Evet herşey çok hızlı ilerliyor. İyice tanımadan aile konularına girmeyin sonra çok yüzgöz olunuyor.
Zaten konuşuyormuşsunuz ciddi konuları. Ailesiyle tanışmanda tedirgin olacak bir şey yok bence. Ciddiyetini gösteriyor. 1 sene söz nişan tanıma evresi olarak yeter mi? yetmez mi? 5-6 sene flört edip 6 aylıkken ayrılanları söylemeye gerek yoktur :) ince eleyip sık dokumak, ufak tefek şeyler diyip görmezden gelmemek gerek. Hayırlısı olur inşallah ikiniz içinde.
Yaşı evlenmek için geç değil, maddi durum olması da yeterli değil. Düğün her şekilde olur fakat tanımadan asla ciddi adımlar atmayın derim. 3 hafta cidden çok erken bir süre.Benide bu korkuyor. Ama kendisi 33 yaşında olduğu için ailesi baskı yapıyor.Maddi sıkıntısı da yokmuş evlilik için bekleme diyor ailesi.
Cok erken cidden. Yeni tanidiginjz biriyle bir ay sonra ciddi konusmalara girmek buyuk risk. Adamla ayni okuldan falan olursunuz anlarim da,disarida tanidiginiz bir insan. 33 yasinda da olsa,aile baskisi da olsa,bu kadar erken olmamali bazi seyler
acelen ne? çok erken herşey için.
Ne hevesi varmis? Siz sureci yavaslatin bence. Biraz daha taniyin. Yangindan mal kacirir gibiBende aynısını düşünüyorum.
Ama kendisine bunları söyleyince hevesimi kırıyorsunuz diyor.
freni patlamış bir kamyon canlandı gözümde bir an.
kusura bakmayın.
ama hakikaten çok hızlı gidiyorsunuz..
hakkınızda hayırlısını versin Allah...
canım bende öyşe cok hızlı ilerledim . ailesi ile tanısabilirsin ama nisan söz için erken.
benim cok hızlı oldu ne oldugunu anlamadım . sözden önce aile yapısını tanımak lazım tabçbıstıgın kişiler inatmı degilmi ahlakı nasıl .hemen belli olmuyor.
benim esimde öyle derdi takılma sen onu yumusaklıkşa hallet. bilemessin süre kısa karsındakini iyi tanımak lazımÇok haklısınız.
Zaman gerekiyor diyince ben heves kırıyor oluyorum.
Ne hevesi varmis? Siz sureci yavaslatin bence. Biraz daha taniyin. Yangindan mal kacirir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?