Hadi ya bebeğin var mı canım senin bekleme süresi daha çok bende 2 haftadır kasık ağrım var geçmedi dinlenince geçiyor ayağa kalkınca başlıyor test verdim çok erken di negatif çıktı bende adet dönemim bitsin diye bekledim test yapıyorum ama geç döllenme olabilir diye bakalım ne çıkcakYa benim de regl dönemine bir kaç gün kala sürüntü sulu boya gibi hani kahverengi dedim sökülmeye çalışıyorum ama şuan çok yoğun kaşık ağrısı ama sol taraf halsizlik uyku yapıyor. Ya sökülmeye çalışıyor ya da gebeyim ama bugün 17.gün gecikmedeyim pcos varya bu günler bana normal geliyor bu kadar gecikme daha önce düşük yaptım geçen yıl Ocak ayında onu da mesela 1 ay gecikmeyle öğrenmiştim o yüzden daha 15 gün bekleme sürem var
En doğrusunu yapıyosun bende koşa koşa gittim çıkmadı beklenen adet tarihini geçmek en mantıklısı test pozitif de çıksa aceleci olmamk lazımmış canımYaptığım testler yarısı pozitif yarısı negatif bende emin olmadan kan vermek istemiyorum çünkü çok hassasım bu konu da asla ayaklarım hastaneye gitmiyor asla
Regl a kaç günün var canımEki Görüntüle 3622786 Kızlar benimde bu görseldeki gibi 28 29 regl günüm yçatlaman14 Temmuz testte çıkmadı bende merak ettim ya
belirsiz aslında ama tahminimce 28 29 Temmuz daRegl a kaç günün var canım
Testlerde siliklik var mı canım göremedim ben baktım ama tarihini bekle en iyisi yoksa insan yıpranıyor yabelirsiz aslında ama tahminimce 28 29 Temmuz da
Aslında şöyle benim 1 Temmuz regl ama benim en son 2 gün geri attı Haziran 4 de regl olmuştumRegl a kaç günün var canım
Zaten yoksa rahim filmi ve sperm testi dedi doktorTestlerde siliklik var mı canım göremedim ben baktım ama tarihini bekle en iyisi yoksa insan yıpranıyor ya
Şimdi böyle su tuttum çektimTestlerde siliklik var mı canım göremedim ben baktım ama tarihini bekle en iyisi yoksa insan yıpranıyor ya
Anladım canım gününü bekle bakalım inşallah vardır kuzenimden duymuştum rahim filmi çekildikten sonra ki ay gebe kalma olasılığın yükseliyormuşZaten yoksa rahim filmi ve sperm testi dedi doktor
Göremedim ben valla geç döllenme bile olabiliyor ama onun için beklemek en mantıklısı canımŞimdi böyle su tuttum çektim
Ne zamandır deniyorsunAnladım canım gününü bekle bakalım inşallah vardır kuzenimden duymuştum rahim filmi çekildikten sonra ki ay gebe kalma olasılığın yükseliyormuş
3.5 yaşında kızım var çok şükür 6. Yılımız da oldu 2.yi bu kadar beklemek istemiyorum ama kısmet tabiiHadi ya bebeğin var mı canım senin bekleme süresi daha çok bende 2 haftadır kasık ağrım var geçmedi dinlenince geçiyor ayağa kalkınca başlıyor test verdim çok erken di negatif çıktı bende adet dönemim bitsin diye bekledim test yapıyorum ama geç döllenme olabilir diye bakalım ne çıkcak
Mart Nisan da tarlusal kullandım rahim temizlemek için regl az geliyordu ama korunmuyordum mayısta klomen kullandım olmadı haziranda olmadı temmuzda olmadı dersek 5 ay olacakNe zamandır deniyorsun
Maşallah canım allah bağışlasın hayırlısıyla olur merak etme3.5 yaşında kızım var çok şükür 6. Yılımız da oldu 2.yi bu kadar beklemek istemiyorum ama kısmet tabii
AminMaşallah canım allah bağışlasın hayırlısıyla olur merak etme
Mart Nisan da tarlusal kullandım rahim temizlemek için regl az geliyordu ama korunmuyordum mayısta klomen kullandım olmadı haziranda olmadı temmuzda olmadı dersek 5 ay olac
Olur canım allahın izniyle vakti vardır yaMart Nisan da tarlusal kullandım rahim temizlemek için regl az geliyordu ama korunmuyordum mayısta klomen kullandım olmadı haziranda olmadı temmuzda olmadı dersek 5 ay olacak
Kızımda oğlumda ve kimyasal gebelikte hemen ilk ay hamile kaldım hani doktor dediki 2 doğum 1 kimyasal tüpler tıkalı olabilir hormon tahlillerim temiz yumurtlama çatlama ovilasyon yaptım oluyor neden olmadı anlamadım sadece bunu sıkıntı ediyorum bide kızım 4 yaşında hep kardeş diyor üzülüyorumOlur canım allahın izniyle vakti vardır ya
Bitane mi çocuğun canım üzülme olur ya olmuş bak maşallah zamanı vardırKızımda oğlumda ve kimyasal gebelikte hemen ilk ay hamile kaldım hani doktor dediki 2 doğum 1 kimyasal tüpler tıkalı olabilir hormon tahlillerim temiz yumurtlama çatlama ovilasyon yaptım oluyor neden olmadı anlamadım sadece bunu sıkıntı ediyorum bide kızım 4 yaşında hep kardeş diyor üzülüyorum
Kist olabilir mi ?Evet eminim öyledir de ben de anormal gecikme var şuan göğüslerim patlayacak gibi adeta da regl günümden önce kahverengi lekelenmem çok oldu sürüntü gibi acaba dedim ama hala negatif yaptığım tüm testler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?