kızlar yaza az kaldı . acılen zayılamalıyız

chocolateedc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
5
0
36
Hatay
yaza az kaldı ve bızde hala kılolar aynı yerınde duruyor. 4 -5 ayım var dıye dusunmeyelım.yarın obur gun dıe dıe zaten yaza yıne kılolu gırıyoruz ben karar verdım eskıden uygulamıstım cok etkılı olmustu ben. yarın hollywood dıyetıne baslıyorum bırlıkte baslamak ıstetyen var mı :) :82:

cnm bir çok zayıflama topiği var zaten sende orda zayıflayabilirsin

Bende zayiflamak istiyorum ama bir türlü bashliyamiyorum. Belki bu diyette basharili olurum bakalim deneyecegim pazartesinden itiraben. Belki 49 kiloya bile olabilirim ama tabiki bana yardim edin hemen öyle wazgecmeyim diye

arkadaslar yenı katıldım pek anlamıyorum.. kızmayın hevesım kacmasın ya.. buraya yazdım .

gecen hafta uygulayamadım ama bugun ılk gunum cok ıyı gectı cok calıstıgım ıcın unuttum aclıgı.

yarında meyve suyu gunu var bakalm

Diyet yapmayı,kalori hesaplamayı da sevmiyorum.Kimyasal,bol şekerli,doymuş yağlı,yüksek früktozlu yiyecekleri ve kakao oranı az sütlü çikolataları yemeyi de sevmiyorum.

ben 80 kioyum boy 165 son 3 ayda 5 kilo aldım aynaya bakmak istemiyorum.daha önce lahana çorbası dieti yaptım iyi kiloverdim tekrar denicem yaz gelmeden fazlalıkları vermem lazım 3 tane oglum var her dogumda bana kilo kaldı 3 gündür yediklerimi azalttım sabah aç karnına sıcak su içiyorum 1 bardak kahvaltıdan önce 1 bardak daha sonra az bir kahvaltı ekmek çok az şekersiz çay yada kahve içiyorum kahvemden vaz geçmem asla. bol bol hareket ediyorum sıkılaştırma egzersizleri yapıyorum.tatlı çok seviyorum ama uzun zamandır yememk için kendimi tutuyorum.belki böyle yaparak fazlalıklardan kurtulurum aranızda kilo vermede daha ii bileni varsa yazssın lütfen deneyipte kilo veren yani.daha hızlı kilo vermek istiyorum.

slm kiizLar ben yeni üye oLdum :) 7. ayda türkiyeye gitcem nisanlimin yanina ama kis üzeri malesef baya bi kilo aldim benLe ayni durumda olanlar varmi ? kizLar ben bundan bi sene önce yazin Limon Dieti yapmistm onunla 3 haftada tam 11 kilo verdim. ama malesef bu kis hem derslerin stressiyle hemde nisanlimla kavga edince fln kendimi yemeye verdim ama ye ye de olmuo yani
tam 10 kiLo vermem laZim. isinize yarayan bi diet oldumu ? Limon dietini yapardim ama skildim sürekli ayni dieti yapmakdan .. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

canim Limon dieti 8 gün sürüo birinci gün bi kilo verdirior cünki vücüddaki toxinleri attirio, her sabah bi bardak sicak suya sIkIlmis limon suyu iciosun ve ondan sonra her güne göre cesitli menüleri var =) cok güzel bi diet ise yario, ve ben yarin ins. ablamla yine bu diete baslicam cünki en iyi bu verdirio kiloyu die düsünüorum. ins. senin de isine yarar =) kib öptm :89:

Bende zayiflamak istiyorum ama bir türlü bashliyamiyorum. Belki bu diyette basharili olurum bakalim deneyecegim pazartesinden itiraben. Belki 49 kiloya bile olabilirim ama tabiki bana yardim edin hemen öyle wazgecmeyim diye

merhabalar banada yarrdım edın lutfen75 kıloyum zayıflamak ıstıyorum ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…