- 6 Şubat 2014
- 973
- 1.075
- 408
- Konu Sahibi kisperisi00
Selam kizlar konuyu anlatmaya basliyorum ben kendi isimin patronuyum muhasebecimle cok iyi anlasiyoruz.O beni cok seviyor ende onu seviyorum onu adi seyma yani abla kardes gibiyiz bazen benim isim ciktigi zman isyerini paspaslar kahve yapar.vs.onun isi olmayan seyleri bile yapar beni sevdigi icin.Fakat 3 gun once isyerine gittigimde bircan hnm gorusebilir miyiz dedi bende peki seymacim dedim baa dediki ben isten ayrilmayi istiyorum dedi neden diye sordum maas yuzunden mi ? Dedim hayir ben kendimi gelistirmek istiyorum.bu yuzden muhasebe birosund calisacagim dedi bende peki dedim sonra dediki bana beni siz cikartmis gibi gosterin.ben gittigim yerde para almadan calisicam.issizlik parasi alayim bir dusuneyim dedim.Dusundum Hani durumlari iyi yeni evliler evleri var bir dublex bide oturduklari evleri var kocasida iyi para kazaniyor.Yani gerek yom diye dusundum be ertesi gun yapamiycaz dedim oda ben sizin sadece muhasebeciniz iydim ? Dedi ama gerceken onun hakkini odeyemem . Ertesi gun face snde tiksiniyorum yazmis (beni kastederek ) yinede sesimi cikartmadim.Birde aile dostumuz olan oguz bey vardi muhasebeci ona sordum oda hayir kesinlikle vermeyin sonucyta o kendi icin keyfikeder cikti dedi.bende seymayi (muhasebecimi) arayip olanlari soyledim oguz beyin boyle dedigini bana hakretler saydi vetlefonu yuume kapatti.sonrada oguz bey guya beni tehtit etmis sey,ayi cikariyim diye kocasini oguz beyin burosuna yollamis kocasi girtlagina yapismis agir kufurler etmis.bni aradi oguz bey polise vericem dedi duyunca soke oldum cunku seya gayet saygili bir insandir ama ben polise vermeyin dedim cunku coook emgi var haram eder fln isyerinin bereketi kacar dedim simdi ariyorum elefonlara cevap vermiyor simdi parayi versemmi veresemmi ? Simdiden tsekkurler kizlr
Şu insanoğluna bak ya çıkarı için her türlü konuyu istismar etme peşinde !
Devlet olması gerektiği gibi kanuni bir düzenleme yapmış. İşten çıkarılanlar için bu sistemi getirmiş hala "yohk beni kovda para alayım"
İşte ülkede SSK gibi kurumlarıda bunun gibi tipler (tabi bir çok etken daha var!) istismar ede ede, sömüre sömüre "Batık" hale getirdiler.
Herkes hakkına "Razı" olsa, hayat bayram olsa!
Velhasıl kelam; sakın razı olma !