kızlar yardımınıza ihtiyacım var

Vodmod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
42
7
36
31
kızlar şimdi burada bu da dert mi diyebilirsiniz ama inanın sabahtan beri karnıma ağrılar girdi stresten :/
benim 3 sene önce konuştuğum bi çocuk vardı bi anda yoktan sebeple beni kırmıştı çok üzülmüştüm konuşmayı kesmiştim sonra arkadaşlarım aracılığıyla öğrendim ki yakın arkadaşlarına ben bu kıza aşık oldum diyip saatlerde beni falan anlatıyormuş. fakat olan olmuştu işte sonradan öğrenmem de tuzu biberi olmuştu. bu sabah okula imza için gittiğimde kütüphaneden çıktı meğer geçiş yapmiş ve artık bizim okuldaymış. nefes alamadım görünce kalbim durdu bi an için :/ konuşmaya geldi yanımdaki arkadaşımla da tanışıyorlar ama ben heyecandan dondum o da üzüntülü bi halde o zman gideyim görüşürüz dedi.
ben napıcammmmm çok üzülüyorum kızlar tavsiyeeeelerinize güveniyorum :*

Bi kere üzen yine üzer ama sen bilirsin son bi şans verebilirsin tabi geçen zamanda olgunlaştığına hatasının bilincinde olduğuna inanıyorsan

3 senedir size ulaşmayan biri görünce konuşayım demiş.
Üstelik zamanında kırmış üzmüş, bence o adım atana kadar birşey yapmayın ve çokta umut bağlamayın derim.

Konuşursan bile uzun süre arkadaş olarak kal. Yeniden tanımaya çalış. Seni acele ettirmesine izin verme.

3 senedir size ulaşmayan biri görünce konuşayım demiş.
Üstelik zamanında kırmış üzmüş, bence o adım atana kadar birşey yapmayın ve çokta umut bağlamayın derim.

Bu mesaj yapman gerekeni anlatıyor konu sahibesi bencede böyle yapmalısın

M e g g katılıyorum

3 sene sonra akli basina gelen biri olmasi iliskideki karakterini ortaya koyuyor zaten. 3 sene rotarlimi yasayacaksin her duyguyu

Kirildigin konu neydi ? Ciddi uzuldun mu yoksa senin icin anlam ifade etmedigi icin konusmasamda olur tavrindamiydin ? Gorunce heycanlanmissin demekki aklindaymis.. Ayni okulda oldugunuza gore surekli goruceksin ilk adimi ondan bekle arkadasca yaklas hislerini anlamasin.. Gecen yillar sonunda olgunlasmissa seni de soyledigi gibi seviyorsa asiksa vs .. Bir sans verebilirsin. Herkes 2.sansi hakeder tabiki normal bir kisilikse..

Çok umutlanma normal selam vermiş olabilir. Zamanında aşık olmuş madem neden siz konuşmayı kestiğiniz de sizi kazanmak için uğraşmamış ?

haklısınız kızlar dikkatli bi şekilde yeniden tanımaya çalışıcam
kötü biri değil sadece onunda benimde zamanlamamız tutmadı diyelim benim babam çok ciddi bir rahatsızlık geçiriyordu o dönem zaten ben psikolojik olarak kötü durumdaydım henüz bunu bilmiyordu tek bi üzüntü yaşatması beni yükseltti o dönem..
dediğiniz gibi oluruna bırakmakta gözlemlemekde fayda var teşekkür ederim kızlar değişik açılardan fikirler almak hep daha iyi oluyor :)

Çok umutlanma normal selam vermiş olabilir. Zamanında aşık olmuş madem neden siz konuşmayı kestiğiniz de sizi kazanmak için uğraşmamış ?
yok canım arkadaşım kendi kendime çıkarmadım zaten bunu da ikimizi de tanıyan arkadaşlarım o anda yanımızdaydı ve sonrasında belirttiler ben kendi tarafımdan anlattım olayı sadece sonuçta :)
birazda objektif yorum almaktı niyetim teşekkürler :)

Kirildiginiz konu suan size basit geliyosa biraz gozlemleyip bu seferde adimi siz atin

Kirildiginiz konu suan size basit geliyosa biraz gozlemleyip bu seferde adimi siz atin

Evet döneminde getirdiği duygu yoğunluğuyla çok ciddiye bindirdigimi düşünüyorum suan kaldı ki hiç bir arkadaşım bana hak vermiyor senı 1 üzdü sen 10 uzdun çocuğa haksızlık ettin diyorlar hep

O zaman adim atma siradi sizde :)

Konus bence ama umut bağlama, sonucta zamanında seni üzmüs birisi.

Teşekkürler kızlar bakalım orta bir yol belirledim gibi mesafeyi korumak lazım ne olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…