- 27 Temmuz 2015
- 85
- 43
- 18
- Konu Sahibi black_darkk
-
Surec sinir bozucu gercekten Rabbim yardimcimiz olsun... Ben bugun limonu yaptim limon testine gore hamileyim idrari yarin bidaha yapcam :) sen kana gitsene canim niye bekliyosun gecmis bayabenim bu gün 18 gün oldu adet gecikmesi hala testler negatif bekliyoruz bakalım ne olacak
Belirti var mıydı canım bata yakınBenimkide çok silikti fotoğraf çektiğim de gozukmuyodu bile ama suan 6 haftalik hamileyim :)
Akıntı ne renkti birde adete kaç gün kala başladıBenim adet zamanı flnda belirti olmaz fazla sadece karnımda şişlik ve kabızlık vardı bide akıntı
Tabikide adetten once kanda cikar. ilk kanda yukseliyor ki idrarda ciksin zatenCikarmi sence kanda adet oncesi.. Erken diyenler cok var diye kana gitmedim ama ay gitsemmi ya
Insallah cikar umut oldun yarin gidiyorum burdan yazarim kizlar ama yarin bata 4 5 gun kalmis oluyor ne dusunuyorsun ayyTabikide adetten once kanda cikar. ilk kanda yukseliyor ki idrarda ciksin zaten
Canim endiselenme idrarda cikmasi icin once zaten kanda cikmasi gerekInsallah cikar umut oldun yarin gidiyorum burdan yazarim kizlar ama yarin bata 4 5 gun kalmis oluyor ne dusunuyorsun ayy
Hayirlisi canim yarin belli olacak bakalim hayirlisiCanim endiselenme idrarda cikmasi icin once zaten kanda cikmasi gerek
Ya bende asılama yaptırdım sol kasıgım da adet sancısı hep göğüslerim şişti kasılmalar ve batmalar var canımHayirlisi canim yarin belli olacak bakalim hayirlisi
Karbonata testler uydurma eslerine yapan vardi erkeklerde de kopuruyor. Dollenmeden on gun sonra ancak kanda belli oluyorKizlar kan 0.10 cikti sonuc bata 5 gun var iste.. kadin adet hecikince bidaha gelin dedi.. ama sabah ki testte idrar karbonata yaptim kopurdu baya belirtiler zaten var ben anlamadim bu isi
Onceleri dirwk dibe cokuyodu hic kabarmamisti ilk idrarda ilk kez kabardi birde gebelik testimin digerini aksam atacagim sizlere silik pembe cikti anlamadim ben ama kanda cikmadi bugun sabah idrarda yaptigim hem gebelik testinde silik 2.pembem var hem karbon kani oglen verdim umutla ama sonuc 0.10Karbonata testler uydurma eslerine yapan vardi erkeklerde de kopuruyor. Dollenmeden on gun sonra ancak kanda belli oluyor
Sabah yap testini. Once kanda belli olur ama cok cok nadir idrarda kanda belli olur . Baska test markasi kullan yadaOnceleri dirwk dibe cokuyodu hic kabarmamisti ilk idrarda ilk kez kabardi birde gebelik testimin digerini aksam atacagim sizlere silik pembe cikti anlamadim ben ama kanda cikmadi bugun sabah idrarda yaptigim hem gebelik testinde silik 2.pembem var hem karbon kani oglen verdim umutla ama sonuc 0.10
Adete 5 gun kala yaptigimda pozitifi gordum fakat bi gun oncesinde bile negatifti.Hatta kanda bile negatifti.Ayrica hicbir gebelik belirtimde yoktu, sonuc pozitif cikinca sasirmistim.Oysaki diger aylar hep belirtiler yasadigimi saniyodum ama sonuclar negatifti:) gercekten hamile kalinca anladimki belirtiler adet gununden sonra basliyor oncesi sadece psikolojik.testi 3 gun sonra tekrarla bence umarim istedigin sonucu alirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?