Kızlar yokmu aranızda çatlatma iğnesiyle hamile kalıp belirti yaşayan

Ayy cabim yaa cok sagolasin insallahhh hadi bir güzel haberde sen patlat surda insallahhhh

Ayy cabim yaa cok sagolasin insallahhh hadi bir güzel haberde sen patlat surda insallahhhh
5 gün kaldı canım bende meraktayım ama 2 yıldır kalamayınca insan inamıyo ki, bu 3 yada 4.cü olması lazım çatlatma iğnesi kullanalı, bazen imkansız gibi geliyo bazen de senin gibi arkadaşlardan duyunca insanın içi kıpır kıpır oluyo canım senin kaç yumurtan oluşmuşmuştu kaç milimdi hatırlıyomusun?

Benim bir yumurtam olustu kac milimdi hatirlamiyorum ama tam istedigimiz ideal büyüklükte demisti dr um umutsuzluk yok insallah bak benimde iki yıldan sonra Rabbim nasip etti

Benim bir yumurtam olustu kac milimdi hatirlamiyorum ama tam istedigimiz ideal büyüklükte demisti dr um umutsuzluk yok insallah bak benimde iki yıldan sonra Rabbim nasip etti
Canım valla çok umut oldun çook benim 3 yumurtam oluşmuş inşallah tutar da çifte bayram olur

bende klomen ve çatlatma iğnesiyle 2.denemede hamile kaldım allaha şükür allahım tüm olmayanlara da versin kimseye aratmasın...çok süreçten geçtim sorusu olanlara bildiğim kadarıyla yaşadıklarımı anlatabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…