Kızlar yorum yapar mısınız ne yapacağımı şaşırdım?

Acaba sizi cinselliğe ikna etmek için bi kaybettim sevgilimi korkusu yaşatıp yatağa atmak için taktik yapıyor olabilir mi? Atın bir msj olmuyorsa olmuyor ben önüme bakıyorum döndüğünde hayatımda biri olursa şaşırma diyin. Bakım önünüze cnm saksı gibi paşamın keyfini bekleyecek haliniz yok ya!

tabi ki var onların tercihi bu yönde bu olmuş saygı duyarım. ama seven adamın benim bu tercihime de saygı duyması gerekirdi demek istedim. başkalarınn tercihi evlenmeden cinsellik yaşamak olmuş olabilir, ama benimki de böyle olacak diye bir zorunluluğum yok sadece. Tabii dediğiniz gibi bu sebepten gittiyse yapabileceğim birşey yok gerçekten. ben sebebin bu olduğunu düşünüyorum çünkü aramızda hiçbir sorun yoktu. sen çok iyi birisin ama benim sorunlarım var stresliyim diye bahane buldu

bitti gözüyle bakıyorum. artık böyle durumlardan kendimi yıpratmak istemiyorum. artık dönse de olmaz

Ben yaşamadım sakın yaşamayın böylesi çok daha güzel olur sonuçta evleneceğinizin garantisi yok ya ayrılırsanız herşey boşuna oluyor
Evlenmeden yapmayın
size katılıyorum herkesin kendi tercihi tabi ki ama benim tercihim de sizikliyle aynı. hayatımdaki kişi buna saygı göstermeli diye düşünüyorum.

ayrıldığınız iyi olmuş o zaman...diğer konunuzda yazmıştım ...erkekler hep ilkin olmak ister o yüzden ileride pişman olacağın bir sey yapmamalısın...

Bence kurtulmuşsun. Biraz beklemiş belki ikna olursun diye. Sonrada dayanamamış. Ara vermişmiş. Ne haltlar karıştırıyor belkide. Sonrada başlarsanız o zaman ayrıydık deyip bahanede bulabilir. Hiç takma kafana. Düşünki ya cidden fırsatçıydı kurtuldun ya da kafa yapılarınız farklıydı pişman olacağın bir şeyler yaşamadan yolunuza baktınız. İkiside senin hayrına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…