Kızlar yardımıniza ihtiyacım var

Alpyar22

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2022
32
4
6
23
Kızlar merhaba yumurtlamam 22-23 Ocak oldu 24 Ocak çatlama en erken ne zaman testte çıkar adetime 7-8 gün var şimdiden cevaplar için teşekkürler

Çatlamadan 12 gün sonra çıkıyor diye okumuştum burada, hayırlısı olsun inşallah

Kızlar merhaba yumurtlamam 22-23 Ocak oldu 24 Ocak çatlama en erken ne zaman testte çıkar adetime 7-8 gün var şimdiden cevaplar için teşekkürler
Adet gununu bekle canim. Oncesi yaniltici olabilir ki ben erken gebelik testlerine hiccc guvenmiyorum. Genelde yanlis cikiyor. En az 3 gun gecikmesini bekle. Sabretmek zor ama mecburr gonlune gore olur insallah

Adet gununu bekle canim. Oncesi yaniltici olabilir ki ben erken gebelik testlerine hiccc guvenmiyorum. Genelde yanlis cikiyor. En az 3 gun gecikmesini bekle. Sabretmek zor ama mecburr gonlune gore olur insallah
Teşekkür ederim cnm adet sancısı gibi sancım var idrar enfeksiyonu olabilirmi

Teşekkür ederim cnm sancım var enfeksiyon olabilirmi birde oğlum 12.-14.gun net çıkmıştı
test markasından markasına değişiyor açıkçası genelde 17 o yüzden söylüyorlar yumurtlama oluşup döllenip net sonuç almak için enfeksiyon olmuşsada bunu idrar testi yaptırıp öğrenebilirsiniz isterseniz biraz bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…