canım ben epidural sezaryen oldum.
sana detayları anlatayım. sabah hastaneye gittim. aç karnına. sabah 4 ten sonra bir şey yemedim. 8:30 da hastanedeydim. neyse detay derken bunları kastetmemiş olabilirsin :)) doğuma geçeyim. arkası tümden açık bir şey giydim ama aferdersin külot kalıyor :) bir hemşire karın bölgesini jiletle tıraş etti bir şey yoktu ama bu şartmış öyle dedi. sonra bir de bone giydim. ameliyathaneye alındım anestezi uzmanı geldi hemşirede vardı. bir damar yolu açtı. beni sağa dönük cenin modeli yatırdı belimden bir kateterle iğneyi yapmak için biraz bacaklarında karıncalanma olacak dedi. bu arada iğne hiç acıtmıyor. ilacı veriyorum dedi. sonra çok az karıncalanma oldu. sırt üstü yattım. kollarımı bağladılar. korkmayın kaçamam dedim :)) sana sakinleştirci vurmayacağım çünkü çok sakinsin dedi. 20 dakika içinde anestezi etkisini gösterdi. bir perde gerildi önüme. doktorum geldi. 5 dakika içinde bebişim çıktı.sol tarafa geldi çocuk doktoru muayene etti. biraz ağladı bebiş. sonra öptüm onu mis gibi kokuyordu. bebişim aşağıya indi. ben de 20 dakika sonra indim. tabi o sırada neler oldu bilmiyorum. acı falan hiç yoktu. biraz tıkırtı falan geldi o kadar.
esin58 genel anestezi ile doğum yapmış. benim epiduraldi canım. makyajlıydım. sildirmediler. ben de lavman ve sonda yoktu. ben dayanamam göremem bile diyorsan genel anestezi tercih et. fakat bir şey görmüyorsun gerçi.elleri bağlama nedenleri ani hareket etmeyelim diye galiba. sonuçta kolda serum var. ha bir de ameliyathaneler soğuk oluyor duşunu gece al canım sabah alırsan üşüyebilirsin ameliyathanede.Canım sağol. Jiletle karın bölgesinin temizlendiğini hiç duymamıştım. Ve tabi ellerin bağlanması.
Esin58cim sanada teşekkürler, makyaj olayı çok ilginç. Bende süslenipte gitmeyi planlıyordum sorma. En azından ruj, allık sürerim diye düşünüyordum. Doğumdan sonra biraz iyi görünürüm diye. bayanssulusmile
ayy bende aynı sekılde olayı tum detayları ıle bılmek ıstıyuorum. 33+3 haftalık hamıleyım, az kaldı sayılır.. normal dogum ıstıyorum epiduralle.. bakalım ıns. oyle olur...sımdı mesela evde sancı geldı anladık kı dogum baslıyor, hastaneye gıttıgımızde hemen dogumhaneye almıyorlar anladıgım kadarıyla.. acılmaya gore dogum baslıyor..doktorum 3cm acılmadan sonra epidural dedı.. birde o catal benı korkutuyor yaa. herkesın ıcnde ıkın falan.. yanı lavman yapılmazsA ya ıkınrken tuvaletımız gelırse ne olcak.. ve hadı lavman yapıldı dıyelım.. lavman tam olarak nasıl yapılıyor... ?? of offf bunları dusunmek bıle garıp gelıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?