- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Hımm bunu düşünmemiştimKarsi tarafin suc nitelendirebilecegi birsey yapmayin mahkemeden talep edin
Hımm bunu düşünmemiştim
Bugün hemen jinekolaga gittim zaten. Ne kadar test varsa yapın dedim.Anacım otur birikimini yap renk vermeden. Sanki aldatıldığını kanıtlasan şu aşamada boşanabileceksin, dışarı adım atmaya paran yok daha. Ha bi de yaklaştırma daha adamı yanına, cybh kaparsın maazallah.
Umarım bir sıkıntı yoktur.Bugün hemen jinekolaga gittim zaten. Ne kadar test varsa yapın dedim.
Ama gittigi diğer yerleri biliyorum market okul benzin istasyonu vs bunlar doğru. O yüzden doğru olabileceğini düşündüm. Bir de direk otelin adını veriyor giriş çıkış saatleri de var.Telefon konumları bana çok güvenilir gelmiyor
Çok rahat yanıltıcı sonuçlar verebiliyorlar
Başka deliller bakın bence
Sonuçlar çıkmadı henüzUmarım bir sıkıntı yoktur.
İnşallah bir şey çıkmaz işte o zaman parçalarım onuAnacım otur birikimini yap renk vermeden. Sanki aldatıldığını kanıtlasan şu aşamada boşanabileceksin, dışarı adım atmaya paran yok daha. Ha bi de yaklaştırma daha adamı yanına, cybh kaparsın maazallah.
Mahkeme yolu ile istetebilirsiniz.. davayi actiktan sonra hakim isterse verirler kimle gittigi yada kamera kaydi vb bilgileri..Oteli arasam bilgi verirler mi acaba bı bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
Doğru da olabilirAma gittigi diğer yerleri biliyorum market okul benzin istasyonu vs bunlar doğru. O yüzden doğru olabileceğini düşündüm. Bir de direk otelin adını veriyor giriş çıkış saatleri de var.
Otelde kalmış olsa dahi bu sizi aldattığının delili olamaz, eşim şehirdışındaydı, o yokken bomboş eve girmek istemedimAma gittigi diğer yerleri biliyorum market okul benzin istasyonu vs bunlar doğru. O yüzden doğru olabileceğini düşündüm. Bir de direk otelin adını veriyor giriş çıkış saatleri de var.
Yine ben mağdurum yaniOtelde kalmış olsa dahi bu sizi aldattığının delili olamaz, eşim şehirdışındaydı, o yokken bomboş eve girmek istemedimotelde kaldım hakim bey/hanım otelde kalmak suç mudur?
Müşteri gizliliği nedeniyle de otel size bilgi vermez, kamera kaydı vs alamazsınız.
Durduk yere ortada bir delil yokken de hiçbir mahkeme otel kayıtları, kamera görüntüleri için izin çıkartmaz, ortada adli bir vaka olması gerekiyor bildiğim kadarıyla.
Sizi üzmek istemezdim ama maalesef mahkemeler kesin kanıtlara bakar, konum bilgileri, kalınan otel boşanma davalarında tek başına kesin kanıt kabul edilmez, bu bilgilerin araştırılması için kişinin cinayet vb ağır cezada yargılanacak bir suç işlemiş olması gerekir, en azından benim bildiğim bu, otelde kaldıysa şayet bir kadınla x otelde buluşmak için randevulaştığına dair yazışmalar vs olsaydı aldatma delili olurdu ve mahkemede kullanabilirdiniz ama bu haliyleYine ben mağdurum yaniAdam yillarca evlilikte yapılmaması gereken her şeyi yaptı ama ben mağdurum İlahi Adalet var iyi ki..
Banka karti extrelerine bakabilirseniz bakin belki birsey cikar.. hediye baskasina yapilmis harcama filan..Yine ben mağdurum yaniAdam yillarca evlilikte yapılmaması gereken her şeyi yaptı ama ben mağdurum İlahi Adalet var iyi ki..
boşanma davasında istenebiliyorOtelde kalmış olsa dahi bu sizi aldattığının delili olamaz, eşim şehirdışındaydı, o yokken bomboş eve girmek istemedimotelde kaldım hakim bey/hanım otelde kalmak suç mudur?
Müşteri gizliliği nedeniyle de otel size bilgi vermez, kamera kaydı vs alamazsınız.
Durduk yere ortada bir delil yokken de hiçbir mahkeme otel kayıtları, kamera görüntüleri için izin çıkartmaz, ortada adli bir vaka olması gerekiyor bildiğim kadarıyla.
Ortada ispatlanmış bir aldatma yok, aldatma olsa tamam.boşanma davasında istenebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?