- 27 Temmuz 2015
- 85
- 43
- 18
- Konu Sahibi black_darkk
-
Bu kadar belirti bende ne yumurtlamada ne adet oncesinde olmazdi israrla yapiyorum negatif ilk defa boyle cikinca acaba dedim erken oldugu icin kanda yaptirmiyorum ins kizlar dua edin..Negatif sonucun canım. O gölge beyaz pembe olmalıydı. Bata daha varmış. Geçince testi sabah ilk idrarla tekrarla.. İnşallah vardır.
Ciddimisin umut oldun su an insallah darisi basima.. Bu kadar belirti olunca suphelendim bide hissiyat ama hep net negatif cikiyo ilk kez boyle geldi.. Seninde boyle olduysa ay ins. Canim iki test daha var elimde birini bata 2 kala yapayim diyorum digerini bat gunu gecince sence nasil yapayim. Bu arda hayirli olsun bebisin saglikla buyusun dogsun insCanim benimde boyle cikmisti bata 5-6 gun kala hamileyim. Ama erken yapiyosun testleri
Ayy insallah ya sizce ne zaman yapmaliyim bidaha Belirtiler kafami yumak yapmis durumdaVar gibi ama tekrarlamalısın. İnşallah vardır:))
Allah kalbine göre versin canım 2 gün sonra tekrar ilk idrarınla yap benim testimde öyle çıkmıştı hatta ışığa tutup bakıyordum o yaptığın testi atma birkaç saat sonra iyice belirginleşir varsaAyy insallah ya sizce ne zaman yapmaliyim bidaha Belirtiler kafami yumak yapmis durumda
Ben ilk bes dakikaya baktim sonra attim simdi forumda okudukca pisman oldum ama yaniltici olmasin diye atmistim. Ins bebisim benimledir. Ilk idararla yapmamistim bunu cuma gunu ilk idarala yapayim diyorum. Birde ben cayi cok iciyorum o da etkiliyo olabilir mi kizlar.. Iki gun sivi alimina dikkat edecegim. Sizlerd dua edin nolurAllah kalbine göre versin canım 2 gün sonra tekrar ilk idrarınla yap benim testimde öyle çıkmıştı hatta ışığa tutup bakıyordum o yaptığın testi atma birkaç saat sonra iyice belirginleşir varsa
Hamilemiydin peki canim test boyle ciktiginda.. ? Amin canim hepimiz icin insAllah kalbine göre versin canım 2 gün sonra tekrar ilk idrarınla yap benim testimde öyle çıkmıştı hatta ışığa tutup bakıyordum o yaptığın testi atma birkaç saat sonra iyice belirginleşir varsa
İnşallah canım Allahım hepimize hayırlı evlatlar Nasip etsin zannetmem çay ın etkileyeceğini bekle bakalım iki gün daha diyecem ama yarın sabah sen kesin test yaparsın dayanamazsınBen ilk bes dakikaya baktim sonra attim simdi forumda okudukca pisman oldum ama yaniltici olmasin diye atmistim. Ins bebisim benimledir. Ilk idararla yapmamistim bunu cuma gunu ilk idarala yapayim diyorum. Birde ben cayi cok iciyorum o da etkiliyo olabilir mi kizlar.. Iki gun sivi alimina dikkat edecegim. Sizlerd dua edin nolur
Evet hamileydim ertesi gün kan testi yaptırdım 38 çıktı yeni daha dedi Dr ama adetten 10 gün sonra kanama açıldı gitti bebek ama ben 4 yıl kontrol hapı kullandım 2 ay olmuştu bırakalı onun etkisi diye düşündümHamilemiydin peki canim test boyle ciktiginda.. ? Amin canim hepimiz icin ins
Amin canim Rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Dayanacagim gecen haftada sabretcem demistim bir hafta dayanabildim kasik agrisi idrar gousler beni dayanmaktan alikoyuyor :) birde rahim ustu sisti afedersin rahim agzinda renk degisimi oluyo bilemedim. Sabredecegim cumaya kadar sonra bat gunu bekleyecegim.İnşallah canım Allahım hepimize hayırlı evlatlar Nasip etsin zannetmem çay ın etkileyeceğini bekle bakalım iki gün daha diyecem ama yarın sabah sen kesin test yaparsın dayanamazsın
Cok uzuldum canimEvet hamileydim ertesi gün kan testi yaptırdım 38 çıktı yeni daha dedi Dr ama adetten 10 gün sonra kanama açıldı gitti bebek ama ben 4 yıl kontrol hapı kullandım 2 ay olmuştu bırakalı onun etkisi diye düşündüm
Amin canım Allah'ın takdiri eğer o yaşayacak olsaydı bir şekilde dururdu ama nasip bu aya inşallah kayınvalidem daha bilmiyor düşük yaptığımı söylemedim bu ay belki olur diye onun için bekle dedi m erken öğrendiğin zaman çok sitrese giriyorsun ve ağzında durmuyor mutlaka birileriyle paylaşıyorsun hüsrana uğrayınca birde millete açıkla yapmıyorsun bir dert oluyor bir dert düşük olunca daha büyük bir dert Allah yardımcınız olsunCok uzuldum canimozur dilerim bilmeden uzdum seni rabbim en guzel sekilde seninde rizkini hazirlamistir cok gecmis olsun cok zor beklemek Rabbim hepimize bu guzel duyguyu yasatsin insallah
Dogru diyorsun canim. Rabbim nasip ettiyse zaten o olur ama etmediyse ne yapsak nafile.. Akisina birakmak lazim. Insallah bu ay mutlu sonucu alirsin canim erken ogrenmeninde bu tarafi kotu dogru diyosun. Eger bebis varsa belli zamana kadar solememek lazim ama iste kaderin onune gecemiyoruz. Vardir rabbimin bi bildigi insallah dusugu soylemene gerek kalmadan Rabbim senide sevindirir canim benim. Allah buyuk yardimcimiz olsunAmin canım Allah'ın takdiri eğer o yaşayacak olsaydı bir şekilde dururdu ama nasip bu aya inşallah kayınvalidem daha bilmiyor düşük yaptığımı söylemedim bu ay belki olur diye onun için bekle dedi m erken öğrendiğin zaman çok sitrese giriyorsun ve ağzında durmuyor mutlaka birileriyle paylaşıyorsun hüsrana uğrayınca birde millete açıkla yapmıyorsun bir dert oluyor bir dert düşük olunca daha büyük bir dert Allah yardımcınız olsun
Ciddimisin umut oldun su an insallah darisi basima.. Bu kadar belirti olunca suphelendim bide hissiyat ama hep net negatif cikiyo ilk kez boyle geldi.. Seninde boyle olduysa ay ins. Canim iki test daha var elimde birini bata 2 kala yapayim diyorum digerini bat gunu gecince sence nasil yapayim. Bu arda hayirli olsun bebisin saglikla buyusun dogsun ins
Cikarmi sence kanda adet oncesi.. Erken diyenler cok var diye kana gitmedim ama ay gitsemmi yaDirek kan ver bence canim hic kasma. Ben tek bir test yaptim seninki gibi cikti, 2 gun sonra kan vermeye gittim.
Amin tesekkur ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?