- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Yani aileler tanışması içinde erken mi olur acaba.?
Bence hızlı ama eski bir iş arkadaşım toplamda üç ayda evlenmişti, gayet de mutlular. Ama ben cesaret edebilir miydim hayır.
sen bu adamı ne kadar tanıyosun da ailesi ile tanışacaksın? önce bi siz birbirinizi tanıyın.
evet bir hayli hızlı gibi bu ne telaş diye sorsana
En azindan bir yil siz gorusun,aileleri sonra tanistirirsiniz. Aile tanismasi demek resmiyet demek ki su an gerek yok gercekten daha cok yenisiniz. Belki iki uc ay sonra adamin bir seyini begenmeyip ayrilacaksiniz ayip degil mi annenize babaniza? Onune geleni ailesiyle tanistiran biri de degilmissiniz, bu pozisyona dusmeyin derim.Ailelerin tanışması içinde erken değil mi?
Benim ailesiyle tanışmam ve bizim ailelerin birbiriyle tanışması için ne kadar zaman vermeliyim.
Yaşım geliyor bu sene evlenme fikrim var diyor.
En azindan bir yil siz gorusun,aileleri sonra tanistirirsiniz. Aile tanismasi demek resmiyet demek ki su an gerek yok gercekten daha cok yenisiniz. Belki iki uc ay sonra adamin bir seyini begenmeyip ayrilacaksiniz ayip degil mi annenize babaniza? Onune geleni ailesiyle tanistiran biri de degilmissiniz, bu pozisyona dusmeyin derim.
Ama adayiniz ile gorusun konusun en azindan haftada 2 gun. Sonra seneye bu zamanlar bakarsiniz duruma
bu ne demek biliyo musun? önüme gelen herkesi ailemle tanıştırıyorum artık evlilik budalası oldum demek.
evlilik kısmet işi ya. bu sene evlenme fikrim var hmm gel bakiim diye mi yürüyor işler.
Ve kilit cumleyi kullanmis adam ona da dikkat cekeyimÇok haklısın zaman tanımalıyız o zaman birbirmize.
Süreç çok hızlı.
Ben 3 haftada arkadaş bile olamıyorum kolay kolay, nasıl evlenmeye karar veriyorsunuz şaşırıyorum.
kaç yasında?Yaşım geliyor bu sene evlenme fikrim var diyor.
Yok yerme amaçlı yazmadım yanlış anlamayın, nasıl bu kadar çabuk güveniliyor onu anlamıyorum sadece.Kararım kesin olsa buraya yazmazdım zaten.
Yazma amacım fikrim almak.
İnsanların beni yermesi değil.
heemn kaç boyle adamlar ıkı gunde aıle ıle tanıstırır ıkıncı ayda terk eder hemde sebepsız yere..Kızlar merhaba;
26 yaşındayım öğretmenim görev yaptığım yerde tek başıma yaşıyorum.
2 aydır sevgilim var.
Çok sevdiğim bir ortamda tanıdım kendisini.
Sonrasında benim bulunduğum yere geldi.Yüz yüze görüştük.
3 haftadır da hem görüşüp hemde tanımaya çalışıyoruz.
Kendisi kısa süre sonra yurtdışına gideceği için beni ailesiyle tanıştırmayı düşünüyor.
Zaten son 3 haftadır da ciddiyet üzerine konuşuyoruz.
Zaten genel düşüncesi önümüzdeki sene evlenip düzen kurmayla ilgili.
Biz arkadaş olarak konuştuğumuz evre de bunu söylemişti.
Ailesiyle tanıştırmayı planlıyor.
Bana da çok hızlı geliyor bu süreçler.
3 haftada ailesiyle tanışma fikri korkutuyor.
Bayramda isteme olayını dile getiriyor.
Çok mu hızlı ilerliyor durumlar?
Fikir verir misiniz.
kaç yasında?
heemn kaç boyle adamlar ıkı gunde aıle ıle tanıstırır ıkıncı ayda terk eder hemde sebepsız yere..
Yaşım geliyor bu sene evlenme fikrim var diyor.
yaşı gelmiş hemen adını koymak istiyor demk ki ..33 yaşıda.
Yok yerme amaçlı yazmadım yanlış anlamayın, nasıl bu kadar çabuk güveniliyor onu anlamıyorum sadece.
Hayırlısı olsun.
çok koşan çabuk yorulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?