İnşallah duyarsın canım. Sonra benim gibi başlama da acaba kalbi atıyor mu herşey yolunda mı iyi gelişiyor mu diyeyalnız değilmişim yalnız değilmişimmmmm
ilk gün ben de çok sevindim ertesi gün başladı kimyasal mı boş mu kalp atışı olacak mı sağlıklı olacak mı acaba kist kaldı mı rahimde
beynimi yiyip durdum ben de sanırım o yüzden moda giremiyorum. hayırlısıyla bir kalp atışını duysam
İstersen erken gebelik testlerinden al. Benimki normal kaset testti lady moon adı.Vay be Maşallah hangi testi alayım ben? En iyisi hangisi?
ay yok onu bile görmedim ki dahaİnşallah duyarsın canım. Sonra benim gibi başlama da acaba kalbi atıyor mu herşey yolunda mı iyi gelişiyor mu diye
Keseyi gördün mü?
Benim 2 sene önce bi konum vardı adete 5 kaldı gelin birlikte batlarımızı bekleyelim diye.Nerden?
ben hatırlıyorum o konuyuBenim 2 sene önce bi konum vardı adete 5 kaldı gelin birlikte batlarımızı bekleyelim diye.
Sanırım sen de ordaydın
Hatırlamıyorum vallaBenim 2 sene önce bi konum vardı adete 5 kaldı gelin birlikte batlarımızı bekleyelim diye.
Sanırım sen de ordaydın
Predictor un erken gebelik testi falan baya iyiVay be Maşallah hangi testi alayım ben? En iyisi hangisi?
Kaç gün geçti adetin? Ben 1hafta gecikti testte çift çizgiyi gördüm ama c den bi tık silikti. 3gün sonra testi tekrarladım kopkoyu olduğunu gördüğüm gün keseyi vajinal ultrasonla gördükay yok onu bile görmedim ki daha
perşembe çağırdı doktor anca o güne görünür diye
Bat öncesi belirtiniz var mıydıKaç gün geçti adetin? Ben 1hafta gecikti testte çift çizgiyi gördüm ama c den bi tık silikti. 3gün sonra testi tekrarladım kopkoyu olduğunu gördüğüm gün keseyi vajinal ultrasonla gördüknokta kadardı miniğim inşallah sen de görürsün canım. İdrara sıkışık git ki iyice görünsün. Eğer görmezse de korkma bide vajinal baksın.
Yaaa. Benn seni hiç görmedim amaben hatırlıyorum o konuyu
kısmet bugüneymiş
Hep dinlerdim kendimi. Bu ay dinlemedim doktordan randevu bile aldıydım tüp bebeğe gidecektik adetimin gelmesini bekliyordum ki öyle doktoru arıyım. O yüzden hiç bakmadım belirtilere. Belki de tipik adet ağrıları vardı. :)Bat öncesi belirtiniz var mıydı
Ben de şubat ayında hamile kaldım mart başı kimyasal oldu bu ay ilk denemem di ondan sonra 2 gün sonra bat bende de pek belirti yok Ovülasyon testi ile de takip ettim ama sanırım regl olucamHep dinlerdim kendimi. Bu ay dinlemedim doktordan randevu bile aldıydım tüp bebeğe gidecektik adetimin gelmesini bekliyordum ki öyle doktoru arıyım. O yüzden hiç bakmadım belirtilere. Belki de tipik adet ağrıları vardı. :)
Kimyasaldan sonra sağlıklı gebelikler oluyor genellikle. İnşallah tez zamanda gelir canımBen de şubat ayında hamile kaldım mart başı kimyasal oldu bu ay ilk denemem di ondan sonra 2 gün sonra bat bende de pek belirti yok Ovülasyon testi ile de takip ettim ama sanırım regl olucam
İnşallah canım sen de dilerim ki sağlıkla kucağına alKimyasaldan sonra sağlıklı gebelikler oluyor genellikle. İnşallah tez zamanda gelir canım
Aminİnşallah canım sen de dilerim ki sağlıkla kucağına al
Bende sık gidiyorum bide aniden sıkışmış bir şekildeHeralde iki hamilelikte de yaşadığım en belirgin şey tuvalete sık çıkmaktı. Bide uykuya aşırı meyilli olmam. Markette kasada uyulmadığımi bilirim
Bende sık gidiyorum bide aniden sıkışmış bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?