Evet sadece olaya objektif bakmanizii istediğim için öyle yazdimSen bu cocugun karisi misin?
y de pek sevilesi bir aile değilmiş diyesi geliyor insanın:))Kızlar merhaba daha önce açmıştım bu konuyu ama tekrar açmak istiyorum kızlar iki aile düşünün x ailenin 3 yaşında oğlu var ve baba istemedigi için evladını evlatlık veriyo y aile aliyo kendi cocuklari olmadigi icin bu iki ailesinde maddi durumları iyi değil neyse çocuk evlatlık alınan ailede büyüyor maddi sıkıntılardan dolayı başarılı olmasına rağmen okuyamıyör ve ise başlıyor eve bakmaya başlıyor bu arada anne arada çalışıyor baba da aynı şekilde sonra evleniyor bu çocuk ama birikim olmadan ve aile desteği olmadan maddi anlamda tek kendi çabasıyla evleniyor hayatı evdeki bireylere bakmakla geçiyor eşinde yardımci oluyo çalışarak kızlar benim sorum şu bu y aile hakkındaki düşünceleriniZi alabilirmiyim
Sen bu cocugun karisi misin?
Hayat sartlari bu noktaya getirmis. Y ailesi napsin.Evet sadece olaya objektif bakmanizii istediğim için öyle yazdim
Var canım sevgi bağı ama aile çiftin zor günlerinde destek olmuyoy de pek sevilesi bir aile değilmiş diyesi geliyor insanın:))
ancak bu kadar veri yeterli değil.
diğer ilişkileri nasıl.?
manevi olarak.
analık babalık yapabilmişler mi?
sevgi bağı var mı aralarında?
Kızlar merhaba daha önce açmıştım bu konuyu ama tekrar açmak istiyorum kızlar iki aile düşünün x ailenin 3 yaşında oğlu var ve baba istemedigi için evladını evlatlık veriyo y aile aliyo kendi cocuklari olmadigi icin bu iki ailesinde maddi durumları iyi değil neyse çocuk evlatlık alınan ailede büyüyor maddi sıkıntılardan dolayı başarılı olmasına rağmen okuyamıyör ve ise başlıyor eve bakmaya başlıyor bu arada anne arada çalışıyor baba da aynı şekilde sonra evleniyor bu çocuk ama birikim olmadan ve aile desteği olmadan maddi anlamda tek kendi çabasıyla evleniyor hayatı evdeki bireylere bakmakla geçiyor eşinde yardımci oluyo çalışarak kızlar benim sorum şu bu y aile hakkındaki düşünceleriniZi alabilirmiyim
maddi olarak durumları yokmuş zaten.Var canım sevgi bağı ama aile çiftin zor günlerinde destek olmuyo
Yani söyle diyeyim bu çocuk evlatlık alınsa bile gelecek sunulması lazım değilmiydiNe anlamda yani? Sorunuz açık değil.
Aile demek kan bağı demek değildir.
Sorun y ailesinin büyüttüğü çocuğun, y ailesine maddi destek olması değil mi?
Muhtemelen eşi de kan bağı olmayan aileye neden yardım ediyoruz diyor.
Bu kadın sen isen ilk cümlemi tekrar okumalısın.
Yardım destek neden yapılıyor değil karşılandı destek olması lYani söyle diyeyim bu çocuk evlatlık alınsa bile gelecek sunulması lazım değilmiydi
Olay resmi kurumlara intikal etmeden kendi aralarında yaptılarsa iyi bir gelecek sunmaları garanti altına alınmamıştır.Yani söyle diyeyim bu çocuk evlatlık alınsa bile gelecek sunulması lazım değilmiydi
Ama maddi durumları iyi değilmiş Nasıl bir gelecek sunabilirlerdi ki? Sorun y de değil x te bence. Sanki kedi almışlar bakamıyoruz deyip başkasına veriyorlar. Bari durumu daha iyi olan birilerine verselerdi o Zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?