- 19 Aralık 2023
- 113
- -12
- 18
- 25
- Konu Sahibi birumutturyasamak122
-
Bu tek çizgililerde dün yaptıklarımBnm de aynısı olmuştu geçen hafta adetime 1Gün kala gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan verdim negatifti
Ama dün tekrarlama yaptım idrar testini negatif
Adetim 7 gün gecikti bugün
Bu Sefer kanda çıkarm
Bu geçen hafta yaptiklarim pozitif olanlar9 gün gecikmesi normal değil inşallah güzel haberler vardır canım kan testini tekrarla bence geç döllenme olduğu için hcg yükselmemiştir belki
Testi tekrarladinjz miKızlar iki kez test yaptım çok silik çizgi çıktı sizce hamileyim ? Adetime 4 gün var . Yumurtlama günümden itibaren saydım 15. Gün yaptım testi böyle çıktı hayalet çizgi dedikleri mi yoksa gebelik var mı ?
7gun gecikmeye çıkar diye düşünüyorum kesinlikle kan verin benceBu tek çizgililerde dün yaptıklarım
Pki onların pozitif çıkması7gun gecikmeye çıkar diye düşünüyorum kesinlikle kan verin bence
Tekrarladım bu sabah daha koyu çıktı ama hala emin olamıyorum . Bende yarın yada pazartesi en geç bekliyorum hasta olmayı . Çok zor gerçekten beklemek. Ben 5 tane yaptım hepsi silik çıktı bugün yaptım daha koyu çıktı ? Yinede yanılma payı var mı sizce ? Sizde tekrar yapın benceTesti tekrarladinjz mibende dün yaptım ilk dakikalar da belli belirsiz çıktı çizgi yeri belli şuan 3gun kaldı pazartesi günü tekrarlayaxagim beklemek çok zorrr
İdrar testi çok fazla güvenmemek lazım en iyi sonuc kesinlikle kan tahlili daha öncesi de bende pozitif çıkmasına rağmen kan sonucu hüsran diPki onların pozitif çıkması
Sonradan negatif olması normal mi
Ay bu çok net inşallah inşallah vardır Pazartesi günü kan verin sizin şuan adetinize ne kadar süre kaldiTekrarladım bu sabah daha koyu çıktı ama hala emin olamıyorum . Bende yarın yada pazartesi en geç bekliyorum hasta olmayı . Çok zor gerçekten beklemek. Ben 5 tane yaptım hepsi silik çıktı bugün yaptım daha koyu çıktı ? Yinede yanılma payı var mı sizce ? Sizde tekrar yapın bence
İnşallah canım bide hemen çıktı sonuç 1 dk dolmadan . yarın yada pazartesi regl olmam lazım. normalde lekelenmeler başlar 2 3 gün önceden ama hiç olmadı pazartesi gidicem inşallah hastalanmazsamAy bu çok net inşallah inşallah vardır Pazartesi günü kan verin sizin şuan adetinize ne kadar süre kaldi
Herhangi bi tedavi görüyor musunuz gebelik için ? Onun için kullanılan ilaçlar yüzünden de pozitif sonuç olabiliyormuşBu tek çizgililerde dün yaptıklarım
Hayır kullanmıyorum 1 Buçuk yaşında oğlum VarHerhangi bi tedavi görüyor musunuz gebelik için ? Onun için kullanılan ilaçlar yüzünden de pozitif sonuç olabiliyormuş
Tekrar bi kan testi verin o zaman netleşirHayır kullanmıyorum 1 Buçuk yaşında oğlum Var
İnşallah hayırlı güzel sonuçlarını paylaşmayı unutmaİnşallah canım bide hemen çıktı sonuç 1 dk dolmadan . yarın yada pazartesi regl olmam lazım. normalde lekelenmeler başlar 2 3 gün önceden ama hiç olmadı pazartesi gidicem inşallah hastalanmazsam
Tekrar bi kan testi verin o zaman netleşir
İnşallah canım paylaşıcamİnşallah hayırlı güzel sonuçlarını paylaşmayı unutma
Sabah mı yaptın diğer testleri ? Testlerde günün herhangi bir saati yazıyor ama benim akşam yaptıklarım hep silikti sabah yaptığım çok net çıktı . Belki yanıltıyordur canım mutlaka git pazartesi doktora gebelik değilse bile gecikmenin sebebini öğrenmelisin.Cnm az önce idrar testi yaptım negatif çıktı o geçen hafta yaptıklarım 4 tanesi pozitif çıktı
Ama 2 gündür yapıyorum negatif yanıltıyor olabilir mi adetim 8 gün gecikti
Öncekileri pozitif olanları sabah yaptımSabah mı yaptın diğer testleri ? Testlerde günün herhangi bir saati yazıyor ama benim akşam yaptıklarım hep silikti sabah yaptığım çok net çıktı . Belki yanıltıyordur canım mutlaka git pazartesi doktora gebelik değilse bile gecikmenin sebebini öğrenmelisin.
Elinde bi test varsa sabah ilk idrarla tekrar dene istersen. Akşamları su içmeye falan dikkat edilmedildiğinde farklı sonuç çıkabilir belkiÖncekileri pozitif olanları sabah yaptım
Dün ve bugün yaptiklarim akşam üstü
Var canm evet öyle yapıcam sabah kalkar kalkmaz direk yaparımElinde bi test varsa sabah ilk idrarla tekrar dene istersen. Akşamları su içmeye falan dikkat edilmedildiğinde farklı sonuç çıkabilir belki
Haberini bekliyorum canım inşallah pozitiftir :)Var canm evet öyle yapıcam sabah kalkar kalkmaz direk yaparım
İnşAllah cnm Ama Testler yanlış olsa 1 2 tanesi yanlış diyelim diğerleri de mi yanlış oluyor şaşırmış durumdayımHaberini bekliyorum canım inşallah pozitiftir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?