- 10 Ocak 2024
- 62
- 11
- 8
- 30
- Konu Sahibi birumutturyasamak122
-
Valla inan bilmiyorum bende 6 tane yaptım 5 tanesi silik pozitif diğeri bugün yaptığım daha koyu pozitif çıktı. Kendi kendimi yiyorum ya yanlışsa diye ama hepsi mi yanlış olucak diyorum. Bu kadar yanılma olmaz heraldeİnşAllah cnm Ama Testler yanlış olsa 1 2 tanesi yanlış diyelim diğerleri de mi yanlış oluyor şaşırmış durumdayım
Aynen bnde öyle düşünüyorum ilkinde pozitif yanılıyorum desem ama hepsidemi yanıltıyor dediğin gibiValla inan bilmiyorum bende 6 tane yaptım 5 tanesi silik pozitif diğeri bugün yaptığım daha koyu pozitif çıktı. Kendi kendimi yiyorum ya yanlışsa diye ama hepsi mi yanlış olucak diyorum. Bu kadar yanılma olmaz heralde
İnternete baktığımda testler pozitifken yanılma payı yoktur büyük oranla yazıyor negatif olduğunda yanlış çıkma ihtimali daha çokmuş. Erken yapıldığından veya yanlış yapıldığından yanlış sonuç verebilirmişAynen bnde öyle düşünüyorum ilkinde pozitif yanılıyorum desem ama hepsidemi yanıltıyor dediğin gibi
Cnm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun güzel haberlerimiz olsun İnşAllahİnternete baktığımda testler pozitifken yanılma payı yoktur büyük oranla yazıyor negatif olduğunda yanlış çıkma ihtimali daha çokmuş. Erken yapıldığından veya yanlış yapıldığından yanlış sonuç verebilirmiş
İnşallah canımCnm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun güzel haberlerimiz olsun İnşAllah
Çok silik bi pozitif var canım şu an gecikmen var mıMerhaba bana da bakabilir misiniz
6 gün var. Bu da 6 gün önceyi gösteren testtiÇok silik bi pozitif var canım şu an gecikmen var mı
Sabah bende tekrar yapıcam atalım buraya inşallah vardırVar canm evet öyle yapıcam sabah kalkar kalkmaz direk yaparım
Canım reglime 6 gün var gecikmediO zaman bi kan testi ver canım 6 günde gecikmen olmuş umutlandırmak istemem ama bu şekilde çok silik öğrenenlerde oluyormuş
Anladım canım o zaman testle tekrar et çok yeni olduğu için silik çıkabilir benimde öyleydi 4 gün önce şu an 1 gün var reglime koyu çıktıCanım reglime 6 gün var gecikmedi
Ayyyy hadi hayırlısı inşallah yarın ilk idrarla tekrar denesem mi biraz daha beklesem mi kiAnladım canım o zaman testle tekrar et çok yeni olduğu için silik çıkabilir benimde öyleydi 4 gün önce şu an 1 gün var reglime koyu çıktı
İnşallah canımSabah bende tekrar yapıcam atalım buraya inşallah vardır
İnşAllah Cnm Testi yaparken kalbim çarpıyorSabah bende tekrar yapıcam atalım buraya inşallah vardır
Benimde ya tek testim kaldı beklesem mi yapsam mı bilmiyorumİnşAllah Cnm Testi yaparken kalbim çarpıyor
Kesinlikle sabahı bekle bence daha net sonuç veriyorBenimde ya tek testim kaldı beklesem mi yapsam mı bilmiyorum
Sağol canımKesinlikle sabahı bekle bence daha net sonuç veriyor
Ben aldığım da 3 4 tane alıyorumBenimde ya tek testim kaldı beklesem mi yapsam mı bilmiyorum
Test bana dayanmıyorBen aldığım da 3 4 tane alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?