Kızlar yarına kadar sürem var. Lütfen bir bakın. Yarın son gün ne olur

gerçeKten seviyoRsan bence mesaj at sevdiğin için sonuna kadar git pes etme hep erkekler mi peşinde koşçak birazda kızlar koşsun bak senin bi sebebin var seviyormuşsun bi çırpıda bırakamazsn ortada yaşanan anılar var bence mesaj at seviyorsan att ... beLki konu ayrıLmanızdan çıkar adam gbi oturup konuşursnz acaba neden ayrıLmak istemiş öğrenirsin ! Hem hayat çok kısa quRuR hiçbişey kazandırmaya insana ...

Benim fikRim: sonuna kadar qit .... :utangac:

aferin sana sakın atma o bunu huy haline getirmiş hep o ayrılıyo sen barışıyosun
boşver bukez sen yap bunu o tükürdüğünü yalayıp tıpış tıpış gelecek sana
oof ya çok sinirlendim kızım
erkek mi yok başka ya
daha genceciksin takılmışsın şu adama
8 seneden bahsediyosun sizde aşk falan kalmamış artık
sadece alışkanlık olmuş
bence çok kolay unutabilirsin gez toz eğlenmene bak önüne daha ne insanlar çıkar canım bırak yaşananları maziyii
8 senede sana ne verebilmiş bu adamm
bir açıklama gereği bile duymadan çekip gitmiş
yani koskaca bir hiç
boşa geçen 8 yılına olmuş ama buna şükret bence
hatanın neresinden dönersen kardır
sen koşma peşinden o senin peşinden koşsun ki kıymetin olsun
bu kadar kolay
Av olma Avcı ol
sana hayatta hep mutluluklar dilerim küçüğüm ....ama ne olur arama değmez

Yaşın henüz 17 ve sen evlilik muhabbeti yapıyorsun. Peki okul, kariyer vs. hiç düşünmüyormusun. Canım açık konuşayım çok yanlış yoldasın eğer bu kafayla gidersen büyük yanlışlar yapabilirsin. Sevgine saygı duyarım fakat evlilik olayı senin için çok erken...Erkek arkadaşına gelince onun yaptığıda çocukca bir davranış bir insan gerçekten bişeyleri bitirmek istiyorsa adam gibi çıkıp karşına konuşur köstebek gibi saklanmaz, madem o öyle yaptı (belki senin için zor olacak ama) sende unutma yollarına gideceksin emin ol karşına ondan çok daha iyileri çıkacaktır...

Atmadım Kızlar Mesaj Falan Eminim Onun ıçin Şuan Daha Degerli Olmuşumdur Mesaj Atsaydım Beni Kırdıgını Anlamıcaktı Ama Atmadım Anlamıştır Bu Sefer O Gelicek Peşime Ben Degil

Kızlar benim bi sevgilim vardı aramız çok iyiydi birbirimize çok aşıktık aynı mahallede oturuyoruz bunları çogunuz biliyorsunuz ve 2 gün önce bana haber vermeden benden ayrıldı neler yazdıysam cevap vermedi bende bittigini söyledim ona bile bişey yazmadı onu üzücek hiç bişey yapmadım oda bunu dedi sadece ve sustu ama yarın dogum günü sizce mesaj atmam gerekir mi hepinize çok teşekkür ederim .

ßunu dü$ünmen kaßahat...Gerçi aradan zaman gecmis naptın nettin ßilemem :delphin:

Back
X