Kızlar yardımmmm

Bu tek çizgililerde dün yaptıklarım

Eklentiler

• Screenshot_20240113-130724_Gallery.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20240113-134520_Gallery.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 62
Testi tekrarladinjz mi bende dün yaptım ilk dakikalar da belli belirsiz çıktı çizgi yeri belli şuan 3gun kaldı pazartesi günü tekrarlayaxagim beklemek çok zorrr

Testi tekrarladinjz mi bende dün yaptım ilk dakikalar da belli belirsiz çıktı çizgi yeri belli şuan 3gun kaldı pazartesi günü tekrarlayaxagim beklemek çok zorrr
Tekrarladım bu sabah daha koyu çıktı ama hala emin olamıyorum . Bende yarın yada pazartesi en geç bekliyorum hasta olmayı . Çok zor gerçekten beklemek. Ben 5 tane yaptım hepsi silik çıktı bugün yaptım daha koyu çıktı ? Yinede yanılma payı var mı sizce ? Sizde tekrar yapın bence

Eklentiler

• IMG_6257.webp
    93,9 KB · Görüntüleme: 62
Ay bu çok net inşallah inşallah vardır Pazartesi günü kan verin sizin şuan adetinize ne kadar süre kaldi

Cnm az önce idrar testi yaptım negatif çıktı o geçen hafta yaptıklarım 4 tanesi pozitif çıktı
Ama 2 gündür yapıyorum negatif yanıltıyor olabilir mi adetim 8 gün gecikti
Sabah mı yaptın diğer testleri ? Testlerde günün herhangi bir saati yazıyor ama benim akşam yaptıklarım hep silikti sabah yaptığım çok net çıktı . Belki yanıltıyordur canım mutlaka git pazartesi doktora gebelik değilse bile gecikmenin sebebini öğrenmelisin.

Öncekileri pozitif olanları sabah yaptım
Dün ve bugün yaptiklarim akşam üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…