Kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var ne yapmalıyım

lunairis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
11
1
36
29
Sozlumle ilişkiye girdik.sadece seviyoduk ve ilk defa oldu bu .içime boşaldı iki kez ve bana boşalmadım dedi ve beni tersledi ama bosaldigini biliyorum. Bana bişe olmaz dedi ilk defadan çocuk mu olur dedi.hamile kalmak istemiyorum ve adet günume iki hafta kala birlikte olduk yani 12.03.2016 ve adet günüm 28.03.2016 olucam :(( OKUL varken çocuk istemiyorum ve okulun bitmesini bekliyoruz .hamile kalırsam aldırmak istemiyorum napmaliyim sizce

Ben yardım etmenizi umuyorum ama siz dalga geçip fake diyosunuz herkesin başına gelebilir bu hayatta ayıp yaaa yaptığınız.

Kalabilirsiniz hamile. Tek seferde korunmayan biri olarak söylüyorum. İçeride bir buçuk yaşındaki kızım uyuyor şimdi.
Sebeplerini geçtim sonuçlarına katlanamayacaksanız girmeyeceksiniz o işe. Hem evli değilsiniz hem adam öküz hem öğrencisiniz. Doğuracağınız bebeğe nasıl bir gelecek hazırlayabilirsiniz?

tamda yumurtlama gününe denk gelmiş aşağı yukarı ilişki,aldırmak istemiyorum doğurmak istemiyorum diyen birine ne denir ki :KK43: ilk ilişkiden hamile kalınmaz diyen çok bilmiş sözlüne sordunmu ne yapacağız diye

Sordum evleniriz diyo ama ben okulu bitirmeden evlenmek istemiyorum ve benim de tecrubesizligime denk geldi yoksa düşer miyim böyle bi hataya çok Üzgünüm

Sordum evleniriz diyo ama ben okulu bitirmeden evlenmek istemiyorum ve benim de tecrubesizligime denk geldi yoksa düşer miyim böyle bi hataya çok Üzgünüm
Ertesi gün hapı denen şey var 5 gündür aklın nerdeydi geçti artık geçti hohoooy

Kuyuya düşmedin sen . Bilerek ve isteyerek birlikte oldun. Okul bitmeden evlenmeyim,hamile de kalmayım, olursa da aldırmam, ama korunmadan da sevişeyim. Yok öyle dünya. Tecrübesizlikden kastın ne? Korunmayınca hamile kalma ihtimalini bilmiyor muydun?

Back
X