• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardımınıza ihtiyacım var!

SenemGuler

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
9
3
88
Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Şuanda başka şehirlerde yaşıyoruz. Erkek arkadaşım bana karşı bu sıralar çok ilgisiz sürekli benden ilgi bekliyor ben ilgi göstermeyince uzaklaşıyor benden ne yapmam lazım bu yüzden sürekli tartışıyorum. bide sürekli canı sıkkın hep melakoli takılıyor sorunları olduğunu biliyorum yardım edin bana:110:

Anlayışla yaklaş ve sorunu veya problemini öğrenmeye çalış.Bi rderdi olabilir ve senin ona sormanı bekliyor olabilir.Bazen insan derdini birileri anlasın ister ama anlatmadan anlamak mümkün değil tabii.
Anlayışlı bir şekilde konuş onunla.

Uzak mesafe ilişkilerde böyle durumlar kaçınılmazdır bunu da belirtmeliyim.

Nasıl ilgi bekliyor biraz açsaydın bir örnekle ..Çok genel olmuş.

Iliskinin basindan beri ayri miydiniz. eger basta farkli da sonra araya mesafe girdiyse normal karsilardim ask hissetmek te ister cunku. Dediginiz gibi dertleri de varmis madem siz alttan alin bu aralar

çalışmamı istemiyor mesela sürekli onunla konuşmamı istiyor bende işten ayrılmayınca aramıza soğukluk girdi biraz şimdi ise bu nedenle kötü aramız çünkü bana soğuk davranmaya başladı

çalışmamı istemiyor mesela sürekli onunla konuşmamı istiyor bende işten ayrılmayınca aramıza soğukluk girdi biraz şimdi ise bu nedenle kötü aramız çünkü bana soğuk davranmaya başladı
Hmm..

Uzerinizde yaptirim uygulamaya calisiyor pardon ama ona eymis evde durdugunuzda size maas verecek mi ayni sosyal ortami saglayabilecek mi?

Yapacaksa amenna seve seve birakin isi ama yapamayacaksa karismasin lutfen, iyi yapmissiniz bastan ipi siki tutmak lazim.

İşten ayrılıp sürekli olarak onunla konuşmanızı mı istiyor, ben mi yanlış anlıyorum?

Hmm..

Uzerinizde yaptirim uygulamaya calisiyor pardon ama ona eymis evde durdugunuzda size maas verecek mi ayni sosyal ortami saglayabilecek mi?

Yapacaksa amenna seve seve birakin isi ama yapamayacaksa karismasin lutfen, iyi yapmissiniz bastan ipi siki tutmak lazim.
yani tabikide o da öyle diyor aslında çalışmayınca sıkılcaksın biliyorum ama yinede çalışmanı istemiyorum diyor. ben sana bakarım diyor :D ama şimdi sorunumuz bu değil şuanda ilgisiz bna karşı yani hayata karşıda öyle sebebini kendide bilmiyor ben sana güçlü gelmek isterdim ama bi sürü sorunum var diyor

Yok artık daha neler. Nasıl olur da sana bu kadar müdahale etmeye çalışır. Şimdi işten ayrılmanı ister ayrılırsan iki gün sonra da seni yetersiz görmeye başlar. Yada sen işten ayrılıp daha çok aramaya başladığında beni bunaltiyorsun çok üzerime düşüyorsun diye söylenmeye başlar.

çalışmanı istemeyecek sana baskı yapacak kadar bencil bir adamsa bitir bence

yani tabikide o da öyle diyor aslında çalışmayınca sıkılcaksın biliyorum ama yinede çalışmanı istemiyorum diyor. ben sana bakarım diyor :D ama şimdi sorunumuz bu değil şuanda ilgisiz bna karşı yani hayata karşıda öyle sebebini kendide bilmiyor ben sana güçlü gelmek isterdim ama bi sürü sorunum var diyor
tabi o sana bakar. hepimiz hayatta kazık çalkıyoruz ya. evden çıtığımız an başımıza bir tuğla düşse araba çarpsa nolacak. siz bellibir yaşa geldiğinizde gözü başka bir kadına kayarsa nolacak.

Yok artık daha neler. Nasıl olur da sana bu kadar müdahale etmeye çalışır. Şimdi işten ayrılmanı ister ayrılırsan iki gün sonra da seni yetersiz görmeye başlar. Yada sen işten ayrılıp daha çok aramaya başladığında beni bunaltiyorsun çok üzerime düşüyorsun diye söylenmeye başlar.
tabi o sana bakar. hepimiz hayatta kazık çalkıyoruz ya. evden çıtığımız an başımıza bir tuğla düşse araba çarpsa nolacak. siz bellibir yaşa geldiğinizde gözü başka bir kadına kayarsa nolacak.
ayyy Allah korusun ya tabikide ben çalışmaya devam ediyorum şuanda bırakmayıda düşünmüyorum ama onu da seviyorum bu sorunuda atlatırız inşallah

Bu kötü bişey değil gelip soğukluk etmesi anlamsız olmuş. Bencil biri heralde...:KK59: Valla davamda haklıysam hiç nazını çekmezdim.... İstediği kadar soğusun,tribe girsin.

Back
X