Kizlar yardiminiza ihtiyacim var

Bilinmezim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
34
16
3
35
Hanimlar merhaba 10aydir esimle ayriyiz ihanet siddet hersey vardi . Henuz dava acilmadi artik bitirmek yoluma bakmak istiyorum. Bu 10 aylik surede iki kisi ile telefon ile gorustuk onun disinda birsey olmadi acikcasi korkuyorum bir hak talep etmeye ortaya cikarda her hangi bir hak talep edemem diye kizlar yanlis yaptim biliyorum lutfen bana bir akil verin ne yapmaliyim hak talep etmeyeyim mi

Bana da bu çok garip geliyo..Tamam şiddet varmış hertürlü şeyi yaşamışsınız kolay değil ama nasıl başkasını bulup konuşmaya başlıyorsunuz 10 ay içinde? İnsan yaşadıklarının ağırlını atıp başkasına hemen nasıl güvenir..Eşiniz sizi aratmadıysa nereden bulsun çıkarsın konuştuğunuz kişileri...Daha ortada bişey yok hakkınızdan hemen feragat etmeyin..Tabi yan komşunuz üst komşunuz ortak tanıdığınız vs birileriyse bilemem

Cok haklisiniz hata yaptim

Darp raporu aldınız mı keske hemen boşanma davası açsaydınız Bi bayan önceki konularda yazmıs ben darp raporu almadım üstünden bir kaç ay geçtikten sonra dava actım iftira atıyor belgesi yoksa diye beni yalancı çıkarttılar yazmıstı

Sizin için söylüyorum yargılamak için değil..Güvenmeden kimseyi almayın hayatınıza..Kendinize süre tanıyın ruhunuz iyileşsin..O zaman daha doğru kişiyi çekersiniz kendinize..
Cok cok haklisiniz dogru degildi hemn bitirdik zaten ama cok pismanim telafiside yok ama ne yapicam bilmiyorum

Cok uzuldum . Ben ayni evde birlikte yasadigmizda kimse ile konusmadim sadee bu 10 aylik sure icerisnde telefondan konusma oldu

Ok tamam hatanın farkına varmışsın. Duygusal boşluğa düştüğün için, güvende hissetmek yada seni birilerinin düşündüğünu hissetmek için konuşmuş olabilirsin. Olabilir insanlık hali. Bundan sonra acele etme bekle.

Zamanı geri alamazsınız. Olan olmuş. Boşanma davası açmak için daha ne kadar bekleyeceksiniz?

1. boşluktan diyelim 2 ne? Neden kendinize saygınızı kaybettirecek ilişkiler ortamına sokuyosunuz kendinizi? Bi sonuçlansaydı.

Konuya dönelim evlilik birliği altında iken yani eşinizle aynı çatı altındayken görüşmeleriniz olmuşsa bi şekilde ortaya cıkar rezil olursunuz. Ama evden ayrılınca görüştüyseniz şahitlerde varsa aynı çatıda olmadıgınıza dair cok sorun olmaz.

Birlikteyken olmadi ayrildiktan bir kac ay sonra oldu cok haklisiniz kendime kiziyorum bu yuzden

nerden ortaya çıkacak ki ?
yapmışsınız bir hata.. sakın boşanmadan görüşmeyin kimseyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…