Kızlar yorumlarını bekliyorum

aysrsenur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
191
64
13
36
Kızlar merhaba daha önce açmıştım bu konuyu ama tekrar açmak istiyorum kızlar iki aile düşünün x ailenin 3 yaşında oğlu var ve baba istemedigi için evladını evlatlık veriyo y aile aliyo kendi cocuklari olmadigi icin bu iki ailesinde maddi durumları iyi değil neyse çocuk evlatlık alınan ailede büyüyor maddi sıkıntılardan dolayı başarılı olmasına rağmen okuyamıyör ve ise başlıyor eve bakmaya başlıyor bu arada anne arada çalışıyor baba da aynı şekilde sonra evleniyor bu çocuk ama birikim olmadan ve aile desteği olmadan maddi anlamda tek kendi çabasıyla evleniyor hayatı evdeki bireylere bakmakla geçiyor eşinde yardımci oluyo çalışarak kızlar benim sorum şu bu y aile hakkındaki düşünceleriniZi alabilirmiyim

yani Y çok kötü desek ne değişir demesek ne değişir

şartlar böyle gelişmiş demek ki

olan olmuş biten biten

zamanı geri alabilir miyiz hayır

sonuçta adamı öyle ya da böyle büyütmüşler mi evet

bu aşamada tek söyleyeceğim her iki aileye de resmi mirasçı olur ileride

belki bir zaman işinize yarar bu bilgi

Zaman geçmiş iyi bir eğitim alamamış ama x ailesinde de olsa alamayacaktı. En iyisi artık kendi hayatına bakıp iki aileyide geride bırakmak. Maddi yardım konusunda tabi.

y de pek sevilesi bir aile değilmiş diyesi geliyor insanın:))
ancak bu kadar veri yeterli değil.
diğer ilişkileri nasıl.?
manevi olarak.
analık babalık yapabilmişler mi?
sevgi bağı var mı aralarında?

y de pek sevilesi bir aile değilmiş diyesi geliyor insanın:))
ancak bu kadar veri yeterli değil.
diğer ilişkileri nasıl.?
manevi olarak.
analık babalık yapabilmişler mi?
sevgi bağı var mı aralarında?
Var canım sevgi bağı ama aile çiftin zor günlerinde destek olmuyo

Aile demek kan bağı demek değildir.
Sorun y ailesinin büyüttüğü çocuğun, y ailesine maddi destek olması değil mi?
Muhtemelen eşi de kan bağı olmayan aileye neden yardım ediyoruz diyor.
Bu kadın sen isen ilk cümlemi tekrar okumalısın.

Ben pek birsey anlamadım. Maddiyat yoktur ama belki Maddiyat vardır y ailesinde. Annesi babası parası olup Karışmayanlar var en azından yokmuş bunların

Ne anlamda yani? Sorunuz açık değil.
Yani söyle diyeyim bu çocuk evlatlık alınsa bile gelecek sunulması lazım değilmiydi

Yani söyle diyeyim bu çocuk evlatlık alınsa bile gelecek sunulması lazım değilmiydi
Olay resmi kurumlara intikal etmeden kendi aralarında yaptılarsa iyi bir gelecek sunmaları garanti altına alınmamıştır.
En azından ona bakmak isteyen iyi niyetli bir ailede büyümüş. Buna şükür denebilir.

Ama maddi durumları iyi değilmiş Nasıl bir gelecek sunabilirlerdi ki? Sorun y de değil x te bence. Sanki kedi almışlar bakamıyoruz deyip başkasına veriyorlar. Bari durumu daha iyi olan birilerine verselerdi o Zaman.

Ama maddi durumları iyi değilmiş Nasıl bir gelecek sunabilirlerdi ki? Sorun y de değil x te bence. Sanki kedi almışlar bakamıyoruz deyip başkasına veriyorlar. Bari durumu daha iyi olan birilerine verselerdi o Zaman.

X ailesinin elle tutulur hiç bir yanı yok bence. Öyle kurtulmak istemişki ne olduğu önemli değil vermiş geçmiş. Sokağada atabilirdi.
Keşke daha iyi şartları olan bir aileye verselermiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…