Kızlar yokmu aranızda çatlatma iğnesiyle hamile kalıp belirti yaşayan

Pembepanterr

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3.470
3.293
333
Arkadaşlar benim gibi burda bir çok kişi anne olmayı arzuluyor hepimizin içi gidiyor ve bi çoğunuz benim gibi klomen ve çatlatma iğnesi olup sonuç bekleyenlerden, lütfen hamile kalanlar bizimle yaşadıkları belirtiyi paylaşsın ve bize umut olsun birlikte yol alalım

Ben varııım ama sadece çatlatma iğnesi kullandım :) adet olmana kaç gün var ?

ben de çatlatma ile hamile kaldım.klomen yerine başka bir ilaç aldım adını hatırlamıyorum :) adetim geçtikten 4 gün sonra öğrendim.açıkçası benim pek belirtim olmadı.bulantı ve baş dönmelerim yeni başladı.düzenli adet olmadığım için (pko dan dolayı)o bile belirti değildi benim için .ama çok şükür sonuç pozitifti :) inşallah siz de güzel haberler alırsınız :)

Canım bugün iğnenin 10.cu günü adetime 6 gün var,belirtilerin oldumu canım nezaman öğrendin hamile olduğunu
Adetime 2 gün kala Can'ım, son bi kaç gün sanki hasta olacakmışım gibi her akşam vücut ısım artıyor , kırgınlık hissediyordum , ve hafif hafif Ağrı'larım oluyordu adet olacakmışım gibi ..

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah, pkoluykan hamiş kalmanda çok güzel inşallah herkese umut olur

Adetime 2 gün kala Can'ım, son bi kaç gün sanki hasta olacakmışım gibi her akşam vücut ısım artıyor , kırgınlık hissediyordum , ve hafif hafif Ağrı'larım oluyordu adet olacakmışım gibi ..
İnşallah bende hayırlısıyla pozitifi görürüm canım 3 yumurtam oluştu ve çatladığını da hissettim düzenli ilişki oldu ama sadece enfeksiyonum var ondan dolayı belki tutmaz diye korkuyorum ilişki günü bitince hap ve fitil kullanıyorum ama hala yeşilimsi akıntı geliyo umudumu kaybediyorum

Benim de o ay hiç ümidim yoktu şaşırdım hatta öğrenince hiç beklemiyordum inşallah sana da güzel bir sürpriz olur Can'ım :)

Ben de klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 7 haftalık hamileyim. Benim ilaç kullanmadığım aylar belirtim olurdu iğne olduğum ay yumurta çatlarken bile ağrım olmadı hiçbir şey hissetmedim. Bulantım 6 haftada başladı. Göğüs dolgunluğu da adet günüme yakın başladı.

Ben enfeksiyonla hamile kaldım hatta öğrenir öğrenmez hamilelerin kullandığı antibiyotik verdi doktorum. Enfeksiyon engel olmuyor yani canım rahat ol.

Canım içimi çok rahatlattın ya çok teşekkür ederim sendede mi yeşilimsi akıntı oluyodu?
Evet canım enfeksiyon geçti ama hala o yeşil akıntı devam ediyor. Kaşıntı yok ama mantar da var dedi doktor. O yapıyor yeşil akıntıyı. Histeroskopi olmuştum ondan sonra hem mantar hem enfeksiyon oldu.

Evet canım enfeksiyon geçti ama hala o yeşil akıntı devam ediyor. Kaşıntı yok ama mantar da var dedi doktor. O yapıyor yeşil akıntıyı. Histeroskopi olmuştum ondan sonra hem mantar hem enfeksiyon oldu.
Canım fitil ve antibiyotik kullanıyorum 6 gündür ama hala devam ediyo yeşil akıntı , bende de kaşıntı falan yok sadece akıntı, ay inşallah bende bu ay kalırım hamile hayırlısıyla çok sağol canım

Mantar da olabilir canım bendeki gibi. Enfeksiyon daha çabuk geçiyor ama mantar dirençli :) gebeliğe engel değil ben de artık yeşil akıntı falan takmıyorum. Enfeksiyon için de bol bol su iç sürekli lavaboya git En iyi ilaç o. Inşallah hayırlı haberleri en kısa zamanda alırsın canım :)

Canım çok ama çok teşekkür ederim çok motive oldum hayırlısı inşallah bakalım az kaldı

Merhaba kızlar bende size yasadiklarimi tek tek anlatayım...aralik ayinda klomen kullananlar topigini buraya actigimda hemen hamile kalicam zannetmistim cunku 2 aydir klomen kullaniyordum ve 2 yildir cocuk istiyordum ...fakat henuz zamani gelmemis...dr degisikligi yapıp rahim filmi cekindim testelrin heosi yapildi hicbir problem yok..ama olmuyordu...artik sinir sistemim alt ust olmuştu sürekli meryem suresini okuyup Rabbimden istiyordum...en son 3 haziranda adet olmustum oncesinde iki kez yara dondurma operayonu yapildi ve ben artik cok yıpranmıştım...bu ay ayin 1 inde adet olmam lazimdi ve tum karin agrilarim belirrilerim buna isaret ediyordu 7 gun her aksam igne vurundum sonra catlatma ignesi oldum ama heo umuarim kırıldığı icin hamilemiyim siye dusunemiyorsum bile cuma sabahi cesaretimi topladim ve evde aylardir duran idrar testini yaptim yaotigimda sadece tek cizgi vardi ve zaten bel agrim kari. Agrim hep adet olacagima isaret gibiydi.cok moralim bozuldu ve 5 dakika sonra kendimiz zor toparlayip banyoya gittim elimi yuzumu yikamaya gözüm yaptigim teste carpti ve birde ne goreyimmm cift cizgi :))))) o an ki kalp atisim ve el ayagimin titreyisini asla unutamam...hemen taksiye atlayıp kan tahliline gittim ve 470 civaru yani pozitif demezmi....:)))))Allahimmm yok biyle bir sey...ve i an aglaya aglaya ilk duam Allahim bu yolda bekleyen tüm isteyenlere tezzamanda bu duyguyu yasat demekoldu...Böyle oste bir gun bende hamiş olursam burada yasadiklarimi paylasacagim demişdim Rabbim kucaklarimizi bebislerle doldursun

Canım okurken ben bile o anı yaşamış gibi duygulandım,senin adına çok sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin aminn inşallah bizlerede nasip etsin o duyguyu yaşamayı bat 5 inşallahhh diyorummmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…