kızlar yorum ve yardımlarınız bekliyorum. intikam vaktine ne kaldı şunun şurasında :D

en iyi intikam o insani umursamıyormuş gibi davranmaktir...boyle yaparak ondan intikam almazsin adam iyice kendini bi halt sanır...:KK49:

Adam sızı engellemiş mı ben mı yanlıs anladım swarm ne facebook gıbı bır sey mı bır de engelleyip hala nasıl normal konusuyor bence bu ılıskı sacma olmus bastan dedıgınız dogru sızden olmaz bence de

Konu Sahibi ordamısın Bizede mi trip atiyosun burasi kadınlar kulübü doğal olarak merak ediyoruuuz e hadi gari yazıvi ni oldu....:KK23::KK34:

:KK75:Ben buna intikam demem...görüşmeyi bıçak gibi kesip yaşantına devam et...umursamaz ol görmezden gel bence en nüyük intikam bu.yüzüne herşeyi kusmakla adamın egolarını tavan yaptırmış olursun sadece

Hayatınız bir swarm kadar mı ?
Face daha büyük bir mecra, oradan silse herhalde adamı öldürürdünüz
Adam siZi gözünde büyütmüş , sonra ona göre olmadığınızı anlamış ve uzaklaşmaya başlamış. Bu kadar basit. İntikam falan çocukca... Anartmaya gerek var mı ?
Üstelik adamı sürekli terk etmeye kalkan sizdiniz. Ama sizden önce o sizi silen bir hateket yaptı diye yediremediniz sanırım..

bende yay erkeği zaten olmazdı filana takıldım bu burçlar bu kadar mı etkiliyor insanları o zaman siz hep hesaplı kitaplı yaşıyorsunuz insanların duyguları vardır seversin nefret edersin sinirlenirsin hayatına dahil edersin çıkarırsın ama onun davranışları huyu suyu seni çeker ya da iter zaten yeni tanıştığın birine hemen (sizin için demiyorum) burç soranlara da ifrit oluyorum

Konu sahibi, konunuzu takip ettim ben de yeni üyeyim yorum yapmadım size ama merak ettim ne yaptınız? Neyin intikamını alacağınızı da anlamadım burçlara olan takıntınızı da. Başlarda adamı takmayan ilgilenmeyen istemeyen bir tavır takınmışsınız ancak sonradan adam başka başka davranmaya baslayinca gereğinden fazla umursayıp intikam peşine düşmüşsünüz. Diyeceğim o ki açık açık sorun neden böyle davrandığını. Kaçamak cevaplar alıyorsanız, her soru sorduğunuzda işim var diyip kaçtığını yazmıştınız, o zaman siz de arkanıza bakmadan uzaklaşın. Zaten bu tavırlara girmiş birinin alacağınız intikamdan da ne derece etkileneceği meçhul...

kızlar öncelikle hepinize çoook teşekkür ederim ve ilgilenen insanları merakta bıraktığım için de özür dilerim.

o gün burda bazı arkadaşların yazdıklarını okuduktan sonra aman umursama boşver dedim kendi kndime. burçlara inanmayan insanlar var ve ben böyle konuştuğumda yadırgıyorlar anlıyorum. ama ben gerçekten tipik bi koçum sabırsızım.
şöyleki, ya devam edicek yada biticek . öyle sürüncemede bırakıp nolcak diye bekleyemiyorum.
bu tarz denemelerim oldu ama inanın maksimum iki saat :P bişey dürtüyo beni duramıyorum :D
sonra bu beni akşam işten çıkma saatine yakın aradı.işim uzuycak gibi işçiler mesaiye kalıyo bende onların başında kalmalıyım dedi.bende hem sakinlemek , hemde aslında dediğiniz gibi bu şekilde davranmaktan vazgeçmiş olmam sebebiyle ve ve ve bide konuştu mu etkiliyo bi kurban olduğum diyo elim ayağım dökülüyo :P kızmayın yahu etkilendim :)

dedimki : sen işlerini hallet nasılsa yarın tatil , yarın görüşürüz hem geç olur çıkamam .

bende yorgunum ama 10 dakka görsem bile yeter dedi. :(

ben dedim boşver o dedi hayır sonra biz 10 dakkaya bağladık. sana haber veririm çıkınca çok hazırlanma filan dedi. saat tahmini 22:30 gibi filan görüşcez güya bi on dakka. kalktım hazırlandım. hazırlandım dediysem saçımı düzelttim :D ses yok bundan aradım açmadı. mesaj attım cevap vermedi. sabahta uyuyakalmış iş yerinde . öyle söyledi.

bende sabah seninle mutlu değilim . başta da demiştim , önyargılı davranma demiştin . ama bizden olmuycak gerçekten dedim . ve her yerden sildim. şimdi de huzurluyum. yani sevmiyomuydu , seviyomuydusunda değilim.

böyle bi adamla mutlu olamazdım. bunu gördüm . ve bitti..

kızlar öncelikle hepinize çoook teşekkür ederim ve ilgilenen insanları merakta bıraktığım için de özür dilerim.

o gün burda bazı arkadaşların yazdıklarını okuduktan sonra aman umursama boşver dedim kendi kndime. burçlara inanmayan insanlar var ve ben böyle konuştuğumda yadırgıyorlar anlıyorum. ama ben gerçekten tipik bi koçum sabırsızım.
şöyleki, ya devam edicek yada biticek . öyle sürüncemede bırakıp nolcak diye bekleyemiyorum.
bu tarz denemelerim oldu ama inanın maksimum iki saat :p bişey dürtüyo beni duramıyorum :KK70:
sonra bu beni akşam işten çıkma saatine yakın aradı.işim uzuycak gibi işçiler mesaiye kalıyo bende onların başında kalmalıyım dedi.bende hem sakinlemek , hemde aslında dediğiniz gibi bu şekilde davranmaktan vazgeçmiş olmam sebebiyle ve ve ve bide konuştu mu etkiliyo bi kurban olduğum diyo elim ayağım dökülüyo :p kızmayın yahu etkilendim :)

dedimki : sen işlerini hallet nasılsa yarın tatil , yarın görüşürüz hem geç olur çıkamam .

bende yorgunum ama 10 dakka görsem bile yeter dedi. :KK43:

ben dedim boşver o dedi hayır sonra biz 10 dakkaya bağladık. sana haber veririm çıkınca çok hazırlanma filan dedi. saat tahmini 22:30 gibi filan görüşcez güya bi on dakka. kalktım hazırlandım. hazırlandım dediysem saçımı düzelttim :KK70: ses yok bundan aradım açmadı. mesaj attım cevap vermedi. sabahta uyuyakalmış iş yerinde . öyle söyledi.

bende sabah seninle mutlu değilim . başta da demiştim , önyargılı davranma demiştin . ama bizden olmuycak gerçekten dedim . ve her yerden sildim. şimdi de huzurluyum. yani sevmiyomuydu , seviyomuydusunda değilim.

böyle bi adamla mutlu olamazdım. bunu gördüm . ve bitti..
nasıl yani uyuya mı kalmış işten çıktıktan sonra :KK57::KK57::KK57:

sen istemiyorum artık deyince o ne dedi? seni ikna etmeye çalıştı mı?
kuzucum şu ara okulla uğraşıyorum işede pek gelemdim yazamadım. yokk hiçbişey demedi :( aslında konuşamamış oldum yine olan bana oldu yani sorularım cevapsız kaldı ? ne yapmalıki şimdi bilemedim

kuzucum şu ara okulla uğraşıyorum işede pek gelemdim yazamadım. yokk hiçbişey demedi :KK43: aslında konuşamamış oldum yine olan bana oldu yani sorularım cevapsız kaldı ? ne yapmalıki şimdi bilemedim
Yok yok sana bir şey olduğu yok. Çok sağlam durmuşsun, çok net davranmışsın. Bundan sonra da bir an bile aklından geçirme onu. Değmez.:KK5:

Back
X