Kızlar yardimmmm

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Kızlar evi isi yapmanın pratik yolu varmi . Yoruldum . Biraz el atsanız bu konuda cok dertliyim . Pratik ve temiz olmak istiyorum . Yardım şimdiden cok sagolun

Pratik derken? Elektrikli süpürgeyle halıları çekip viledayla da etrafı silince yerler tamam, toz beziyle de oranın buranın tozunu aldın mı bitiyor. Yani temizlik yapmak kolay sayılmaz.
Zorlanıyorsan ve durumun varsa yardımcı tut.

Valla sinava hazrlandigim icin artik umrumda degil ev isleri.bi suru zaman kaybediyorum.
Ne mi yapiyorum.evi 2 haftada bir supurup siliyorum.banyoyumu ve tuvaletimi ve mutfagimi temizlerim sadece sik sik.
Onun disinda islak mendil ile gozume batan tozlari alirim.sonra kahvemi yapar derse gecerim.
2 gune bir evi supuren haftada 1 cam silen kisi yaziyor bunlari.once kendim sonra temizlik.banyo tuvalet mutfak temiz olsun geriye kalan icin 2 haftada 1 supurge acmak gayet ideal.
Her gelen temiz ve duzenli oldugumu soyler.

3 yaşında kızım var,veriyorum eline bezi kendince toz alıyor. Gittim kablosuz elektrkli süpürge aldım,onla süpürüp püsküllü viledayla siliyorum,yerler yarım saatte bitiyor. Banyoyu mutfağı temiz tutmaya çalışıyorum ama banyo duvarındaki fayans araları çok gözüme batıyor,kendimde bir kıvılcım bekliyorum ki onları da sileyim ama yok valla. Anca misafir gelecekki camlara banyo duvarlarına girişeyim Ütüyü 2 haftada bir yapıyorum. Biraz rahat takıldığım doğrudur

bu işin pratik yolumu var? banyo, mutfak zaten hergün toplanır haftada 1-2 kez süpürge,vileda vs tutulur arada da büyük temizlik yapılır ..
planını yapmadım birde onun hesabını mı yapacağım ihtiyaca göre yoruluyoruz napalım

Bende hergün is yapiyorum sıkıldım artık yaşadığımız sürece de hanımların derdi bu ben mutfakta ki yağlardan ve Banyoda ki kireclerden nefret ediyorum gecengun bi kutu kireç sokucu yu bitirdim çok kimyasal kullandığım için ellerim de berbat oluyo bana da elimdeki çatlaklar icon bi çözüm sunarmisiniz:)

Evim küçük olduğu için iki kişide olduğumuzdan ve eşimde pek düzenli ve temiz olduğundan büyük temizlik ayda bir falan yapıyorum ama bir gün süpürmesem 2. Gün süpürürüm evi sorun olmuyor küçük olduğu için büyük temizlikte her türlü yoruluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…