Kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor

basakalya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
371
96
18
28
Kızlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz bu konu hakkında sürüntü şeklinde mi adet dönemi mi geliyor nasıl oluyor tam

Kızlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz bu konu hakkında sürüntü şeklinde mi adet dönemi mi geliyor nasıl oluyor tam
Burda çoğu kişi sürüntü şeklinde diyor kiminin ki pembe turuncu kiminin ki kahverengi çamur gibi olabiliyormuş birkaç gün sürüp aniden kesiliyor muş. Ama annem kardeşim 3 aylık olana kadar fark etmemiş her ay normal adet kanaması olmuş. Kadın vücudu gerçekten inanılmaz ve her kadının yapısı kendine özel.

Burda çoğu kişi sürüntü şeklinde diyor kiminin ki pembe turuncu kiminin ki kahverengi çamur gibi olabiliyormuş birkaç gün sürüp aniden kesiliyor muş. Ama annem kardeşim 3 aylık olana kadar fark etmemiş her ay normal adet kanaması olmuş. Kadın vücudu gerçekten inanılmaz ve her kadının yapısı kendine özel.
Evet eminim öyledir de ben de anormal gecikme var şuan göğüslerim patlayacak gibi adeta da regl günümden önce kahverengi lekelenmem çok oldu sürüntü gibi acaba dedim ama hala negatif yaptığım tüm testler de

Şu an 23 haftalık hamileyim. Tahmini yumurtlamadan 4 5 gün sonra yaşadım kanamayı
Ya ben uygulama kullanıyorum ama gram da anlamıyorum nasıl bir insanım bilmiyorum 🤷‍♀️ 😃 Pcos var ondan bu rahatlık ama bilmiyorum 🤷 en sonunda söktürücü içip ovulasyon alacağım yani

Benim testlerim pozitif çıkıyordu regl e 2 gün kala lekelenmem başladı doktora gittim 1.20 hcg bekliyorum bakalım regl mı üstüne görmemi aklımda deli sorular 🥹

Bazı testler regl dönemi yakının da da hissedip çift çizgi çıkarıyormuş
Hiç duymadım canım bu markaya herkes iyi diyor burda ama emin olmak için beklicem mecbur görseli atıyorum testin böyle çıktı ilk dakika da
IMG_2793.webp

Başta sürüntü gibiydi iki defa tuvalete gittiğimde geldi yıkarken başka da olmadı 2 gün sürdü 1 günlük pet dolduracak kadar ince küçük olandan diyeyim
Ya benim de regl dönemine bir kaç gün kala sürüntü sulu boya gibi hani kahverengi dedim sökülmeye çalışıyorum ama şuan çok yoğun kaşık ağrısı ama sol taraf halsizlik uyku yapıyor. Ya sökülmeye çalışıyor ya da gebeyim ama bugün 17.gün gecikmedeyim pcos varya bu günler bana normal geliyor bu kadar gecikme daha önce düşük yaptım geçen yıl Ocak ayında onu da mesela 1 ay gecikmeyle öğrenmiştim o yüzden daha 15 gün bekleme sürem var 😂

Başta sürüntü gibiydi iki defa tuvalete gittiğimde geldi yıkarken başka da olmadı 2 gün sürdü 1 günlük pet dolduracak kadar ince küçük olandan diyeyim
Yaptığım testler yarısı pozitif yarısı negatif bende emin olmadan kan vermek istemiyorum çünkü çok hassasım bu konu da asla ayaklarım hastaneye gitmiyor asla

Back
X