Kızlar yardımm

Ailelerin tanışması içinde erken değil mi?
Benim ailesiyle tanışmam ve bizim ailelerin birbiriyle tanışması için ne kadar zaman vermeliyim.
En azindan bir yil siz gorusun,aileleri sonra tanistirirsiniz. Aile tanismasi demek resmiyet demek ki su an gerek yok gercekten daha cok yenisiniz. Belki iki uc ay sonra adamin bir seyini begenmeyip ayrilacaksiniz ayip degil mi annenize babaniza? Onune geleni ailesiyle tanistiran biri de degilmissiniz, bu pozisyona dusmeyin derim.
Ama adayiniz ile gorusun konusun en azindan haftada 2 gun. Sonra seneye bu zamanlar bakarsiniz duruma

Yaşım geliyor bu sene evlenme fikrim var diyor.

bu ne demek biliyo musun? önüme gelen herkesi ailemle tanıştırıyorum artık evlilik budalası oldum demek.

evlilik kısmet işi ya. bu sene evlenme fikrim var hmm gel bakiim diye mi yürüyor işler.

Çok haklısın zaman tanımalıyız o zaman birbirmize.
Süreç çok hızlı.

Ben 3 haftada arkadaş bile olamıyorum kolay kolay, nasıl evlenmeye karar veriyorsunuz şaşırıyorum.

bu ne demek biliyo musun? önüme gelen herkesi ailemle tanıştırıyorum artık evlilik budalası oldum demek.

evlilik kısmet işi ya. bu sene evlenme fikrim var hmm gel bakiim diye mi yürüyor işler.

Bugün kendisiyle tekrar konuşacağım.
Yurt dışına gideceği için acele ediyor diye düşünmüştüm.

Çok haklısın zaman tanımalıyız o zaman birbirmize.
Süreç çok hızlı.
Ve kilit cumleyi kullanmis adam ona da dikkat cekeyim
Ailesinin baskisi var evlilik konusunda
Yani bu ne demek?
33 yasinda kendi karari olmayan bir adamim,evliligimi isteyen bir ailem var ve o aile evlenince sana dunyayi dar edebilecek potansiyele sahip
Aman dikkat edin

Kararım kesin olsa buraya yazmazdım zaten.
Yazma amacım fikrim almak.
İnsanların beni yermesi değil.
Yok yerme amaçlı yazmadım yanlış anlamayın, nasıl bu kadar çabuk güveniliyor onu anlamıyorum sadece.
Hayırlısı olsun.

heemn kaç boyle adamlar ıkı gunde aıle ıle tanıstırır ıkıncı ayda terk eder hemde sebepsız yere..

Yaşım geliyor bu sene evlenme fikrim var diyor.

adamın bu düşüncesi sizin için çok üzücü değil mi
yani özellikle sizi sevdiği için değil de sırf belirli bir yaşta evlenmesi gerek olduğu için evleniyorum anlamı var
yani siz olmasanız da başka biri olsa da onunla da hemen evlenecek
bana göre kişi sevdiği için evlenmeli evlenmiş olmak için değil
bence bu durum ileride soruna yol açar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…