- Konu Sahibi winx perisi
-
bu kadar erkne bi haftada alttan bakması çok anlamsız
üstten usg ile bakar göremiyorsa ki toplu iğne ucu kadar bişedir zaten grdüğü
bir hafta sonrasına tekrar çağırıp gelişme varmı diye bakması lazım
doktorun dediğini takma kafana canım başka bir doktr bul ona git
canim ilk haftalarda doktorlar bebegi ve keseyi daha iyi gorebilmek ve hamileligin saglikli oldugundan emin olabilmek icin vajinal ultrasonla bakarlar bu cok normal...ilk 3 ay bunu yapabilir daha sonra bebek buyudugu icin karindan bakar..kimi doktorlarsa sadece karindan bakar...erken gebelik demesi kotu bisey degil kese gorunmus bebek gorunmemis olabilir ilk etapta cunku gebelik haftan cok erken ilk 7 haftada goremeyen arkadaslarim var...birdahaki gidisinde kesin goreceksin emin ol endiselenme..
mehaycımm canımm destegın ıcın tsk ederımmm vajınal veya karından bakılması benım ıcın omkadar sorun deıl,netten de bakıyorum 5 haftalık bebeklerın goruntulerıne yakınlastırsalar bıle bebegı goremıyolarrr ama ne bılıyımmm korkuyorummm belkıde sakın olmalıyımm
sakin olmalisin canim 5 haftalik bebek cok minik mm lik bisey zaten gorunmemesi cok normal....haftaya kesin gorursun bosuna strese girip bebegini huzursuz etme...
5+2 GUNLUK HAMILEYIM BGUN DOKTORA ULTRASON SONUCLARIMI GSTREDIM FAKAT ERKEN GEBELİK DEDİİ SADECE KESE GRUNUYOMUS BEBEK GRUNMEMIS SUPHELI GEBELIK KESESI DIYOLARRR NORMALMI KISLAR COK ENDISELIYIM YARDIM LUTFENNmafoldumben
canım daha kesenin görünmesi için bile çok erken. ben 5 haftalık hamileyken doktor kesemi bile zor görmüştü. endişelenme. bi de benden sana tavsiye çok fazla ayakta kalma, strest yapma, kendini dinlendir canım..en ufak bi leke bile görürsen derhal doktoruna git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?