• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı kızlar yardımm!!!

balbocee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
102
2
116
40
İzmir
kızlar slm bu ayın 18 inde nişanım var;kıyafetim hazır fakat ben kafamdaki gibi bir saç modeli bulamadım:(:(:(şöle kiii su dalgası yapılacak önce sonrasında arkaya doğru bombeli bir şekilde toplanıp ensede büyük bir topuz olacak o topuzda su dalgasından oluşacak;ama yapışık bişi istemiyorum kabartmalı olacak çünkü yüz hatlarım çok belirgin....ya nolur bununla ilgili bana yardımcı olurmusunuzzzz mafoldumben internette girmdiğim yer kalmadı ama yok yok yokkkkk kızlar yardımlarınızı bekliyorum

cnm öncelikle hayırlı olsun a.s. öle dediğin gibi bikaç model war ama topuzu ensede istiorum demişssin, onu iice bi araştırmak lazımCADIARZU dalgalı we yapışık olmıycak dedğin bu fotodaki gbimi??
27702560.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm öle bikaç model war ama topuzu ensede istiorum demişssin, onu iice bi araştırmak lazımCADIARZU dalgalı we yapışık olmıycak dedğin bu fotodaki gbimi??
27702560.jpg

yapışık olmayacaktan kastım bu evet ya hiç bi yerde bulamadım ensede istiyorum bombeli olacak ama dağınık olmucak aman yaaa çok şeymi istiyorum bennnnnkafamçokkarıştı

aslında çok şey değlde,dalgalı topuzun ensede olması işini biraz zorlaştırıo foto bulmada:bbo: sen saçını yaptıracağın kuaföre bugünlerde gitsen istediğin modeli tarif etsen onlar bi kere prowasını yapsalar ozaman daha ii olur gibime gelio..çoğu kişide bu şekilde yapıo zaten ogün kuaförden mutsuz ayrılmamak içinyerimseniben yine bakıcam foto nette, bulursam hemen koyarım buraya cnm.. stress yapma bence. dediğim gibi git kuaförünle konuş..

cnm bak bu war, sanırım istediğin şeye çok yakın.KKdan bi arkadaş koymuştu ordan geldi aklıma birden. bence çokta güzel bi model...
gamzeozcelikgelinlik.jpg

bunlara bir bak istersen

Eklentiler

• $topuz1.webp
    $topuz1.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 129
  • $topuz2.webp
    $topuz2.webp
    2 KB · Görüntüleme: 99
  • $topuz3.webp
    $topuz3.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 121