- 30 Aralık 2019
- 34
- 16
- 3
- 35
- Konu Sahibi Bilinmezim
Sacmaligin hangi türü bilmiyorum ama sosyal medyadanAdamlari nerden buldunuz? Yani sosyal medya mi? Onlar mi size ulasti nasil oldu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sacmaligin hangi türü bilmiyorum ama sosyal medyadanAdamlari nerden buldunuz? Yani sosyal medya mi? Onlar mi size ulasti nasil oldu?
Onlar size ulaştıysa, eşiniz yaptırmış olabilir diye düşündüm mesela ilk başta ben. Ama 2 ay kadar sürmezdi öyle olsaydı.Sacmaligin hangi türü bilmiyorum ama sosyal medyadan![]()
Ben geri doner dönmez istedim bosanmayi lakin ailem arkamda durmadı bu konuda inanirmisiniz çok utanıyorum ama bir anlık boşluk mu diyeyim bilmiyorum. Boşanma gerceklesince tek amacım önüme bakmakOnlar size ulaştıysa, eşiniz yaptırmış olabilir diye düşündüm mesela ilk başta ben. Ama 2 ay kadar sürmezdi öyle olsaydı.
Haklarınızı talep etmemeniz için hiçbir sebep yok bence. Kimseye söylemek zorunda değilsiniz birileriyle konuştuğunuzu.
Sizden şüphe edecek bir durum olmadıkça arama kaydı bile istenmez zaten. Siz gerilip de okları boş yere üzerinize çekmeyin.
10 ay çok uzun değil mi? Ne zaman dava açmayı düşünüyorsunuz?
Ilk siz mi mesaj attiniz? Onlar mi? Yani bu detay onemli.. Belki de esiniz sahte hesaptan yazmis olabilir. Ilk onlar iletisime gectiyse bu ihtimal var..Sacmaligin hangi türü bilmiyorum ama sosyal medyadan![]()
Yargılamak benim haddime düşmez, olabilir, her şey insanlar için. Muhteşem insanlar değiliz ne yazık ki. Kendinize zarar gelmesin önemli olan o.Ben geri doner dönmez istedim bosanmayi lakin ailem arkamda durmadı bu konuda inanirmisiniz çok utanıyorum ama bir anlık boşluk mu diyeyim bilmiyorum. Boşanma gerceklesince tek amacım önüme bakmak
Hayır normal bir sohbet vardı aramızda bilinen uygulamalarda değil bir dil uygulamasıydı sanırım veremiyoruz ismini ondan yazmadım onun haberi yok lakin telefon dökümleri isteninde sorun olur tüm hakkımı kayıp ederimIlk siz mi mesaj attiniz? Onlar mi? Yani bu detay onemli.. Belki de esiniz sahte hesaptan yazmis olabilir. Ilk onlar iletisime gectiyse bu ihtimal var..
Hiç şüphesiz lakin hata olduğunu bilip yapmaya da ne denir bilmiyorumYargılamak benim haddime düşmez, olabilir, her şey insanlar için. Muhteşem insanlar değiliz ne yazık ki. Kendinize zarar gelmesin önemli olan o.
Yukarıdaki arkadaşın sorusu önemli bence.
Ailem bekle dedi israrla evden bile çıkamadım müsade etmediler yani boşluk mu diyeyim ne denir gerçekten bilmiyorumBoşanma davaniz acilmis olsaydi acildigi tarihten itibaren istediginiz kisiyle gorusme hakkiniz vardi. Neden dava acmadiniz???
Sizi suclamiyorum hatta gayette normal karsiliyorum, surekli hakaret ve siddet goren bi kadinin sevgi arayisi gayet normal. Yemek icmek kadar muhim bisey sevgi ihtiyaci. Kimseye kendinizi aciklamak zorunda degilsiniz. Sadece yasal olarak bosanma davasi acarsaniz sizin icin daha olumlu sonuclar hersey.Ailem bekle dedi israrla evden bile çıkamadım müsade etmediler yani boşluk mu diyeyim ne denir gerçekten bilmiyorum
Çok teşekkür ederim o kadar iyi geldiği bu mesaj boşanıp sadece onume bakmak istiyorumSizi suclamiyorum hatta gayette normal karsiliyorum, surekli hakaret ve siddet goren bi kadinin sevgi arayisi gayet normal. Yemek icmek kadar muhim bisey sevgi ihtiyaci. Kimseye kendinizi aciklamak zorunda degilsiniz. Sadece yasal olarak bosanma davasi acarsaniz sizin icin daha olumlu sonuclar hersey.
Zaten sütten ağzınız yanmış bundan sonra daha dikkatli davranmalısınız.resmen sacmalikti cok surmedi zatenyaptim bir hata
![]()
Haklısınız ailem engel oldu calışmak istedim mani oldular yani hersey engel ve sorunduZaten sütten ağzınız yanmış bundan sonra daha dikkatli davranmalısınız.
On aydır ayrılsanız neden dava açmadınız
Siz doğru olan şeylerde kimseyi dinlemeyin.Haklısınız ailem engel oldu calışmak istedim mani oldular yani hersey engel ve sorundu
Haklısınız bundan sonra eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum kendimi geliştirip hayatıma odaklanicamSiz doğru olan şeylerde kimseyi dinlemeyin.
Hayır normal bir sohbet vardı aramızda bilinen uygulamalarda değil bir dil uygulamasıydı sanırım veremiyoruz ismini ondan yazmadım onun haberi yok lakin telefon dökümleri isteninde sorun olur tüm hakkımı kayıp ederim
Kendisinin birlikte oldugumuz süre içerisinde birçok sadakatsizligine şahit oldum ben mahkeme hem benden hemde ondan isterse kötü olur hak talep edemem diyeTelefon dokumlerinde mesaj icerigi cikmaz ki. En fazla numaralar cikar. Neticede esinizin elinde bir ekran goruntusu vs. yok.. oyle birsey olursa arkadasimdi dersiniz olur biter.
Bir de neden dokum istesin ki esiniz? Daha once bir sadakatsizliginize denk gelmediyse bence istemek aklina bile gelmez..
Sizden istemezler diye dusunuyorum. Neticede sadakatsizlik yapan esiniz. Keske elinizde kanit olsaydi daha kolay olurdu herseyKendisinin birlikte oldugumuz süre içerisinde birçok sadakatsizligine şahit oldum ben mahkeme hem benden hemde ondan isterse kötü olur hak talep edemem diye
Keske elimde olsaydı lakin olan yine benim hayatıma olduSizden istemezler diye dusunuyorum. Neticede sadakatsizlik yapan esiniz. Keske elinizde kanit olsaydi daha kolay olurdu hersey
Bu yaptığınız telefon görüşmelerini hiç kimseye anlatmadıysanız eşiniz de böyle birşeyden şüpnelenmediyse o kadar da dert etmeyin hakkınızı alın o kadar emek vermişsiniz o evliliğe mutsuz olmak için evlenmediniz ya onca da sıkıntı çekmişziniz verecek tabi ki haklarınızı ayrıca bu 10 aylık süreçte onun hiçbir kadınla konuşmadığına yüzde yüz emin olabilir misiniz ?Asla ancak biz gene de resmen boşanma işlemi gerçekleşinceye kadar yanlış anlaşılmaya mahal verecek hareketlerde bulunmayın dilerim bir anca biter de bu sıkıntılı süreç herkes kendi yoluna bakar kendi hayatını kurar bundan sonra herşeyin gönlünüzce olmasını dilerimHanimlar merhaba 10aydir esimle ayriyiz ihanet siddet hersey vardi . Henuz dava acilmadi artik bitirmek yoluma bakmak istiyorum. Bu 10 aylik surede iki kisi ile telefon ile gorustuk onun disinda birsey olmadi acikcasi korkuyorum bir hak talep etmeye ortaya cikarda her hangi bir hak talep edemem diye kizlar yanlis yaptim biliyorum lutfen bana bir akil verin ne yapmaliyim hak talep etmeyeyim mi