• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardımmmmm :(

bence biraz beceriksiz görünmek bu durumlar için en iyisi elinden pek bi iş gelmiomus gibi göstereceksin o zamn kımse sana bulasmıo varsın annesi öğretmemiş beceriksiz o bu desinler sen kendini bildikten sonra tasıman için bişey mi verdıler ay off de yalap salap yap ben esime bile beceriksizi oynıyorum heryere kosarsam herseyi yaparsam ben yıpranırım çünkü ole yap bunun çözümü bu ayrıca nişanlının bağırıp çağırmalarına acil çözüm bul derim bu haliyle sen bu adamla yasarım diosan evlen yoksa değiştiremezsin kimseyi kendi istemedikçe

heeyyytt eski çakallardan kim kaldı :))
iyi yapıyosun
zaten eşşek olunca semer vuran çok oluyor
ama senin aklına beceriksizi oynamak nerden geldi

annemden annemin yaptıkğı herseyin tam tersini yapıyorumm annemin tavsiyesi tabi bunlar
annem der ki yarasa gibi yolunma çok doğru bir söz hep bir adım geride dururum ailesine karşı onu ön planda tutup arkadan işleri götürürüm eşimin yanında hiç cevap vermem onlara ama eşime sonradan beyin yıkaması yaparım
bide bişeye kızıp sinirlendiysem hiç eşimle tartışmam sinirlenirme hakim olmadığım zaman cok fena inadına yapıo çok alttan altta götürürüm işlerimi kayınvalideme görümceme karşı feci stratejilerim vardır:)) bu arada aramız cok iyi onlarla çünkü samimiyim ama herşeyime karışmalarına izin vermiyorum bir duvar var genede

nişanlısın ve kv evini temizlemeye gidiceksin ha:53::53:
nişanlının ne hakkı varmış sana bağırmaya sen onun annesinin hizmetçisimisin
malesef evlenince daha da kötü olucak,kendini ezdirme

Konu sahibini cok iyi anliyorum cünkü aynisi geldi basima ve konuda actim buraya....

Hicte ipleri vermedim kaynananin eline ben hep iyi davrandim kadin ne dediyse sustum ve onun bir istedigini yapmadim diye gercek yüzü cikti nisanlimada acik acik dedim ben hep iyi davrandim sabretdim ama öyle olunca deger görmüyormussun dedim bundan sonra bende onun istedigi gibi davrancam aramam sormam ilgilenmem :34: Deger vermeyen deger görüyor böyle bir zamanda yasiyoruz malesef :19:

Asla bu konudan dert yanan bayanlara söylüyorum kendinizi ezdirmeyin biz onlarin ogullarinin sevdikleri cocuklarinin anneleriyiz annelerin köleleri degil :19: Cok doluyum vallahi:1:

bu temizlik konusu sureklı gundem olusturur baştan ağırlıgını koy öyle davran,
sonrası daha talepkar olacaktır emın ol, benımde var bı bayram temızlıgı hıkayem ama dediğim gibi duruşumu bozmam,belfıtıgım var eğilip kalkmak yaramıyor bıze,kendı annem tansıyon hastası camlarını sıldım ama bıtttım annem yardım ettıgı halde,kv. ogrendı tabı bun,ona hıc laf nırakmadan yaptım ama bende bıttım anne kendı evım gozumde buyuyor dedım ,gel bıle dıyemedı
gorumcem ama eşime telde çaktırmış abi anneme temızlıge gitçezmiiiiii? diye eşim diyemedı bıle ttamam haberleşin gıdın
yengene sorayım ararım dedı kapattı, bana dondü ama öylece bakıyor !!!!
belim kötüüüü biliyosun dedim,olay kapandı.....

allttan alma ezdırme kendını canım,üstte arkadaş ne guzel yazmıs bak: biz onlarin ogullarinin sevdikleri cocuklarinin anneleriyiz annelerin köleleri degil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

merhaba kızlar hemen konuya girmek istiyorum uzatmadan ;
1 yıldır nişanlıyım ben ve 1 ay sonra düğünüm olcak inşallah.Nişanlımın annesi yaz temizliğine kalktı.Bende aradım anne bana ihtiyacın varsa geliyim dedim.Kız kardeşi filan gitmiş bana gerek yokmuş tamam dedim kapattım telefonu.Bu konuşmadan nişanlımın haberi yoktu ve ben gitmedim diye benimle kavga etti..Bir şey yapmasan da orada görün en azından dedi.Sonra ben iyi gelin değilmişim o da bundan sonra ona göre damat olcakmış öyle dedi bana.Eskileri açtı ve tartıştık sonra özürdiledi kapattık konuyu ama benim içim buruk hala.Alesiyle ilgili bana şunu yap böle yap demesi hoşuma gitmiyor.Karışma diyorum yine karışıyor.

Evlendikten sonrada böyle durumlarda gitmekte istemiyorum ne yalan söyleyim herkes kendi temizliğini kendi yapsın diye düşünüyorum yanlış mı sizce? yoksa gelin olarak benden bekler mi gitmem mi doğru olur?

ve ben hemen birşey söylesem nişanlım hemen bağırıyor ama annesiyle konuşurken o ne derse desin tamam anne diyor.Galiba kıskanıyorum yada bana daha iyi davranmasını istiyorum.Tek umudum evlendikten sonra böle olmaması tamamen benimle ilgilenmesi.

Bu yazını okurken bi arkadaşım geldi aklıma..Arkadasmın eşi nişanlıyken ailesne çok düşkündü,hep ailesne cam silmeye halı yıkamaya götürürdü kızı..suanda evliler ve altlı üstlü oturuyorlar..Suan daha fena,kız kaynanasının kahvaltısını hazırlamasın kıyameti koparttıyo kocası..işin zor canım ya..bende evliyim simdi kaynanam yaz temizliğine cagırdı beni geçen gün..Kocam ben göndermem karımı sen kendin yap,herkes evinin işini yapsın taş gibisin ddi :) Gerçekten eğer kocan öyle diyorsa işin zor.Nişanlıyken nasılsa evlendikten sonra iki katına çıkıyor çünkü..Hem sen kaynanana demişsin geleyimmi diye,nişanlına söylemişmi aradı sordu diye,nişanlın niye üstüne geliyor...Evlendikten sonra değişir diye düşünme birde,anladığım kadarıyla annesine çok düşkün tatlımm nişanlın..

merhaba kızlar hemen konuya girmek istiyorum uzatmadan ;
1 yıldır nişanlıyım ben ve 1 ay sonra düğünüm olcak inşallah.Nişanlımın annesi yaz temizliğine kalktı.Bende aradım anne bana ihtiyacın varsa geliyim dedim.Kız kardeşi filan gitmiş bana gerek yokmuş tamam dedim kapattım telefonu.Bu konuşmadan nişanlımın haberi yoktu ve ben gitmedim diye benimle kavga etti..Bir şey yapmasan da orada görün en azından dedi.Sonra ben iyi gelin değilmişim o da bundan sonra ona göre damat olcakmış öyle dedi bana.Eskileri açtı ve tartıştık sonra özürdiledi kapattık konuyu ama benim içim buruk hala.Alesiyle ilgili bana şunu yap böle yap demesi hoşuma gitmiyor.Karışma diyorum yine karışıyor.

Evlendikten sonrada böyle durumlarda gitmekte istemiyorum ne yalan söyleyim herkes kendi temizliğini kendi yapsın diye düşünüyorum yanlış mı sizce? yoksa gelin olarak benden bekler mi gitmem mi doğru olur?

ve ben hemen birşey söylesem nişanlım hemen bağırıyor ama annesiyle konuşurken o ne derse desin tamam anne diyor.Galiba kıskanıyorum yada bana daha iyi davranmasını istiyorum.Tek umudum evlendikten sonra böle olmaması tamamen benimle ilgilenmesi.

kayınvaliden hasta ve yaşlıysa yardım et ,
ama değilse sakın alıştırma hem nişanlı kızdan iş beklemek neymiş ilk defa duydum
eşinede söyle ben sana eş olarak geliyorum hizmetçi almıyosunuz
eşinin annesiyle muhabbetinide kıskanma:34:

Back
X