Düzenim ve alışkanlıklarım yarın bitecek demişsiniz neden hala aynı evde mi yaşıyorsunuz?Selam kızlar.Eşim meth kullandığı için boşanma davası açmıştım ve yarın mahkememiz var ben çok stresliyim 5 yıllık evliliğim düzenim alışkanlıklar yarın bitecek bu stresimi nasıl yenebilirim üzülmüyorum desem yalan söylemiş olurum desteklerinizi bekliyorum
Hayır.Ailemin yanındayım ben aynı evde kalmıyoruz.Düzenim ve alışkanlıklarım yarın bitecek demişsiniz neden hala aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Merak etmeyin geçecek, asla pişman olmayın...Selam kızlar.Eşim meth kullandığı için boşanma davası açmıştım ve yarın mahkememiz var ben çok stresliyim 5 yıllık evliliğim düzenim alışkanlıklar yarın bitecek bu stresimi nasıl yenebilirim üzülmüyorum desem yalan söylemiş olurum desteklerinizi bekliyorum
Anladım, stres yapmanız çok normal. Nasıl ilk evlendiğiniz zamanlarda evinize, yeni düzeninize alışmakta zorlandınız bu da aynı şekilde olacak merak etmeyin kendinize zaman tanıyın.Hayır.Ailemin yanındayım ben aynı evde kalmıyoruz.
Uyuşturucu kullanan biriyle ayrıldığıma değil ziyan olan yıllarıma uzulurdumSelam kızlar.Eşim meth kullandığı için boşanma davası açmıştım ve yarın mahkememiz var ben çok stresliyim 5 yıllık evliliğim düzenim alışkanlıklar yarın bitecek bu stresimi nasıl yenebilirim üzülmüyorum desem yalan söylemiş olurum desteklerinizi bekliyorum
Benim üzüldüğüm şey de o zaten 5 yıl bir yalana inanmış olmam ve giden en güzel yıllarımUyuşturucu kullanan biriyle ayrıldığıma değil ziyan olan yıllarıma uzulurdum
İyi tarafından bak giden 5 yıl değil 10-15 hatta 20 yılında olabilirdi.Benim üzüldüğüm şey de o zaten 5 yıl bir yalana inanmış olmam ve giden en güzel yıllarım
Böyle hissetmeniz çok normal.Hatta bir süre daha kötü hissedeceksiniz.
Ben 6 ay sonra falan iyi hissetmeye başlamıştım.
Kendinize zaman verin yas tutun yasinizi yaşayın.
Üzülun ağlayın içinizi dökün duygularınızı saklamayın ya da inkar etmeyin.
Bir süre sonra zaten göreceksiniz daha iyi hissediyor olacaksınız.
Benimde yarın durusmam var. Benimde 5 yıllık evliliğim son buluyor... 1.5 yılı geçti sürünüyorum mahkemelerde. Ya karar ya karar öncesi. Acayip gerginim... Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Zor şeyler ama bitiyor geçiyorSelam kızlar.Eşim meth kullandığı için boşanma davası açmıştım ve yarın mahkememiz var ben çok stresliyim 5 yıllık evliliğim düzenim alışkanlıklar yarın bitecek bu stresimi nasıl yenebilirim üzülmüyorum desem yalan söylemiş olurum desteklerinizi bekliyorum
Mesela ben ziyan olan yıllarıma, kendimden kısıp ev sahibi olmak için verdiğim uğraşlara, Ozellikle erkeklere karşı guvenimin yerlebir olduğuna üzülüyorum...Uyuşturucu kullanan biriyle ayrıldığıma değil ziyan olan yıllarıma uzulurdum
Sen neden boşanıyorsun canım.Rabbim yardımcımız olsunBenimde yarın durusmam var. Benimde 5 yıllık evliliğim son buluyor... 1.5 yılı geçti sürünüyorum mahkemelerde. Ya karar ya karar öncesi. Acayip gerginim... Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Zor şeyler ama bitiyor geçiyor
Tamam işte bunun içinde bundan sonra ki zamanını heba etme. Böyle yaparak hala zaman kaybediyorsun.Mesela ben ziyan olan yıllarıma, kendimden kısıp ev sahibi olmak için verdiğim uğraşlara, Ozellikle erkeklere karşı guvenimin yerlebir olduğuna üzülüyorum...
Allah indan bulsun bizlerin canını yakanlar. Hayatımızı alt üst edenler..
Hem de nasıl alt üst hayallerimi heveslerimi yıktı geçti.Mesela ben ziyan olan yıllarıma, kendimden kısıp ev sahibi olmak için verdiğim uğraşlara, Ozellikle erkeklere karşı guvenimin yerlebir olduğuna üzülüyorum...
Allah indan bulsun bizlerin canını yakanlar. Hayatımızı alt üst edenler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?