shiftcan sizin kaçıncı yılınız? bizim 5. yılımız. aşk dönemi bitti, aşk dönemi derken gözlerimin kör olduğu, onun her yaptığının güzel geldiği dönemler bitti. ama tabiki sevgi bitmedi daha. umuyorum onunla devam edersem bir ömür bitmez sevgi. Peki senin erkek arkadaşının işi var mı yada olucak mı? benim içinde önemli değil lise yada üniversite yada sadece o olduğu sürece önemli değil. Ama bir işi olmalı. Eve para getirmeli. 25 yaşındayım ve onun askerliği dahil onun beklemem demek 6, 7 sene demek. Şunu da belirtmek istiyorum: erkek arkadaşım çok işe girişti ve hepsinde kesin yaparım başarılı olurum dedi. ben de ona çok güvendim başarılı olacağına çok inandım ve hepsinde sonuç hüsran oldu. artık güvenimde tükenmiş durumda.
canım teşekkür ederim samimi itirafların için. Sanırım toplum baskısı beni evliliğe sürüklüyor. Herkes beni evlilik düşünmüyor olarak görüyor ama işte insan etkileniyor ister istemez. Anneme göre ben geç bile kaldım. okulu bitirince hemen nişanlanmalıydım, bu yaz da evlenmeliydim. ben 5 sene daha desem annem kalp krizinden gider. Yani toplum beni ister istemez evliliğe hazırladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?