Kızlar yarın boşanma davam var çok stresliyim

Neden giden yillarini dusunuyorsun ki. Onunde koskoca yasayacagin yillarini kurtariyorsun. Kaybettigin yillara degil kazanacagin yillara bakmalisin. Bakis acini degistirmelisin.
Bosandiktan sonra da kendine ayri bir duzen kurabilirsin eger istersen. Hayata kendini kapatma. Yeniden de sevebilirsin. Yeniden de baska biriyle yuva kurabilirsin. 5 yil koca insan omrunde nedir ki...
Ne kadar güzel yazmissiniz çok teşekkür ediyorum daha güzel günler görürüm inşaAllah bundan sonra

Meth kullandığını nasıl anladınız?Biz de bilelim ki önlemimimiz alalım.Şimdi bu boşandı diye yeni gelene de söylemez nedenini.

Selam kızlar.Eşim meth kullandığı için boşanma davası açmıştım ve yarın mahkememiz var ben çok stresliyim 5 yıllık evliliğim düzenim alışkanlıklar yarın bitecek bu stresimi nasıl yenebilirim üzülmüyorum desem yalan söylemiş olurum desteklerinizi bekliyorum🙏
Devam etmeyi seçtiğiniz i düşünün. O zaman uzulmezsiniz

Meth kullandığını nasıl anladınız?Biz de bilelim ki önlemimimiz alalım.Şimdi bu boşandı diye yeni gelene de söylemez nedenini.
3 gün uyumazdı kullandıktan sonra zaten maddeyi evde yakaladım defalarca cebinde buldum sordum inkar etti evde kullandı bir iki defa ama ben ne olduğunu bilmiyordum o dönem sadece parfüm şişesinden yapılıyor ya onu yaparken görüp soruyordum başka şeyler uyduruyordu bana iştahsızlık oluyordu hemen suratı ve mimikleri değişiyordu gülüşü bile.Onu kullanmadığında da aşırı derece de uyuyordu.

3 gün uyumazdı kullandıktan sonra zaten maddeyi evde yakaladım defalarca cebinde buldum sordum inkar etti evde kullandı bir iki defa ama ben ne olduğunu bilmiyordum o dönem sadece parfüm şişesinden yapılıyor ya onu yaparken görüp soruyordum başka şeyler uyduruyordu bana iştahsızlık oluyordu hemen suratı ve mimikleri değişiyordu gülüşü bile.Onu kullanmadığında da aşırı derece de uyuyordu.
Aynı eve girmeden anlaşılamıyor o zaman :(

Aynı eve girmeden anlaşılamıyor o zaman :(
Aslın da anlarsın çünkü yüz ifadesini anında değiştiriyor mesela benim eşimin yanakları falan vardır ama onu kullanınca yanakları içine çökmüş gibi oluyor ve gülüşü bile sahte oluyor ben anlayamadım maalesef

Benimde yarın durusmam var. Benimde 5 yıllık evliliğim son buluyor... 1.5 yılı geçti sürünüyorum mahkemelerde. Ya karar ya karar öncesi. Acayip gerginim... Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Zor şeyler ama bitiyor geçiyor
Altinlari alabildiniz mi benimde altin sıkıntım var alacakmiyom bilmem altnlar onda ama bende yok diyip durmis dilekcede

Aslın da anlarsın çünkü yüz ifadesini anında değiştiriyor mesela benim eşimin yanakları falan vardır ama onu kullanınca yanakları içine çökmüş gibi oluyor ve gülüşü bile sahte oluyor ben anlayamadım maalesef
İnsan içinde olunca fark etmeyebilir.Kendinizi suçlamayın nerden bilebilirsiniz ki insanın aklına gelmez böyle bir şey

İnsan içinde olunca fark etmeyebilir.Kendinizi suçlamayın nerden bilebilirsiniz ki insanın aklına gelmez böyle bir şey
Maalesef işte aklıma gelmeyen bir ömür diye söz verdiğim evliliğimin geldiği nokta böyle oldu üzgünüm çok ama yapacak birşey de yok

Altinlari alabildiniz mi benimde altin sıkıntım var alacakmiyom bilmem altnlar onda ama bende yok diyip durmis dilekcede
Bitmedi dava. Bu altın konusu sıkıntı ya. Bendeki ortak kasadan aldı. Kasaya yalnız başına iki kez girdi ve belge var girdiğine dair ama kabul etmiyor altın koymaya girdim ben almadım o aldı diyor. Bakalım. Ben Rabbime güveniyorum. O benden iyi biliyor herşeyi.

• Beğen
Reactions: Cac
Bitmedi dava. Bu altın konusu sıkıntı ya. Bendeki ortak kasadan aldı. Kasaya yalnız başına iki kez girdi ve belge var girdiğine dair ama kabul etmiyor altın koymaya girdim ben almadım o aldı diyor. Bakalım. Ben Rabbime güveniyorum. O benden iyi biliyor herşeyi.
Herseyin hayırlısı olsun..zaman gösterecek ben daha yolun basindayim durusma ay sonunda ön durusma bu daha. Ortada cocuk olunca daha uzayacak gibi benimki

Allah im yar ve yardımcımız olsun. Bende çocuk yok..belki sizde çocuğun hatrina cirkinlesmez bu kadar
Hepsi ayni cirkef vala nafaka 500 yeter diyo altinlar yok diyo bi arks bosandi esi nafaka vermiyordu anlatmistim ben asla cocugumu ac birakmam oyle sey yapmam aynisini yapiyor bana bide utanmaz benden 200 bin tl tazminat istemis hem suçlu hem guclu.aklinca beni korkutuyor para ile .hepsi ayni bu erkeklerin

Üzüntün özlemin 'hayal ettiğin' kişiye.
İnsan ayrılık, ölüm gibi travmatik anlarda iyi şeyleri hatırlamaya eğilimli olur. Kötü şeyleri düşün.
Gerçekten çabalamadan boşamamışsındır.
Yalvarsın, düzelsin, mucize olsun diye beklemek normal ama sonuçta o kötü hayata dönerdin.
Nefes al, acını yaşa ve yeni hayatına uç. 🌺

Hepsi ayni cirkef vala nafaka 500 yeter diyo altinlar yok diyo bi arks bosandi esi nafaka vermiyordu anlatmistim ben asla cocugumu ac birakmam oyle sey yapmam aynisini yapiyor bana bide utanmaz benden 200 bin tl tazminat istemis hem suçlu hem guclu.aklinca beni korkutuyor para ile .hepsi ayni bu erkeklerin
Bendeki de tazminat istiyor. Bunlar neyin kafasını yaşıyor. Onu geçtim bu hakimler.bunlari haklı bulursa bir şekilde iki.cihanda hakkımi helal etmem

• Beğen
Reactions: Cac
Üzüntün özlemin 'hayal ettiğin' kişiye.
İnsan ayrılık, ölüm gibi travmatik anlarda iyi şeyleri hatırlamaya eğilimli olur. Kötü şeyleri düşün.
Gerçekten çabalamadan boşamamışsındır.
Yalvarsın, düzelsin, mucize olsun diye beklemek normal ama sonuçta o kötü hayata dönerdin.
Nefes al, acını yaşa ve yeni hayatına uç. 🌺
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim 💜

Siz nasıl atlattınız bu süreci peki kafanızı dağıtmak için neler yaptınız
Ben işime yönelmiştim öğretmenim özel bı kurumda.Onun dışında özel dersler vermeye başlamıştım epey yogundum.
Bir de hobilerime vakit ayırdım ben ne yapmak istiyorum diye sormaya başladım.
Arkadaş çevreme daha çok vakit ayırdım.
Ama eve dönüp kanepede oturup ağladim da çok ağladım hatta.Siz de öyle ağlayın üzülun sonrasında zaten toparlayıp kalkacaksiniz.

Madde bağımlısı birinden kurtuluyorsun ve bu bir ömre malolmadi,oturup şükret. Yeni hayatın çok güzel olsun

Back
X