Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yeniyim oyüzden yanlış yere sorunumu yazmış olabilirim özür dilerim şimdiden
Bi dr denk geldimki anlatamam sorunum ne diyorum saçma sapan şeyler anlatıyo ama anladıgım kadarıyla yumurtam oluşmuyo bn anne olamicakmıyım yardım edinm
Bi dr denk geldimki anlatamam sorunum ne diyorum saçma sapan şeyler anlatıyo ama anladıgım kadarıyla yumurtam oluşmuyo bn anne olamicakmıyım yardım edinm
polikistik over yada hormon bozukluğu vs dedi mi? öyle birşey olabilir o zaman da tedavi ve takiple olur inş. sıkma canını. Allah kucaklarımızı boş bırakmaz inş canım benim
polikistik over yada hormon bozukluğu vs dedi mi? öyle birşey olabilir o zaman da tedavi ve takiple olur inş. sıkma canını. Allah kucaklarımızı boş bırakmaz inş canım benim
böyle tedirgin ve stresli olacaksın bence doktorunu değiştir canım doktorun bilgisi kadar ilgisi yaklaşımı bilgilendirici olması ve güven duyulması da önemli. iyice araştır ona göre bir dr seç hem için rahat eder hem de tedaviye güzelce başlarsın sıkıntın gider canım