Kızlar yardımm

iremm__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
317
114
53
33
Kızlar merhaba;

26 yaşındayım öğretmenim görev yaptığım yerde tek başıma yaşıyorum.
2 aydır sevgilim var.
Çok sevdiğim bir ortamda tanıdım kendisini.
Sonrasında benim bulunduğum yere geldi.Yüz yüze görüştük.
3 haftadır da hem görüşüp hemde tanımaya çalışıyoruz.
Kendisi kısa süre sonra yurtdışına gideceği için beni ailesiyle tanıştırmayı düşünüyor.
Zaten son 3 haftadır da ciddiyet üzerine konuşuyoruz.
Zaten genel düşüncesi önümüzdeki sene evlenip düzen kurmayla ilgili.
Biz arkadaş olarak konuştuğumuz evre de bunu söylemişti.
Ailesiyle tanıştırmayı planlıyor.
Bana da çok hızlı geliyor bu süreçler.
3 haftada ailesiyle tanışma fikri korkutuyor.
Bayramda isteme olayını dile getiriyor.
Çok mu hızlı ilerliyor durumlar?

Fikir verir misiniz.

Evet herşey çok hızlı ilerliyor. İyice tanımadan aile konularına girmeyin sonra çok yüzgöz olunuyor.

Zaten konuşuyormuşsunuz ciddi konuları. Ailesiyle tanışmanda tedirgin olacak bir şey yok bence. Ciddiyetini gösteriyor. 1 sene söz nişan tanıma evresi olarak yeter mi? yetmez mi? 5-6 sene flört edip 6 aylıkken ayrılanları söylemeye gerek yoktur :) ince eleyip sık dokumak, ufak tefek şeyler diyip görmezden gelmemek gerek. Hayırlısı olur inşallah ikiniz içinde.

Evet herşey çok hızlı ilerliyor. İyice tanımadan aile konularına girmeyin sonra çok yüzgöz olunuyor.

Benide bu korkuyor. Ama kendisi 33 yaşında olduğu için ailesi baskı yapıyor.Maddi sıkıntısı da yokmuş evlilik için bekleme diyor ailesi.

Umarım hayırlısı olur ikimiz içinde

Cok erken cidden. Yeni tanidiginjz biriyle bir ay sonra ciddi konusmalara girmek buyuk risk. Adamla ayni okuldan falan olursunuz anlarim da,disarida tanidiginiz bir insan. 33 yasinda da olsa,aile baskisi da olsa,bu kadar erken olmamali bazi seyler

freni patlamış bir kamyon canlandı gözümde bir an.
kusura bakmayın.
ama hakikaten çok hızlı gidiyorsunuz..
hakkınızda hayırlısını versin Allah...

Benide bu korkuyor. Ama kendisi 33 yaşında olduğu için ailesi baskı yapıyor.Maddi sıkıntısı da yokmuş evlilik için bekleme diyor ailesi.
Yaşı evlenmek için geç değil, maddi durum olması da yeterli değil. Düğün her şekilde olur fakat tanımadan asla ciddi adımlar atmayın derim. 3 hafta cidden çok erken bir süre.

canım bende öyşe cok hızlı ilerledim . ailesi ile tanısabilirsin ama nisan söz için erken.
benim cok hızlı oldu ne oldugunu anlamadım . sözden önce aile yapısını tanımak lazım tabçbıstıgın kişiler inatmı degilmi ahlakı nasıl .hemen belli olmuyor.

Cok erken cidden. Yeni tanidiginjz biriyle bir ay sonra ciddi konusmalara girmek buyuk risk. Adamla ayni okuldan falan olursunuz anlarim da,disarida tanidiginiz bir insan. 33 yasinda da olsa,aile baskisi da olsa,bu kadar erken olmamali bazi seyler

Bende aynısını düşünüyorum.
Ama kendisine bunları söyleyince hevesimi kırıyorsunuz diyor.

ben bazen diyorum esim iyi ama birazdaha düsünseydin ailesinife tanırdım yavas yavas olunca ppürüz daha az oluyor anlasarak iş yapılıyor

Bence hızlı ama eski bir iş arkadaşım toplamda üç ayda evlenmişti, gayet de mutlular. Ama ben cesaret edebilir miydim hayır.

Çok haklısınız.
Zaman gerekiyor diyince ben heves kırıyor oluyorum.

Ne hevesi varmis? Siz sureci yavaslatin bence. Biraz daha taniyin. Yangindan mal kacirir gibi

Ailelerin tanışması içinde erken değil mi?
Benim ailesiyle tanışmam ve bizim ailelerin birbiriyle tanışması için ne kadar zaman vermeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…