3 senedir size ulaşmayan biri görünce konuşayım demiş.
Üstelik zamanında kırmış üzmüş, bence o adım atana kadar birşey yapmayın ve çokta umut bağlamayın derim.
yok canım arkadaşım kendi kendime çıkarmadım zaten bunu da ikimizi de tanıyan arkadaşlarım o anda yanımızdaydı ve sonrasında belirttiler ben kendi tarafımdan anlattım olayı sadece sonuçta :)Çok umutlanma normal selam vermiş olabilir. Zamanında aşık olmuş madem neden siz konuşmayı kestiğiniz de sizi kazanmak için uğraşmamış ?
Kirildiginiz konu suan size basit geliyosa biraz gozlemleyip bu seferde adimi siz atin
O zaman adim atma siradi sizde :)Evet döneminde getirdiği duygu yoğunluğuyla çok ciddiye bindirdigimi düşünüyorum suan kaldı ki hiç bir arkadaşım bana hak vermiyor senı 1 üzdü sen 10 uzdun çocuğa haksızlık ettin diyorlar hep
Konus bence ama umut bağlama, sonucta zamanında seni üzmüs birisi.kızlar şimdi burada bu da dert mi diyebilirsiniz ama inanın sabahtan beri karnıma ağrılar girdi stresten :/
benim 3 sene önce konuştuğum bi çocuk vardı bi anda yoktan sebeple beni kırmıştı çok üzülmüştüm konuşmayı kesmiştim sonra arkadaşlarım aracılığıyla öğrendim ki yakın arkadaşlarına ben bu kıza aşık oldum diyip saatlerde beni falan anlatıyormuş. fakat olan olmuştu işte sonradan öğrenmem de tuzu biberi olmuştu. bu sabah okula imza için gittiğimde kütüphaneden çıktı meğer geçiş yapmiş ve artık bizim okuldaymış. nefes alamadım görünce kalbim durdu bi an için :/ konuşmaya geldi yanımdaki arkadaşımla da tanışıyorlar ama ben heyecandan dondum o da üzüntülü bi halde o zman gideyim görüşürüz dedi.
ben napıcammmmm çok üzülüyorum kızlar tavsiyeeeelerinize güveniyorum :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?