• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var

delihatuncano

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
65
16
3
Kızlar dün kayınvalidem geldi buünde benim misafirlerim vardı evi görmeye geleceklerdi ben sabah erkenden kalkıp yemek yapmaya başladım bir yandan yemek yapıyordum bir yandan da evi süpürüyordum yemeğe bakmaya geldim beni mutfaktan alel acele çıkardı sen git işini yap ben yemeğe bakarım diye bende gittim işime devam ettim bir baktım mutfaktan koku geliyor mutfağa girdim ki düdüklünün kulpu yanmış bende artık sinirlendm sen sabahtan burdasn yandıgını nasıl görmedin mutfağa izin vermiyorsun girmeme ffaln daha düdüklümü 2 gündür çıkarmistm öyle içim yandı ki bide babam çeyiz paketimi alırken biraz zorlandı ve hala taksitlerini ödüyo çok zoruma gitti neyse misafirler geldi yüzü dökünük yanlarında aglıyo kürtçe bir şeyler anlatıyo onlarda anlamıo neyse gittiler oda odaya gitti bende süpürgeyi almaya gittim bir baktım ki sandıklarımı karıştırıyo napıyım bana bir akıl verin ya deli olacam artık

Ooo fake atmış sana yemeğe bakarım ayağına senin dikkatini başka yere çekip evini karıştırıyor. Yatak odası kapını falan kilitle sana geldiğinde. Eve sokma derdim ama sokmama lüksün yoktur diye tahmin ediyorum.

Ooo fake atmış sana yemeğe bakarım ayağına senin dikkatini başka yere çekip evini karıştırıyor. Yatak odası kapını falan kilitle sana geldiğinde. Eve sokma derdim ama sokmama lüksün yoktur diye tahmin ediyorum.

Kilitlesemde hemen diyecek benim için yapıyo falan o yüzden ses çkarmadm

Kilitlesemde hemen diyecek benim için yapıyo falan o yüzden ses çkarmadm

Desin, çok mu önemli? Eve misafir geldiğinde ulu orta herkes dalmasın diye kilitliyorum, sonuçta orası bizim özelimiz falan diye laf sok. Anlar o zaten.

Meraklı kayınvalide. Bir daha geldiğinde kapıyı kilitleyen. Baştan tavrınızı koyun.

Desin, çok mu önemli? Eve misafir geldiğinde ulu orta herkes dalmasın diye kilitliyorum, sonuçta orası bizim özelimiz falan diye laf sok. Anlar o zaten.

Ya biz dil olarak anlaşamıyoruz ki o kurrtçe biliyo Türkçe bilmiyo bende kürtçe anlıyorum ama konuşamıyorum anlatsam da anlamıyo

Ya biz dil olarak anlaşamıyoruz ki o kurrtçe biliyo Türkçe bilmiyo bende kürtçe anlıyorum ama konuşamıyorum anlatsam da anlamıyo

E daha iyi işte açıklama yapma zorunluluğun da yok. Kapıyı kilitle, gelip de sana niye miye diye el işaretleriyle bir şeyler yaparsa "Ne diyosun anlamıyorum hı?" falan yap anlamamazlığa gel. :) Ben olsam hatta hep bunu yaparım, bildiğimi yaparım, bunu da anlamıyorum seni falan diye sallamam.

Bu kayınvalide görümcelerin dertleri ne allah aşkına. Benimki de bana bohça getirmişti. Sonrasında bohcanin icinden başkalarına bohcalik goturur gelin diyerek tüm bohcasinda ne var ne yok toplayıp geri götürdü. Cinsler ya

E daha iyi işte açıklama yapma zorunluluğun da yok. Kapıyı kilitle, gelip de sana niye miye diye el işaretleriyle bir şeyler yaparsa "Ne diyosun anlamıyorum hı?" falan yap anlamamazlığa gel. :) Ben olsam hatta hep bunu yaparım, bildiğimi yaparım, bunu da anlamıyorum seni falan diye sallamam.

Öyle mi yapıyım tm

En güzeli olur. Yatak odası konusunda takıntılı değilimdir ama karıştırıyorsa başka çare yok.

Back
X