- 15 Aralık 2014
- 9
- 3
- 88
- Konu Sahibi SenemGuler
-
Hmm..çalışmamı istemiyor mesela sürekli onunla konuşmamı istiyor bende işten ayrılmayınca aramıza soğukluk girdi biraz şimdi ise bu nedenle kötü aramız çünkü bana soğuk davranmaya başladı
çalışmamı istemiyor mesela sürekli onunla konuşmamı istiyor bende işten ayrılmayınca aramıza soğukluk girdi biraz şimdi ise bu nedenle kötü aramız çünkü bana soğuk davranmaya başladı
yani tabikide o da öyle diyor aslında çalışmayınca sıkılcaksın biliyorum ama yinede çalışmanı istemiyorum diyor. ben sana bakarım diyorHmm..
Uzerinizde yaptirim uygulamaya calisiyor pardon ama ona eymis evde durdugunuzda size maas verecek mi ayni sosyal ortami saglayabilecek mi?
Yapacaksa amenna seve seve birakin isi ama yapamayacaksa karismasin lutfen, iyi yapmissiniz bastan ipi siki tutmak lazim.
doğru anladınız yağmur hanımİşten ayrılıp sürekli olarak onunla konuşmanızı mı istiyor, ben mi yanlış anlıyorum?
çalışmanı istemeyecek sana baskı yapacak kadar bencil bir adamsa bitir benceçalışmamı istemiyor mesela sürekli onunla konuşmamı istiyor bende işten ayrılmayınca aramıza soğukluk girdi biraz şimdi ise bu nedenle kötü aramız çünkü bana soğuk davranmaya başladı
tabi o sana bakar. hepimiz hayatta kazık çalkıyoruz ya. evden çıtığımız an başımıza bir tuğla düşse araba çarpsa nolacak. siz bellibir yaşa geldiğinizde gözü başka bir kadına kayarsa nolacak.yani tabikide o da öyle diyor aslında çalışmayınca sıkılcaksın biliyorum ama yinede çalışmanı istemiyorum diyor. ben sana bakarım diyorama şimdi sorunumuz bu değil şuanda ilgisiz bna karşı yani hayata karşıda öyle sebebini kendide bilmiyor ben sana güçlü gelmek isterdim ama bi sürü sorunum var diyor
Yok artık daha neler. Nasıl olur da sana bu kadar müdahale etmeye çalışır. Şimdi işten ayrılmanı ister ayrılırsan iki gün sonra da seni yetersiz görmeye başlar. Yada sen işten ayrılıp daha çok aramaya başladığında beni bunaltiyorsun çok üzerime düşüyorsun diye söylenmeye başlar.
ayyy Allah korusun ya tabikide ben çalışmaya devam ediyorum şuanda bırakmayıda düşünmüyorum ama onu da seviyorum bu sorunuda atlatırız inşallahtabi o sana bakar. hepimiz hayatta kazık çalkıyoruz ya. evden çıtığımız an başımıza bir tuğla düşse araba çarpsa nolacak. siz bellibir yaşa geldiğinizde gözü başka bir kadına kayarsa nolacak.
hayat böyle ama. Allah korusun ama herşey bazen istediğimiz gibi olmuyor.ayyy Allah korusun ya tabikide ben çalışmaya devam ediyorum şuanda bırakmayıda düşünmüyorum ama onu da seviyorum bu sorunuda atlatırız inşallah
çalışmamı istemiyor mesela sürekli onunla konuşmamı istiyor bende işten ayrılmayınca aramıza soğukluk girdi biraz şimdi ise bu nedenle kötü aramız çünkü bana soğuk davranmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?