Kızlar yardımmmm acillll

ayy canımmm cok tsk ederımmm bende 6 temmuzda gdecegımm doktora kan ve ıdrar tahlılımı alacagımm ve ultrasona gdecegımm 6 temmuzdada bebegımm 6+7 oluyorrr ınsallah kalp atıslarınıda duyarımmm baktım usg resmıme sadece kese var ıcınde bısey gremedım daha sadece cok ınceledıgımde etrafında keseye baglı ters c sekılde bısey oldugunu farkettım sıyah ufacık bı nokta kesede boyutlarıda 2*1 mm

canım merak etme bende yarın 10. haftama giriyorum benimde ilk kese göründü 5 haftalıkken ama 7 haftama geldiğimde kesenin içi göründü böyle kıpır kıpır ediyodu benimde ilk gebeliğim ultrasyondan baktı dr um sanki bakınca ekrandan içimde bi kelebek var gibi pır pır durmuyo çok heyacanlandım inşallah senınkıde görünür rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın çok güzel bi duygu kendini fazla yorma agır kaldırma ayaklarını uzat dinlen yorma kendini stres yapma hayırlısı iste herzaman...opuyorumnanaktan

neclacım cok tsk ederımm bende 10 gun sonra 7 haftama gırmıs olucamm yanı 7 temmuzda demmekkı doktor oyuzden 10 gun sonra dedı ınşallah bende grurumm bebısımı benımde usg de kalbım pır pır atıyodu cok heyecanlanmıstımm elımı kalbıme koydum ve Allaha dua ettım usg cekılırken Rabbım ınsallah bebısımı gostermeyıde nasıp eder:Saruboceq:

Son düzenleme:
amin canım inşallah bu mübarak günlerin yüzü suyu hürmetine canını sıkma dua et herzaman sabır dile hayırlısı iste benimde ilk zamanlar kanamam çok oldu düşük tehlikem vardı ayaga kalksam kanamam başlıyodu 2 aydır dişarı çıkmıyorum yatıyorum bebeğime bişe olcak diye sende dikkat et sakın evi pislik mi götürüyo varsın götürsün bırak umursama takma kafana nasıl olsa temizlenir kendine dikkat et olurmu canım bebeğinide ziyan etme kendinide kaydirigubbakcemile3

canım benım kendıne ve bebege dıkkat et bende tıtızım cokk evde e-yerde bı dagınıklık grsem cıldırıyorumm hamıle oldugumu bılmeden evde bahar temızlıgıne kalkısmıstım bıde 2 gun sonrada hamılelıgımı ogrendımm esım abartıyosun dıyor ama abartmıyorum dun mesela yoruldugum ıcın kasık agrılarım bel agrılarımm karın agrılarım fazlalasmaıstı ısyerınde bırz uzanınca batmalarda olmustu ama suan ıyıyımm valla artık yormucamm bebegımız ıcınn dıkkat etmek zorundayız:CüvCüv:yasakkelime

benimde sürekli karnımda agrı var tahlıl yaptı dr um idrar yollarım iltıhap olmuş üşütmüşüm ayaklarımı kendimi sıcak tutuyorum şimdi bu sıcakta çekilmiyo ama napalım işte katlanıyoz bende senın gibi aşırı titizim hamıle olduğu bilmiyodum temizlik yapıyodum o koca koca koltukları kaldırdım tek başıma kanamam o günden sonra başladı ben nerden biliyim hamiş olduğumu bilsem elimi sürermiyim ah ahh şimdi dokunmuyorum annemler geliyo yardıma saolsunlar zatern kım batırıyo evi benden başkasıda yok eşimde geç geliyo garibim

yok ya ben esıme yaptırdım agır seyler kaldırmadım oyle bende sıcak tutmaya calsıyorum ayakalrımıı merak etme saglıkla kucagımıza alacagız bebıslerımızı

Hiç kendini sıkıp üzme, ben sırf bu durumda kalıpta stres olmayayım diye ilk dr gidişimi ertelemiştim birazcık. Sende oldukca erken gitmişsin bir dahaki sefer gözükür bızdığın hiç merak etme:)

Hiç kendini sıkıp üzme, ben sırf bu durumda kalıpta stres olmayayım diye ilk dr gidişimi ertelemiştim birazcık. Sende oldukca erken gitmişsin bir dahaki sefer gözükür bızdığın hiç merak etme:)

canım tsk edrım ınsallah gozukurr 3 temmuzda gıdıcem bakalımm hafataya cuma gunuu hem tahlıllerımı verıcem hemde usg ye grecegımm kalp atıslarınıda duyarım inşallah

cnm bende dün gittim 6. haftamdayım kesem göründü ama bebeğim görünmedi daha bende endişelendim ama stres yapmayalım banada doktorum 10 gün sonra gel yine bakalım dedi ama benim karından baktı ultrsonainş güsel aberlerini alırız bebişlerimizin

inşallah candycımm bana vajınal usg ıle baktılar bıdahakıne gıttıgımdede herhalde vajınadan bakıcaklarr bakalım 3 temmuzda gdecegımm ne dıyecek doktorr hayırlısı olsunnn erken oldugu ıcın gozukmemıstır endıselenme hemen belırtıler ıcın bıle erken dıyolarr olumlu dusun hepımız saglıkla kucaklarımıza alıcaz ınsallah bebeklerımızı

inşllah cnm :Saruboceq:

ABLALARIM BENDE != GUN ONCE DOKTORA GITTIM DOKTOR NEGATIF DEDI cocuk sahibi olmak icin bana bi ilac verdi bi kac hap aldim ama doktordan sonra hic iliskiye girmedik benle esim baktimki adet olmuyorum test yaptim hamile ciktim hemd eiki test dun aksam hastaneye gittik pozitif cikti sükür allahima allah isteyen herkese versin ins bu aciyi kimseye yasatmasn her eve bebek sesi nasip etsin ins ve hastanede ultrasyonla baktik bebek veya kesesi hic bisi gözükmüyodu simdide korktum cunku ilk defa internetten bos gebelik diye biosi okudum acaba o bende olabilirmi ay allah korusun ama bana yardim edebilirmisiniz lutfen =(

canım 5+2 erken zaten bebeğin gözükmesi için korkma hemen haftaya ya görünür inşallah.
Ya nolur bana da bi akıl verin kafayı yicem doktor bi hafta önce kesemi görüp bi hafta sonra kesen yok dedi normalde yedi haftalık gebesin dedi ama keseni göremedim dedi ben şaşırdım geçen hafta görüp bu hafta nasıl göremez anlam veremiyorum nolur yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…