Kızlar yarın boşanma davam var çok stresliyim

Hly166

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
77
72
8
32
Selam kızlar.Eşim meth kullandığı için boşanma davası açmıştım ve yarın mahkememiz var ben çok stresliyim 5 yıllık evliliğim düzenim alışkanlıklar yarın bitecek bu stresimi nasıl yenebilirim üzülmüyorum desem yalan söylemiş olurum desteklerinizi bekliyorum

Düzenim ve alışkanlıklarım yarın bitecek demişsiniz neden hala aynı evde mi yaşıyorsunuz?

Merak etmeyin geçecek, asla pişman olmayın...

Hayır.Ailemin yanındayım ben aynı evde kalmıyoruz.
Anladım, stres yapmanız çok normal. Nasıl ilk evlendiğiniz zamanlarda evinize, yeni düzeninize alışmakta zorlandınız bu da aynı şekilde olacak merak etmeyin kendinize zaman tanıyın.

Uyuşturucu kullanan biriyle ayrıldığıma değil ziyan olan yıllarıma uzulurdum

Benim üzüldüğüm şey de o zaten 5 yıl bir yalana inanmış olmam ve giden en güzel yıllarım
İyi tarafından bak giden 5 yıl değil 10-15 hatta 20 yılında olabilirdi.
Yarın yeni hayatının ilk günü olduğu için daha umutlu ol.
Mutsuz günlerimin bittiği gün diye düşün.
Dur bakalım ne güzellikler çıkaracak hayat karşına.

Ha birde dava çıkışı sana en çok keyif veren şeyi yap.
Denize karşı bir kahve iç mesela, seni mutsuzluğa hapseden o evden kurtuluşun şerefine.

Sabah guzel sıcak bır banyo yap , namazını kıl duanı et , sade sık bır sekılde gıyın çok hafıf bır makyaj ve dık kararlı duran bır bayan ol lutfen . Yuzune dahı bakma karsılasacaksın mecbur saatler surmuyor zaten ımzanı at sessızce uzaklas ...Meth kullanan adamdan senı kurtaran Allaha da sukret. ınan bu tıpler ne yuvanın catısı ne karısının eşi ne de çocuğunun babası olmaz

Böyle hissetmeniz çok normal.Hatta bir süre daha kötü hissedeceksiniz.
Ben 6 ay sonra falan iyi hissetmeye başlamıştım.
Kendinize zaman verin yas tutun yasinizi yaşayın.
Üzülun ağlayın içinizi dökün duygularınızı saklamayın ya da inkar etmeyin.
Bir süre sonra zaten göreceksiniz daha iyi hissediyor olacaksınız.

Siz nasıl atlattınız bu süreci peki kafanızı dağıtmak için neler yaptınız

meth ne diye soracaktım uyuşturucu oldugunu okudum ,

allah kurtarsın canım yaaa bırak yoluna bak , daha güzel bir yuvan olur inşallahh

Şuan böyle hissetmen çok normal mahkeme kapısından çıktığında yeni bir hayata adım atacaksın hakkında herşeyin en güzeli en hayırlısı olsun

Benimde yarın durusmam var. Benimde 5 yıllık evliliğim son buluyor... 1.5 yılı geçti sürünüyorum mahkemelerde. Ya karar ya karar öncesi. Acayip gerginim... Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Zor şeyler ama bitiyor geçiyor

Uyuşturucu kullanan biriyle ayrıldığıma değil ziyan olan yıllarıma uzulurdum
Mesela ben ziyan olan yıllarıma, kendimden kısıp ev sahibi olmak için verdiğim uğraşlara, Ozellikle erkeklere karşı guvenimin yerlebir olduğuna üzülüyorum...
Allah indan bulsun bizlerin canını yakanlar. Hayatımızı alt üst edenler..

Sen neden boşanıyorsun canım.Rabbim yardımcımız olsun

Tamam işte bunun içinde bundan sonra ki zamanını heba etme. Böyle yaparak hala zaman kaybediyorsun.
Bir de sadece erkeklere değil kimseye güvenme.

Hem de nasıl alt üst hayallerimi heveslerimi yıktı geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…