- 4 Nisan 2015
- 818
- 1.031
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yani uyuya mı kalmış işten çıktıktan sonrakızlar öncelikle hepinize çoook teşekkür ederim ve ilgilenen insanları merakta bıraktığım için de özür dilerim.
o gün burda bazı arkadaşların yazdıklarını okuduktan sonra aman umursama boşver dedim kendi kndime. burçlara inanmayan insanlar var ve ben böyle konuştuğumda yadırgıyorlar anlıyorum. ama ben gerçekten tipik bi koçum sabırsızım.
şöyleki, ya devam edicek yada biticek . öyle sürüncemede bırakıp nolcak diye bekleyemiyorum.
bu tarz denemelerim oldu ama inanın maksimum iki saatbişey dürtüyo beni duramıyorum
sonra bu beni akşam işten çıkma saatine yakın aradı.işim uzuycak gibi işçiler mesaiye kalıyo bende onların başında kalmalıyım dedi.bende hem sakinlemek , hemde aslında dediğiniz gibi bu şekilde davranmaktan vazgeçmiş olmam sebebiyle ve ve ve bide konuştu mu etkiliyo bi kurban olduğum diyo elim ayağım dökülüyokızmayın yahu etkilendim :)
dedimki : sen işlerini hallet nasılsa yarın tatil , yarın görüşürüz hem geç olur çıkamam .
bende yorgunum ama 10 dakka görsem bile yeter dedi.
ben dedim boşver o dedi hayır sonra biz 10 dakkaya bağladık. sana haber veririm çıkınca çok hazırlanma filan dedi. saat tahmini 22:30 gibi filan görüşcez güya bi on dakka. kalktım hazırlandım. hazırlandım dediysem saçımı düzelttimses yok bundan aradım açmadı. mesaj attım cevap vermedi. sabahta uyuyakalmış iş yerinde . öyle söyledi.
bende sabah seninle mutlu değilim . başta da demiştim , önyargılı davranma demiştin . ama bizden olmuycak gerçekten dedim . ve her yerden sildim. şimdi de huzurluyum. yani sevmiyomuydu , seviyomuydusunda değilim.
böyle bi adamla mutlu olamazdım. bunu gördüm . ve bitti..
evet kuzum iş yeri onların işçiler yükleme yaparken buda yukarda odasında uyuyakalmış :))nasıl yani uyuya mı kalmış işten çıktıktan sonra![]()
ammannn ne sorumluluk sahibi bi erkekevet kuzum iş yeri onların işçiler yükleme yaparken buda yukarda odasında uyuyakalmış :))
aynen yavrucum :))ammannn ne sorumluluk sahibi bi erkek![]()
sen istemiyorum artık deyince o ne dedi? seni ikna etmeye çalıştı mı?aynen yavrucum :))
belliydi zatende bu kadarını bende beklememiştim . mutluyum , huzurluyum , yalnızım :))
kuzucum şu ara okulla uğraşıyorum işede pek gelemdim yazamadım. yokk hiçbişey demedisen istemiyorum artık deyince o ne dedi? seni ikna etmeye çalıştı mı?
Yok yok sana bir şey olduğu yok. Çok sağlam durmuşsun, çok net davranmışsın. Bundan sonra da bir an bile aklından geçirme onu. Değmez.kuzucum şu ara okulla uğraşıyorum işede pek gelemdim yazamadım. yokk hiçbişey demediaslında konuşamamış oldum yine olan bana oldu yani sorularım cevapsız kaldı ? ne yapmalıki şimdi bilemedim
çok teşekkür ederim tatlım beni yüreklendirdiğin içinYok yok sana bir şey olduğu yok. Çok sağlam durmuşsun, çok net davranmışsın. Bundan sonra da bir an bile aklından geçirme onu. Değmez.![]()