BN yanındayım tabi ama y ailesinde destegi olsa iyi olmazmiydi birikim yada emeklilik gibi bir durumlarında yoksen bu çocugun neresinde duruyorsun
eşinin ailesine siz mi bakıyorsunuz?BN yanındayım tabi ama y ailesinde destegi olsa iyi olmazmiydi birikim yada emeklilik gibi bir durumlarında yok
eşinin ailesine siz mi bakıyorsunuz?
neden anlaşılır bir şekilde yazmadın ki.
ailenin şartları belliymiş.
buna şu saatten sonra yapılabilecek bişey yok ki.
eşinin gerçek ailesi hiç bakamayacak durumdaymış ,iyi kötü karın tokluğuyla bakılabileceği bir aileye evlatlık vermişler eşini.
adamların kendilerine bile hayrı yokmuş size ne desteği olacaklar.
çalışmıyorlar mı?
elleri ayakları tutuyor mu?
Anladım ben.Soyle diyeyim suan çalışmiyorlar öncesinde gelecek için birkim yapalım dememişler eşim getirmiş sürekli yemişler şimdide öyledir benim anlatmak istediğim tamam evlatlık olabilir aldığın çocuk ama sadece herşeyde eşime yüklenmiştir çocukluğundan beri ev gecindirmekle kalmış yardım baba desteği olmadan olsada ck az çünkü kp çalışmayı pek sevmeyen biri suan elleri ayakları tuyuyo ama yaşlılar tabi yapcak bişey yok şu anda zaten yaşlanmislar ama insan karsindakinin geleceğinde az çok dusunur
Nereye varmak istiyorsunKızlar merhaba daha önce açmıştım bu konuyu ama tekrar açmak istiyorum kızlar iki aile düşünün x ailenin 3 yaşında oğlu var ve baba istemedigi için evladını evlatlık veriyo y aile aliyo kendi cocuklari olmadigi icin bu iki ailesinde maddi durumları iyi değil neyse çocuk evlatlık alınan ailede büyüyor maddi sıkıntılardan dolayı başarılı olmasına rağmen okuyamıyör ve ise başlıyor eve bakmaya başlıyor bu arada anne arada çalışıyor baba da aynı şekilde sonra evleniyor bu çocuk ama birikim olmadan ve aile desteği olmadan maddi anlamda tek kendi çabasıyla evleniyor hayatı evdeki bireylere bakmakla geçiyor eşinde yardımci oluyo çalışarak kızlar benim sorum şu bu y aile hakkındaki düşünceleriniZi alabilirmiyim
Nereye varmak istiyorum söyle bn kp ve KV yaptıkları iyiliğin karşılıklı olduğunu düşünüyorum çünkü benim eşime kendilerine yaşlaninca baksınDie kullandığını düşünüyorumNereye varmak istiyorsun
böyle de düşünsen o artık eşinin ailesi atamaz satamaz bakacak yapacak bişey yokki.. mesela diyelimki eşin sana hak verdi ve sonunda onlarla görüşmedi vicdanın sızlamaz mıNereye varmak istiyorum söyle bn kp ve KV yaptıkları iyiliğin karşılıklı olduğunu düşünüyorum çünkü benim eşime kendilerine yaşlaninca baksınDie kullandığını düşünüyorum
Ne diyorsun tatlım sen yaa.Evlenmişsin.Evlendiğin insanın hayatını sorgulayıp kafasını karıuştırıp suçlu arama.Olaya ters yönüyle bakıyorsun.Soyle diyeyim suan çalışmiyorlar öncesinde gelecek için birkim yapalım dememişler eşim getirmiş sürekli yemişler şimdide öyledir benim anlatmak istediğim tamam evlatlık olabilir aldığın çocuk ama sadece herşeyde eşime yüklenmiştir çocukluğundan beri ev gecindirmekle kalmış yardım baba desteği olmadan olsada ck az çünkü kp çalışmayı pek sevmeyen biri suan elleri ayakları tuyuyo ama yaşlılar tabi yapcak bişey yok şu anda zaten yaşlanmislar ama insan karsindakinin geleceğinde az çok dusunur
Minicik bir düşünce yapın var.Dinin ,imanın para olmuş.İşte böyle baba evinde görmeyip,kocadan medet uman kızlar gelir koca evini karıştırır.Nereye varmak istiyorum söyle bn kp ve KV yaptıkları iyiliğin karşılıklı olduğunu düşünüyorum çünkü benim eşime kendilerine yaşlaninca baksınDie kullandığını düşünüyorum
Nasıl ya ya bn yanlış anlattım yada siz anlama istemiyorsunuz kp kendi ağzıyla dedi bunu bana bn yaşlaninca bi kap yemeğimi kim verecek tarla da şurda burda kim çalışacak dediMinicik bir düşünce yapın var.Dinin ,imanın para olmuş.İşte böyle baba evinde görmeyip,kocadan medet uman kızlar gelir koca evini karıştırır.
Hee ya adamlar teeeeee ilerde ölmeyiz garantimiz var yaşlanırızda bize bakar diye elin çocuğunu alıp yok halimizle büyütelimde yaşlanınca kesin bize bakar diye düşündüler.
Öz anne babasının istemediği bir çocuğa bakmışlar. Yetimhanelerde sürünmemiş eşiniz, oradan çıkanların bir çoğu dağılıyorlar, hayata tutunamıyorlar.
Eşiniz büyüyüp eli ekmek tutana kadar ne yemiş ne içmişler acaba. Eşiniz 5 yaşından beri çalışıp evi geçindirmiyor değil mi? Ellerinde olmadığı halde eşinizi büyütmüşler ve eşinizde onları sevmiş.
Ayrıca her aile çocuğum yaşlanınca bana baksın düşüncesindedir bunu unutmayın.
Siz olayın maddiyatındasınız ya pes diyorum. Eşinizin ailesi parasız olunca bu size rahatsızlık vermiş. Yazık ya.[/QUOTEbn evlad bana baksın Die doğurmak bn ona bakmak için varım oda kendi çocuğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?