kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

Ay neden dertleniyorsunuz ki? Tatil işte adı üstünde, tadını çıkarın. Hazırliyorsa hazırlasın ,sizde oturup yiyin ne olacak. Lokma dökmüyosunuz diye kayınvalideniz sizi beğenmeyecekse begenmesin zaten.

bu oglan cocugunun bı karakter sorunu var
kendını kız zannedıyor erkek oldugunu anlamasam nısanlına goz koymus marıfetlerını sergılıyor dıcem

Ooooo her eve lazim o sipadan :KK53::KK53: vallahi yeni gelin gibi cocukmus vesselam ehehe :KK48::KK48: canim madem aranizda rekabet var sende inadina erken kalk ne olacak incilerin dokulmez ya.. inat etme kotu olma..tatilini de zehir etme

kk kadınlarını anlamıyorum,bir kaç sayfa okudum iş yapan çocuğa saydırmışlar.hani nerede kaldı iş yapmıyor ,anası alıştırmamış diye sayıp dökmeler.ne güzel anası iyi yetiştirmiş.her iş elinden geliyor.

ayrıca konu sahibi,babaannesinin yanına senden izin mi alıp gelecek çocuklar.annesi nasıl göndermişse diyorsun:KK51:

neyse kalan sayfaları da okuyayım:KK59:

Asil sorun sende..
Nisanlinin ailesinin evinde ne isin var , ve arti sen otur onlar ne yapiyosa yapsin .ister kuzeni yapsin ister anasi yapsin sanane...
Simdiden kosturma bence kv de evinde islere sonra burnundan getirirler..

Lokma benim bildigim şerbetli bir tatlıdır. sabah bunu mu yiyorsunuz? biz şerbetsizine pişi deriz ve sabahları arada bunu yapar yeriz. cocuga bravo valla. hamarat mı desek becerikli mi desek ..aferin ona.

Bir de zihir nedir? zehirse neden zihir yazılıyor. yörenizde böyle kullanıyorsanız bilemem tabi...

Lokma benim bildigim şerbetli bir tatlıdır. sabah bunu mu yiyorsunuz? biz şerbetsizine pişi deriz ve sabahları arada bunu yapar yeriz. cocuga bravo valla. hamarat mı desek becerikli mi desek ..aferin ona.

Bir de zihir ne yafs? zehirse neden zihir yazılıyor. yörenizde böyle kullanıyorsanız bilemem tabi...
Lokma şerbetsiz de yenebilir ve ben şerbetsiz çok severim:kk77:

Lokma şerbetsiz de yenebilir ve ben şerbetsiz çok severim:kk77:

şerbetlisine lokma, şerbetsizine pişi diyoruz. ben her ikisinide bayılırım. İzmir de cuma günleri mutlaka hayır yapan olur. lokmalar dökülür...birini kaçırırsanız birine mutlaka denk gelirsiniz. canım nasılda şerbetlisinden cekti suan.

neyse sayfaları okudum konu sahibi bir ergenle kendini kıyaslıyor.konu sahibi kaç yaşında acaba:KK51:

Çok İlginç geldi evet hayat müşterek erkeklerde yardımcı olsun yemekte yapsın,ütüde Vs.ama bu çocuk delikanlı yani sabah sabah hamur yoğurma felan hele birde Ocak ciflemek o biraz olayı aşmış bence bilmem anlatabiliyormuyum.hareketlerine dikkat et bence hele bide laf felan yetiştiriyor hiç hoş değil bu kadarı bir erkek için çok ben tahammül edemem itici öyle erkekmi olur canım bence sen ona dikkat et...

Zehirdir o zihir olsa duramazdın :KK70: ay bu espiriyi yapmasam olmazdı :KK53:
Bu arada tatil zamanı 8 de kalkmak ne olaki :KK57: kuzende hiç erkek gibi değilmiş yani o nasıl erkek :KK70:

Back
X