- 10 Ocak 2024
- 62
- 11
- 8
- 30
- Konu Sahibi birumutturyasamak122
-
Bence de var gibi görünüyor bi kan testi yaptırın beta değerinizi takip edinKızlar iki kez test yaptım çok silik çizgi çıktı sizce hamileyim ? Adetime 4 gün var . Yumurtlama günümden itibaren saydım 15. Gün yaptım testi böyle çıktı hayalet çizgi dedikleri mi yoksa gebelik var mı ?
5 6 dk sonra çıktı canım inşallah çok teşekkür ederim :)))Hemen çıktıysa var gibi duruyor gebelik evet. Hayalet falan da değil gayet belli :)
İnşallah canım çok teşekkür ederim :)Bence de var gibi görünüyor bi kan testi yaptırın beta değerinizi takip edin
İnşallah canım çok teşekkürlerBence de var gibi görünüyor bi kan testi yaptırın beta değerinizi takip edin
Kizlar benim yumurtalama olmuşmu en altaki bu sabah ilk idrale yaptimKızlar iki kez test yaptım çok silik çizgi çıktı sizce hamileyim ? Adetime 4 gün var . Yumurtlama günümden itibaren saydım 15. Gün yaptım testi böyle çıktı hayalet çizgi dedikleri mi yoksa gebelik var mı ?
Ovulasyon testi ilk idrarla yapılmaz gün içinde iki saat sıvı alımını keserek testi tekrarlamalısınızKizlar benim yumurtalama olmuşmu en altaki bu sabah ilk idrale yaptim
Yani yumurtalama yokmuOvulasyon testi ilk idrarla yapılmaz gün içinde iki saat sıvı alımını keserek testi tekrarlamalısınız
Evet canım benimde aynı olmuştu 2 gün pozitif 2. Günü daha koyuydu pik deniyor sanırım. Yarında yap 2.cizgi silikleşir büyük ihtimal yumurtan çatlar yani ama ilk idrarla yapmıyordum ben. Gün içinde 2.5 gibi falanKizlar benim yumurtalama olmuşmu en altaki bu sabah ilk idrale yaptim
çok teşekkürler :))Bence var gibi kan verip netlestirebilirsiniz.
Tekrar test yaparsan daha iyi olurYani yumurtalama yokmu
Evet canım benimde aynı olmuştu 2 gün pozitif 2. Günü daha koyuydu pik deniyor sanırım. Yarında yap 2.cizgi silikleşir büyük ihtimal yumurtan çatlar yani ama ilk idrarla yapmıyordum ben . Gün içinde 2.5 gibi falan
Tskurler cnm işllha cnm bide hormon degerlerim normalmiEvet canım benimde aynı olmuştu 2 gün pozitif 2. Günü daha koyuydu pik deniyor sanırım. Yarında yap 2.cizgi silikleşir büyük ihtimal yumurtan çatlar yani
9 gün gecikmesi normal değil inşallah güzel haberler vardır canım kan testini tekrarla bence geç döllenme olduğu için hcg yükselmemiştir belkiKızlar merhaba ben adet gecikmesinin 9. Günümdeyim 2 gün önce kan vermiştim 0.2 çıkmıştı öncesinde evde test yaprım pozitif ti, ama hala adet olmadım herhangi bi sıkıntı yok 4 aydır düzenli oluyordum sizce kan testini tekrarlamalımıyım? Evde gebelik testimde var bir tane kanda çıkmadıpı için kullanmadın onu ama çok garip hiç regl belirtin de yok sadece göğüs hassasiyetim var
Bunu doktoruna sor istersen canım ben tam olarak anlayamadımTskurler cnm işllha cnm bide hormon degerlerim normalmi
Dedi orman bozuglugu varBunu doktoruna sor istersen canım ben tam olarak anlayamadım
Bnm de aynısı olmuştu geçen hafta adetime 1Gün kala gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan verdim negatifti9 gün gecikmesi normal değil inşallah güzel haberler vardır canım kan testini tekrarla bence geç döllenme olduğu için hcg yükselmemiştir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?