Kızlar yetişin Çatlak,kırışıklık,yara izi ve bir çok derde deva kesin çözüm buldum

Hem yazıyorsun hem bana cevap verme diyorsun bende bilirdim burada fotoğraf paylaşmayı kapalı bir kadınım ben oyüzden fotoğraf eklemedim yoksa çatlaklarımın ve ameliyat izimin öncesi sonrası fotoğraflar mevcut
🙂tamam ben size inanmıyorum kolay gelsin .

Arkadaslar çok dert etmeyin bu çatlak bilmem ne erkolar bayılıyor bunu bir tek biz dert ediyoruz (ben değil vucudum catlak sarkık yara izi dolu) 😎😎

Herkese cevaben yazıyorum öncelikle dalga geçmeyin lütfen inanmayan almasın kullanmasın dalgada geçmesin kendim kullandım diyiyorum. ben size fayda sağlamak için yazdım. Burayı kullanmayı bilmediğim için şimdi tesadüfen gördüm. Kremin adı hakça bende inanmamıştım ama kullandım bire bir deneyimledim ameliyat izimi geçirdi resmen. Bugün öğrendim instagram üzerinden satışa başlamış. … ins adı.
Allahın işi işte satışa başlamış :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kirik kalbimi de iyi
Allahın işi işte satışa başlamış :27:
Bak arkadaşım ben bir yere üye oldum onun üzerine e postama girdim mesajlarınızı gördüm cevap yazdım burayı kullanmayı bilmem etmem. Sabahtanda ablayla yine krem almak için konuştum uzun zamandır instagram üzerinden satışa başlayacağını söylüyordu zaten dünde satışa başlamış neyi ima ettiğinin farkındayım krem öyle pahalı bişey değil bende yapmıyorum ne diye size sattırmaya çalışayım anlamadım bence inanmayan kimse asla bulaşmasın yazık böyle bir kremin inanmayan insanların elinde heba olmasını istemem.

Neden dalga geçmek yerine krem ve içeriğini merak etmediniz anlamadım sizin yüzünüzden konuyu kaldırmak zorunda kalacağım. Ben insanlara dokunurum diye paylaşım yaptım saygısız seviyesiz dalga geçer gibi mesajlar ne gerek var inanmıyorsan deneme ama belki birine fayda sağlayacak bunu neden engelliyorsun.

Neden dalga geçmek yerine krem ve içeriğini merak etmediniz anlamadım sizin yüzünüzden konuyu kaldırmak zorunda kalacağım. Ben insanlara dokunurum diye paylaşım yaptım saygısız seviyesiz dalga geçer gibi mesajlar ne gerek var inanmıyorsan deneme ama belki birine fayda sağlayacak bunu neden engelliyorsun.
Konuyu kaldıramazsın maalesef :70: dur kremle dene belki silinir :70:

Deneme işi senin işin aşko :) Benim birşeyleri silmeye ihtiyacım yok mutluyum çatlaklarımla da sen dene belli ki mutsuzsun ;)
Evet canım benim çatlaklarım var ve ben çatlaklarımla mutlu değilim. Bu yüzden kullandım da fayda gördüm şimdi de tavsiyede bulunuyorum.

Back
X