- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
ispata gerek yok dilekçenizde belirtmeniz yeterli arkadaşım yaptı ordan biliyorum. Dilekçesinde gerekli yerlere yazı yazılmasını istedi. Hakim kabul etti hem telefon dökümlerini hem de otel kayıtlarını istetti. çekişmeli boşanmaydı tabi anlaşmalı değilOrtada ispatlanmış bir aldatma yok, aldatma olsa tamam.
Sakin, soğuk kanlı olun, delil bulsanız bile sesinizi çıkarmayın ve cebe atın, Delil topladığınızı anlmasın.İnşallah bir şey çıkmaz işte o zaman parçalarım onu
Arkadaşınızın eşini bilemem ama konu sahibesinin eşi eğer aldattığı ispat edilemezse karşı atağa geçebilecek biri, delilli ispatlı şiddet gördüğünde bile dava açmadı, üstelik bizim bildiğimiz şiddeti, baskısı yıllardır sürüyor bence Ogungelecek'de henüz ne istediğini bilmiyor, sevmiyorum şiddet görüyorum diyor ama eşi ağlayıp boşanmayalım dediğinde vazgeçiyor, aldatsa af dilese yine barışabilirler.ispata gerek yok dilekçenizde belirtmeniz yeterli arkadaşım yaptı ordan biliyorum. Dilekçesinde gerekli yerlere yazı yazılmasını istedi. Hakim kabul etti hem telefon dökümlerini hem de otel kayıtlarını istetti. çekişmeli boşanmaydı tabi anlaşmalı değil
Karısı bir kaç gün tatil istese yok der serefsizlerOtel çalışanıyım, hiç bir otel güvenlik sebebi hariç müşteri bilgisini paylaşmaz.
Bir de bize gelen evli adamlar beraber olacakları kadın için başka oda tutuyor.
Tatili bırak ailemin yanına gitmem bile olay. Onun vadesi doldu çoktanKarısı bir kaç gün tatil istese yok der serefsizler
Otel çalışanıyım, hiç bir otel güvenlik sebebi hariç müşteri bilgisini paylaşmaz.
Bir de bize gelen evli adamlar beraber olacakları kadın için başka oda tutuyor.
Evet şuan beklemedeyim dediğiniz gibi. Hem maddi olarak da biraz güçlenmem lazım.Sakin, soğuk kanlı olun, delil bulsanız bile sesinizi çıkarmayın ve cebe atın, Delil topladığınızı anlmasın.
Bulandırma denizi uyandırma ..... misali
Ben geçmiş zamandan bir olay hatırlıyorum hanımefendi yakalamıştı yine öyle konumdan. Ama o sıcağı sıcağına olduğu için oteli eşinin işyeri muhasebecisi gibi arayıp fatura istediklerini söylemişti ordan fiyatların çift kişilik olduğu çıkmıştı. Konunun devamını hatırlamıyorum ama belki bir gün işinize yarar bir defa yapan yine yapar bence. Üstlerde otel çalışanı arkadaş vardı o konu hakkında daha doğru yönlendirirMerhaba arkadaşlar beni ve Konularımi bilenler var son durumum boşanmak dava açmak için para biriktiriyordum çünkü biliyorsunuz eşim istemediği için bosanamiyorum mecbur cekismeli acacaktim onun için de para lazım.Borc da bulamadım pandemiden dolayı herkes bitik durumda. Yeni olaya geleyim eşimin tlfnunu karistirdim sürekli takipteyim delil lazım diy. Çünkü şiddet için darp raporu almadığımdan ispatlayamiyorum ve kabul etmiş sayiliyormusum.Telfon gittigi yerleri kaydetmiş konum bilgilerini saati.Bi de ne göreyim Nisan ayında ben şehir dışındaki annemin yanındayken o zaman bu bizim eve 1saat uzaklıktaki otele gitmiş günübirlik. Bunun yanlış olma ihtimali yoktur dimi eğer doğruysa benim için çok iyi bı koz. Normalde görür görmez yakasına yapismam lazımdı ama sakin kalıp düşünmeyi tercih ettim sağlam adımlarla gideyim diye. Sizce ben şimdi ne yapayim yani bekleyip biraz daha birikim yapayım mı?veya ne yapayım?
Haritalar bölümünde kayıtlı yerler var orası kaydediyor. Veya gmaile lokasyon geçmişi bilgisi geliyor.Telefonda konum bilgilerini nasıl gördünüz nerde kaydediliyor ben anlamadım . Eğer takip programı vs ile bulduysanız bu suç olduğu için delil sayılmaz
Ya anlarsa?Whatsapp konusmalarini takip etseniz? Bir program vardi ona whatsapp karekodunu okutuyosun onun sayesinde kendi telefonundaki programla karsindakinin whatsap konusmalarini okuyabiliyorsun. Ben bunu denemistim. Aslinda bu bir suç fakat o konusmayi yakalarsaniz delil toplama acisindan size yol gosterici olur.
Peki diyelim ki bu benim whatsabima yapildi.Bu arada whatsapp ornegini ben esime yapmistim anlamadi. Mesajlarini okudum uzun sure. Bildirim cikiyodu ben kendi telimden girince.o zamanlar kapatmayi becerememistim. Buna ragmen anlamadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?