Kızlar yeni olaya gelin 📢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anacım otur birikimini yap renk vermeden. Sanki aldatıldığını kanıtlasan şu aşamada boşanabileceksin, dışarı adım atmaya paran yok daha. Ha bi de yaklaştırma daha adamı yanına, cybh kaparsın maazallah.

Bugün hemen jinekolaga gittim zaten. Ne kadar test varsa yapın dedim.

Telefon konumları bana çok güvenilir gelmiyor
Çok rahat yanıltıcı sonuçlar verebiliyorlar
Başka deliller bakın bence
Ama gittigi diğer yerleri biliyorum market okul benzin istasyonu vs bunlar doğru. O yüzden doğru olabileceğini düşündüm. Bir de direk otelin adını veriyor giriş çıkış saatleri de var.

İnşallah bir şey çıkmaz işte o zaman parçalarım onu

Ama gittigi diğer yerleri biliyorum market okul benzin istasyonu vs bunlar doğru. O yüzden doğru olabileceğini düşündüm. Bir de direk otelin adını veriyor giriş çıkış saatleri de var.
Doğru da olabilir
Doğru yanlış diyemem ben zaten
Sadece kolayca aksi iddia edilebilir anlamında dedim

Otelde kalmış olsa dahi bu sizi aldattığının delili olamaz, eşim şehirdışındaydı, o yokken bomboş eve girmek istemedim otelde kaldım hakim bey/hanım otelde kalmak suç mudur?
Müşteri gizliliği nedeniyle de otel size bilgi vermez, kamera kaydı vs alamazsınız.
Durduk yere ortada bir delil yokken de hiçbir mahkeme otel kayıtları, kamera görüntüleri için izin çıkartmaz, ortada adli bir vaka olması gerekiyor bildiğim kadarıyla.

Yine ben mağdurum yaniAdam yillarca evlilikte yapılmaması gereken her şeyi yaptı ama ben mağdurum İlahi Adalet var iyi ki..

İnşallahh herşey senin için kolay olur birazdaha bekle bakalım daha neler yapcak allah yardım ediyor

Yine ben mağdurum yaniAdam yillarca evlilikte yapılmaması gereken her şeyi yaptı ama ben mağdurum İlahi Adalet var iyi ki..
Sizi üzmek istemezdim ama maalesef mahkemeler kesin kanıtlara bakar, konum bilgileri, kalınan otel boşanma davalarında tek başına kesin kanıt kabul edilmez, bu bilgilerin araştırılması için kişinin cinayet vb ağır cezada yargılanacak bir suç işlemiş olması gerekir, en azından benim bildiğim bu, otelde kaldıysa şayet bir kadınla x otelde buluşmak için randevulaştığına dair yazışmalar vs olsaydı aldatma delili olurdu ve mahkemede kullanabilirdiniz ama bu haliyle

Şu durumda zor olsa da sakinliğinizi koruyun, ani kararlar vermeyin ve sabırla bekleyin, elbet bir kapı açılır.

Telefonda konum bilgilerini nasıl gördünüz nerde kaydediliyor ben anlamadım . Eğer takip programı vs ile bulduysanız bu suç olduğu için delil sayılmaz

boşanma davasında istenebiliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…