Kızlar yorum yapar mısınız ne yapacağımı şaşırdım?

rnrn55

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
531
502
303
İstanbul
Merhaba kızlar.Bir önceki konuma istinaden yazıyorum. Özetle sevgilim stresliymiş diye 2 gün izin isteyip 15 gündür ortada yok. Cinsel anlamda bazı yakınlaşmalarımız olsa da tam anlamıyla bir cinsel hayatımız yoktu. Bunu evlendikten sonra yaşamak istiyorum. Erkek arkdaşlarımın yorumu sen çok iyi birisin ama ara vermek istiyorumu onun cinsellik yaşamadığım için beni kırmamaya çalışarak kendince ayrıldığını söyledi.Bu benim için bir eksiklik mi? Herkes kocasıyla evlenmeden cinsellik yaşadı mı bunu merak ediyorum. Evlenmeden cinsellik yaşamamamdan dolayı hiç evlenemeyeceğim sanırım :( Bütün erkeklerin beklentisi bu olmuş.Bir türlü evlenip kendi yuvamı kuramadım yaş oldu 32. Çok üzülüyorum içime oturuyor :(

Merhaba kızlar.Bir önceki konuma istinaden yazıyorum. Özetle sevgilim stresliymiş diye 2 gün izin isteyip 15 gündür ortada yok. Cinsel anlamda bazı yakınlaşmalarımız olsa da tam anlamıyla bir cinsel hayatımız yoktu. Bunu evlendikten sonra yaşamak istiyorum. Erkek arkdaşlarımın yorumu sen çok iyi birisin ama ara vermek istiyorumu onun cinsellik yaşamadığım için beni kırmamaya çalışarak kendince ayrıldığını söyledi.Bu benim için bir eksiklik mi? Herkes kocasıyla evlenmeden cinsellik yaşadı mı bunu merak ediyorum. Evlenmeden cinsellik yaşamamamdan dolayı hiç evlenemeyeceğim sanırım :KK43: Bütün erkeklerin beklentisi bu olmuş.Bir türlü evlenip kendi yuvamı kuramadım yaş oldu 32. Çok üzülüyorum içime oturuyor :KK43:
Sevgilinizde ayni yaslarda sanirim ve ufakta degil hala da ciddi bir iliski degil cinsellik dusunuyor bence o kisiden hayir gelmez ayrildiginiz iyi olmus.

Anlaşılan sevgilinizin deneyimi olmuş sizin de bu denli masum olmanız onu suçlu hissettirmis.

Iyi ya yuzunu gostermis evlenmeden kurtulmusun sukret basina kalkardi evlendiginizde ondan sonra yuz vermeye gelmez bu tiplere

Cinsellik doğamızda var.Bunu istemekte bir suç görmüyorum.Size teklif etmiş hayır demişsiniz o da uzatmadan bitirmiş ve ısrar da etmemiş.Açıkça dürüst bir şekilde söylemiş.Bu yaşlarda cinsellik olmadan ilişki çok zor.Kimse sizi yaşamak istemiyorsunuz diye onu da istiyor diye suçlayamaz.

Cinsellik doğamızda var.Bunu istemekte bir suç görmüyorum.Size teklif etmiş hayır demişsiniz o da uzatmadan bitirmiş ve ısrar da etmemiş.Açıkça dürüst bir şekilde söylemiş.Bu yaşlarda cinsellik olmadan ilişki çok zor.Kimse sizi yaşamak istemiyorsunuz diye onu da istiyor diye suçlayamaz.
teklif etmedi yani zaten bunu yakınlaşmalrımız sırasında sınır koyduğumda anladı. 5 aydır bu durum böyle sonuçta 5 ay boyunca devam ettirmeyebilirdi. Bir de bitiriyorum demedi ki öyle dese dürüstçe olurdu. stresliyim 1 2 gün ara vermek istiyorum diyip ortadan kayboldu. adam gibi yapamıyorum bitirelim deseydi.

Sevgilinizde ayni yaslarda sanirim ve ufakta degil hala da ciddi bir iliski degil cinsellik dusunuyor bence o kisiden hayir gelmez ayrildiginiz iyi olmus.
hiç birşey yaşamıyor değiliz. ama benim sınırlarıma saygı duymalıydı diye düşünüyorum. gerçekten sebep bu mu bilmiyorum ama bu benim tahminim. sadece 1 2 gün ara vermek istiyorum dedi. istermiyorsan söyle ara ne demek dedim. öyle birşey asla yok bunu nereden çıkarıyorsun alt tarafı 1 2 gün izin rica ettim diye sinilendi. ama 15 gündür ortada yok

evlilik düşüncesi varsa gerçkten sevgi varsa cinsellik olmadan da olur bence. 5 6 ay uçkuruna sahip olabilir sonrada evlenip istediği gibi cinsellik yaşayabilir sonuçta

Kesinlikle zaten bunu size dayatmaları saçma. Herkes istediğini yapabilir en bastan konusu acilir gibi olursa tepkiyle kapattirin ileri doğru sorun olmuş
zaten biraz yakınlaşmamız oldu sınırımız var dedim anladı. ondan sonra biz tekrar görüşmeye devam ettik. bir anda işinden dolayı streslitmiş bunu bahane etti. ben bahane bu istemiyorsan söyle dediğimde uzaktan yakından bununla ilgisi yok diye ısrar etti. bari ısrar etme bu konuda. olmuyor de bitir. beni neden arada bırakıyor

zaten biraz yakınlaşmamız oldu sınırımız var dedim anladı. ondan sonra biz tekrar görüşmeye devam ettik. bir anda işinden dolayı streslitmiş bunu bahane etti. ben bahane bu istemiyorsan söyle dediğimde uzaktan yakından bununla ilgisi yok diye ısrar etti. bari ısrar etme bu konuda. olmuyor de bitir. beni neden arada bırakıyor
Kesinlikle haklısınız.

evlilik düşüncesi varsa gerçkten sevgi varsa cinsellik olmadan da olur bence. 5 6 ay uçkuruna sahip olabilir sonrada evlenip istediği gibi cinsellik yaşayabilir sonuçta
Evlilik düşüncesi olup da evlenmeden ilişki yaşayan çok kişi var.Söylediğinize göre bunların da evlilik niyeti olmamalıydı.

Cinsellik yaşarsın ya da yaşamazsın bu senin kararın 32 yasında bi insana kimse bu konuda karisamaz. Adamla istediğini yaşarsın rahat ol . Önemli olan senin içinden geliyor mu ? Adamı içtenlikle istiyor musun. Kimse buna değmez yani . Aaa bu adama değer bununla olsun diye bir şey yok . Öyle de olmamalı. Olcaksa pişman olmicaksin kendi özgür irademle oldu demelisin. He adamda yani bi tuhafmış bu sebepten gidiyorsa bye gitsin .

Kaç yıllık ilişkim var, yaşamadık. Emin ol seven adam saygı duyar ve bekler. Demek ki tek niyeti cinsellikmiş. Böyle biri için canını sıkmaya değmez

teklif etmedi yani zaten bunu yakınlaşmalrımız sırasında sınır koyduğumda anladı. 5 aydır bu durum böyle sonuçta 5 ay boyunca devam ettirmeyebilirdi. Bir de bitiriyorum demedi ki öyle dese dürüstçe olurdu. stresliyim 1 2 gün ara vermek istiyorum diyip ortadan kayboldu. adam gibi yapamıyorum bitirelim deseydi.
Cinselliği direkt değil dolaylı olarak teklif etmiş.5 ay boyunca söylememesi zamana bıraktığındandır.İlişkinin başında söylense tuhaf olur.Bazı şeyler zaman geçince konuşulur.Bu zamana kadar beklemesi normal ama bahane üretip gitmesi ayıp olmuş.Direkt söyleyip bitirmeliydi.Birbirinize saygılı bir şekilde bitirir yolunuza bakardınız.

Merhaba kızlar.Bir önceki konuma istinaden yazıyorum. Özetle sevgilim stresliymiş diye 2 gün izin isteyip 15 gündür ortada yok. Cinsel anlamda bazı yakınlaşmalarımız olsa da tam anlamıyla bir cinsel hayatımız yoktu. Bunu evlendikten sonra yaşamak istiyorum. Erkek arkdaşlarımın yorumu sen çok iyi birisin ama ara vermek istiyorumu onun cinsellik yaşamadığım için beni kırmamaya çalışarak kendince ayrıldığını söyledi.Bu benim için bir eksiklik mi? Herkes kocasıyla evlenmeden cinsellik yaşadı mı bunu merak ediyorum. Evlenmeden cinsellik yaşamamamdan dolayı hiç evlenemeyeceğim sanırım :KK43: Bütün erkeklerin beklentisi bu olmuş.Bir türlü evlenip kendi yuvamı kuramadım yaş oldu 32. Çok üzülüyorum içime oturuyor :KK43:
Derhal birak uzulmene dahi degmez.Cinsellik istiyorsa nikahi basar

Back
X