Yatak Odası Dekorasyonu kızlar yatak odası yatağımı böyle istiyorum sizce nasıl

ya evet ben aslan burcu olduğum için her zaman lanet olsunki görünüşe önem veriyorum haklsınız ya rahatlık da önemli dimi:(kızlar

değişik ilginç görünüyo. geniiiiş bi yatak odasında güzel dekorasyonla birlikte çok hoş görünebilir fakat kullanışlı olur mu acaba?
sanki dönünce düşerim gibi geliyo bana:)

ben kullanışsız buluyorum yuvarlak yatakları ama zevkler farklıdırr
ikisi arasında seçim yapmak gerekirse siyah olan çok hoşşşşşş

canım serayda var bu modelleerden bende çok beeğniyordum ev kendinizin olmayacaksa olabilir...
ama kracı olacaksanız zor kuzucum....
ben şimdi iyiki lmamaışım dyorum... birde yatak örtüsü sorunu yaşasın

ya haklsınız galiba kızlar :( off ama görünüşü çok güzel ve çok ilginç ben biraz ilginç olan şeyleri seviyorum

yaa çk sıradışı güzel görünüyo ama annelerimzn hazırladığı bizim aldığımz yatak örtüleri yorganlar çk komik durur bunda hemde yatak odasının salon gibi olması lazm kii rahat edelmm delikafadulden

canım süper bence, bende çok özeniyorm ama doğruyu söylemek gerekirse ben evimi kurarken bu yataı almam çünkü sadece yatakla olmaz, ve diğer mobilyalarla sırıtır bence. ve birde dar bir odaysa o zaman kesinlikle düşünmeyin çünkü komik olur gibime geliyo ama hem alan genişse hemde bütçeniz çoksa, başka mobilyalarlada kombinleyerek süper bi oda yapabilirsin yerimseniben

canım süper bence, bende çok özeniyorm ama doğruyu söylemek gerekirse ben evimi kurarken bu yataı almam çünkü sadece yatakla olmaz, ve diğer mobilyalarla sırıtır bence. ve birde dar bir odaysa o zaman kesinlikle düşünmeyin çünkü komik olur gibime geliyo ama hem alan genişse hemde bütçeniz çoksa, başka mobilyalarlada kombinleyerek süper bi oda yapabilirsin yerimseniben

evet canım haklısın galiba:(

bence çok fazla sorun olmaz canım ya. bu yataklardan bi kaç yerde denk gelmiştim ve mzellikle kullandıkları çarşaflara baktım onlarda bildiğimiz nevresim takımlrından kullanıyolardı yani yuvarlak felan gerekmiyodu. o bakımdan sonrun olaapını pek sanmıyorum. ama bu yataklar gerçekten büyük yatak odasında güzel durur. bende bş ara çok özenmiştim ama maalesef yatak odam küçük

canım çok güzel ama bi mobilyacı olarak şunu söyleyeyim çok güzel ve çok şık
ama kendi evin olmayacaksa kirada oturacaksan alma sakın
çünkü bunlar göründüğünden çok daha büyük

canım çok güzel ama bi mobilyacı olarak şunu söyleyeyim çok güzel ve çok şık
ama kendi evin olmayacaksa kirada oturacaksan alma sakın
çünkü bunlar göründüğünden çok daha büyük

hadi ya gerçekten çok mu büyük:(

cnm bana ilk resim şişme havuz gibi geldi :)
2.si daha hoş sne beğendiyesen ve öyle olsun istiyorsan al
ama şimdi düşün nasıl rahat olurmu uyurken problem olurmu ona göre karraını verbence :)

masa gibi yahu bu yataklar. bence hiç kullanışlı değil.
ne kadar güzel yataklar var.
yatsan ın web sitesinde çok güzel yatak takımları var oraya bakmanı tavsiye ederim.

Bende seviyorum farklı tarzları ama evet kullanışlı olmadığı söyleniyor malum yatakta en önemli şey rahatlık:)

bencede rahatlık :)
yatsanda ortopedik ve kumandalı yataklar var istediğin pozisyona getirebiliyorsun. ben onlara bakacağım.

Back
X