Bende de aynısı. Ve siz yeni hayat kurarsınız ben bu yaştan sonra düşünmem bile. Allah ima havale ediyorum. Yaşayıp göreceğiz inşallahHem de nasıl alt üst hayallerimi heveslerimi yıktı geçti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de aynısı. Ve siz yeni hayat kurarsınız ben bu yaştan sonra düşünmem bile. Allah ima havale ediyorum. Yaşayıp göreceğiz inşallahHem de nasıl alt üst hayallerimi heveslerimi yıktı geçti.
Benim de en güzel yıllarım geçti sonuç elim de ne var koskoca bir hiç yazık çok yazıkBende de aynısı. Ve siz yeni hayat kurarsınız ben bu yaştan sonra düşünmem bile. Allah ima havale ediyorum. Yaşayıp göreceğiz inşallah
Ben zaten kolay kolay kimseye güvenmem.buna da körü körüne guvenmedim ama insan az da olsa güvenmek istiyor biirlerine. bu soy eksigi insan aklimin almayacağı şeyler yaptı. Özellikle maddi.anlamda. evliligimin başından itibaren dolandırdı beni. Bosanirken de aslında engelli kadrosundan memur olduğunu öğrendim. Bu da biraz ağır oldu.Tamam işte bunun içinde bundan sonra ki zamanını heba etme. Böyle yaparak hala zaman kaybediyorsun.
Bir de sadece erkeklere değil kimseye güvenme.
Engeli neymiş?Ben zaten kolay kolay kimseye güvenmem.buna da körü körüne guvenmedim ama insan az da olsa güvenmek istiyor biirlerine. bu soy eksigi insan aklimin almayacağı şeyler yaptı. Özellikle maddi.anlamda. evliligimin başından itibaren dolandırdı beni. Bosanirken de aslında engelli kadrosundan memur olduğunu öğrendim. Bu da biraz ağır oldu.
İnsanlara güvenim gitti, evim gitti, altınlarım gitti, paralarim gitti... Bir hiç uğruna. 35-36 yaşından sonra sıfırdan başlıyorum hayata.. Rabbim hiçbir hemcinsimi böyleleri ile karşılaştırmasın...Benim de en güzel yıllarım geçti sonuç elim de ne var koskoca bir hiç yazık çok yazık
Engelini hala ogrenemedim. davadan sonra yaşadığımz ilden farklı bir ile engelli durumundan tayin istemiş. Maaş taşıma ilmuhaberini koymuş dosyaya ordan gördüm. Mahkemeye taşıdığımda da delil süresi geçtiği için dikkate alınmadı. Avukatım sormuş görme engelliyim demiş ama 5 koca yılda ne bir göz doktoruna muayene, ne gözlük hiçbir şey yok...Engeli neymiş?
Öyle bir durumu yok anladığım kadarıyla , ben olsam cimere falan yazardım. Bir de bu zaten tekin biri de değil boş ver sadakan olsun.
Ben de baba evindeyim ama çok zor fazlalıkmış gibi hissediyorsun kendini Allah yardımcımız olsun ne diyebilirim ki başkaİnsanlara güvenim gitti, evim gitti, altınlarım gitti, paralarim gitti... Bir hiç uğruna. 35-36 yaşından sonra sıfırdan başlıyorum hayata.. Rabbim hiçbir hemcinsimi böyleleri ile karşılaştırmasın...
Çalışmıyor musunuz? Ben çok şükür calisiyorum kendime yeni ev kurdum. Babam yok zaten yaşlı bir annem var... Ama bir bayan için kendi parasoni kazanmak neden bu kadar onemli acı bir deneyimle öğrendim.Ben de baba evindeyim ama çok zor fazlalıkmış gibi hissediyorsun kendini Allah yardımcımız olsun ne diyebilirim ki başka
Zihninden feci engelli ama, hatta zekasız. Ben yerinde olsam inan uğraşmazdım. Anlaşmalı boşardım bunu çünkü bunda utanma falan yok.Engelini hala ogrenemedim. davadan sonra yaşadığımz ilden farklı bir ile engelli durumundan tayin istemiş. Maaş taşıma ilmuhaberini koymuş dosyaya ordan gördüm. Mahkemeye taşıdığımda da delil süresi geçtiği için dikkate alınmadı. Avukatım sormuş görme engelliyim demiş ama 5 koca yılda ne bir göz doktoruna muayene, ne gözlük hiçbir şey yok...
Mahkemeyi atlatayım hemen iş bulup çalışacağım bu yaştan sonra babamın eline bakamam kendi ayaklarımın üzerin de durmak zorundayımÇalışmıyor musunuz? Ben çok şükür calisiyorum kendime yeni ev kurdum. Babam yok zaten yaşlı bir annem var... Ama bir bayan için kendi parasoni kazanmak neden bu kadar onemli acı bir deneyimle öğrendim.
Anlaşmalı boşanmak istemedim ama bu kadar iğrenç olabileceğini tahmin etsem uzatmazdim. Şimdi de zaten sonuna geldik.Zihninden feci engelli ama, hatta zekasız. Ben yerinde olsam inan uğraşmazdım. Anlaşmalı boşardım bunu çünkü bunda utanma falan yok.
Kesinlikle çalışın. O kadar iyi geliyor ki. Hem kafa yoğun oluyor hem de muhtaç olmuyorsunuz kimseye.Mahkemeyi atlatayım hemen iş bulup çalışacağım bu yaştan sonra babamın eline bakamam kendi ayaklarımın üzerin de durmak zorundayım
Aynen öyle kafamı dağıtmaya çok ihtiyacım var çünkü çok yeni daha çok sevmiştim çok değer vermiştim çok zor atlatmam lazım biran önce bu günleriKesinlikle çalışın. O kadar iyi geliyor ki. Hem kafa yoğun oluyor hem de muhtaç olmuyorsunuz kimseye.
1.5 seneyi geçti dava acilali.Aynen öyle kafamı dağıtmaya çok ihtiyacım var çünkü çok yeni daha çok sevmiştim çok değer vermiştim çok zor atlatmam lazım biran önce bu günleri
Teşekkür ederim öyle umud ediyorumBu uyuşturucu meselesi günden güne artan büyük bir sorun be tehlike. Başınıza bir çok şey gelecekti muhtemelen. Sonu iyi olan hiç görmedim/okumadım. Bu yüzden aslında mutlu olmalısınız. Stresiniz gayet normal ama ben daha mutlu olacağınıza eminim.
İnşaAllah benim de öyle diyeceğim günler gelecek1.5 seneyi geçti dava acilali.
Yahu neden geçmesin. İnsan ölüme alışıyor böyle pislikler, hayatımızı mahveden dengesizler için mi yipranacagiz. İşe gir bak nasıl rahatliyorsun. Dünya evlilikten ibaret değilmis. Kimseye katlanmak zorunda degilmissin ohhh diyeceksin. Ben tam diyemesemde sinirdayim
İnşallah. Gelecek. İşe başla ve destek al. Benim işim vardı ama destek almaktan korktum çünkü karşı taraf kendi engelini gizlediğini unuttu benim ruh hastası olduğumu paikolojik tedavi gördüğümu ve bunu ondan gizleyerek onu kandırıp onunla evlendiğimi iddia etti. Dayanak ne biliyor musun? Yillaaar önce babamın vefatindan sonra gördüğüm kısa sureli tedavi. Üstelik yatarak falan değil. Şuan belkide milyonlwrca insanın kullandığı sıradan antidepresanlar...İnşaAllah benim de öyle diyeceğim günler gelecek
Neden giden yillarini dusunuyorsun ki. Onunde koskoca yasayacagin yillarini kurtariyorsun. Kaybettigin yillara degil kazanacagin yillara bakmalisin. Bakis acini degistirmelisin.Benim üzüldüğüm şey de o zaten 5 yıl bir yalana inanmış olmam ve giden en güzel yıllarım
Ne hayallerle başlayıp nasıl hayal kırıklıklarıyla yola devam ediyoruz diyorum ya rabbim yardımcımız olsun inşaAllahİnşallah. Gelecek. İşe başla ve destek al. Benim işim vardı ama destek almaktan korktum çünkü karşı taraf kendi engelini gizlediğini unuttu benim ruh hastası olduğumu paikolojik tedavi gördüğümu ve bunu ondan gizleyerek onu kandırıp onunla evlendiğimi iddia etti. Dayanak ne biliyor musun? Yillaaar önce babamın vefatindan sonra gördüğüm kısa sureli tedavi. Üstelik yatarak falan değil. Şuan belkide milyonlwrca insanın kullandığı sıradan antidepresanlar...