Kizlar yardimm

Benimde bata 9 gün var sarı akıntı geldi bugün ve üşüme

Benim adet zamanı flnda belirti olmaz fazla sadece karnımda şişlik ve kabızlık vardı bide akıntı

Akinti bendede cok fazla diger belirtilerde zaten hic yasamadigim belirtiler yarina 5 gun kaliyor bata kizlar kana gidecegim ama cikarmi sizce erken diye doktorum bekle dedi bende baska yerden aldim randevu ama bu kadar belirtiye cikmasi gerekmezmi dua edin yarin gidecegim gitmeden bi idrar daha yapacagim :)

Kizlar kan 0.10 cikti sonuc bata 5 gun var iste.. kadin adet hecikince bidaha gelin dedi.. ama sabah ki testte idrar karbonata yaptim kopurdu baya belirtiler zaten var ben anlamadim bu isi

Kizlar kan 0.10 cikti sonuc bata 5 gun var iste.. kadin adet hecikince bidaha gelin dedi.. ama sabah ki testte idrar karbonata yaptim kopurdu baya belirtiler zaten var ben anlamadim bu isi
Karbonata testler uydurma eslerine yapan vardi erkeklerde de kopuruyor. Dollenmeden on gun sonra ancak kanda belli oluyor

Karbonata testler uydurma eslerine yapan vardi erkeklerde de kopuruyor. Dollenmeden on gun sonra ancak kanda belli oluyor
Onceleri dirwk dibe cokuyodu hic kabarmamisti ilk idrarda ilk kez kabardi birde gebelik testimin digerini aksam atacagim sizlere silik pembe cikti anlamadim ben ama kanda cikmadi bugun sabah idrarda yaptigim hem gebelik testinde silik 2.pembem var hem karbon kani oglen verdim umutla ama sonuc 0.10

Sabah yap testini. Once kanda belli olur ama cok cok nadir idrarda kanda belli olur . Baska test markasi kullan yada

Adete 5 gun kala yaptigimda pozitifi gordum fakat bi gun oncesinde bile negatifti.Hatta kanda bile negatifti.Ayrica hicbir gebelik belirtimde yoktu, sonuc pozitif cikinca sasirmistim.Oysaki diger aylar hep belirtiler yasadigimi saniyodum ama sonuclar negatifti:) gercekten hamile kalinca anladimki belirtiler adet gununden sonra basliyor oncesi sadece psikolojik.testi 3 gun sonra tekrarla bence umarim istedigin sonucu alirsin :)

Yani umut varmi diyosun insallah bakalim ne olacak saat cumartesiye gectigi icin bata dort gun kalmis oluyor kana gore degilim diye dusundum ama Rabbim buyuk bir test kaldi elimde dedigini yapacagim bakalim ins ama iste kan mahfetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…