• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yerleşme mi lütfen bakın

lilithnur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2025
12
2
1
28
iki aydır bebek istiyoruz, kadınsal bi rahatsızlığım yok. Sat 30 ağustos bat 29 eylül, 18 eylülde hayatımda ilk defa ara lekelenme yaşadım başta pembeydi sonra pembe kahve karışık lekelenme oldu, kasıkta bıçak saplanır gibi ağrı oldu sonrasında. 4 gündür falan da kahverengi leke gelmeye başladı tekrardan adeti beklemeden 4-5 tane test yaptım laboquick hep negatif ama bilmiyorum ilk kez ara lekelenme oldu (18 inde olan)

Tam adet tarihini bekleyin net bir şey diyemeyiz ki, acaba yumurtlama kanaması varmış öyle bir şey mi oldu

Benimde aynı olmuştu ordan anlamıştım hamile olduğumu erken hamilelik testleri oluyor istersen bi dene onda gözükür hamileysen

Benimde aynı olmuştu ordan anlamıştım hamile olduğumu erken hamilelik testleri oluyor istersen bi dene onda gözükür hamileysen
Ay gerçekten mi benim kafam o kadar karıştı ki, kimisi diyor yerleşme bir iki gün sürer kimisinki günler sürmüş allak bullak oldum

Back
X