Kızlar yorumlarını bekliyorum

Adamlar bakmış büyütmüş, anladığım kadarıyla sevgilerini de vermişler. Siz daha ne istiyorsunuz ki anlamadım. Maddiyat yoksa nasıl destek olacaklar. Buradaki %90 ailesinden destek görmeden kendileri çalışarak bir şeyler yapmışlar.
Evlatlık alan ailenin parası vardı da sizi yalnız mı bıraktılar?

BN yanındayım tabi ama y ailesinde destegi olsa iyi olmazmiydi birikim yada emeklilik gibi bir durumlarında yok
eşinin ailesine siz mi bakıyorsunuz?
neden anlaşılır bir şekilde yazmadın ki.
ailenin şartları belliymiş.
buna şu saatten sonra yapılabilecek bişey yok ki.
eşinin gerçek ailesi hiç bakamayacak durumdaymış ,iyi kötü karın tokluğuyla bakılabileceği bir aileye evlatlık vermişler eşini.
adamların kendilerine bile hayrı yokmuş size ne desteği olacaklar.
çalışmıyorlar mı?
elleri ayakları tutuyor mu?

x aile y aileymiş. of kafamı karıştırdın boşuna.

ÖZET geçip; '' Benim eşim biyolojik ailesi tarafından istenmeyip başka bir aileye verilmiş. verdikleri ailede ona gelecek sunmamış. eşim manevi ailesine bakıyor. sizce manevi ailesinin ona bakması gerekmez mi? ''

desen ne kadar güzel olurdu.

yorumumu da ekleyim. biyolojik yada değil o onun ailesi. bakacak tabi. bilmeden evlenmiş olamazsın bence bunu sorgulamamalısın.

Sanırım konuyu açan arkadaş, evlatlık aldılarsa geleceğini de sağlamak zorundalardı, bunu yapmadılar bari maddi destek olsalar diyor.
Tam olarak derdini anlatmadığı için benim anladığım bu.

Soyle diyeyim suan çalışmiyorlar öncesinde gelecek için birkim yapalım dememişler eşim getirmiş sürekli yemişler şimdide öyledir benim anlatmak istediğim tamam evlatlık olabilir aldığın çocuk ama sadece herşeyde eşime yüklenmiştir çocukluğundan beri ev gecindirmekle kalmış yardım baba desteği olmadan olsada ck az çünkü kp çalışmayı pek sevmeyen biri suan elleri ayakları tuyuyo ama yaşlılar tabi yapcak bişey yok şu anda zaten yaşlanmislar ama insan karsindakinin geleceğinde az çok dusunur

Soyle diyeyim suan çalışmiyorlar öncesinde gelecek için birkim yapalım dememişler eşim getirmiş sürekli yemişler şimdide öyledir benim anlatmak istediğim tamam evlatlık olabilir aldığın çocuk ama sadece herşeyde eşime yüklenmiştir çocukluğundan beri ev gecindirmekle kalmış yardım baba desteği olmadan olsada ck az çünkü kp çalışmayı pek sevmeyen biri suan elleri ayakları tuyuyo ama yaşlılar tabi yapcak bişey yok şu anda zaten yaşlanmislar ama insan karsindakinin geleceğinde az çok dusunur

Anladım ben.
Ama yapacak pek bir şey yok.
Siz de kendiniz çalışıp kazanacaksınız.
Sonuçta öyle olmuş,böyle yapılmış diyerek bir sonuca varamazsınız.
Şu saatten sonra gerekirse karı koca ek iş yapın bol bol kazanın.

Nereye varmak istiyorsun

Nereye varmak istiyorum söyle bn kp ve KV yaptıkları iyiliğin karşılıklı olduğunu düşünüyorum çünkü benim eşime kendilerine yaşlaninca baksınDie kullandığını düşünüyorum
böyle de düşünsen o artık eşinin ailesi atamaz satamaz bakacak yapacak bişey yokki.. mesela diyelimki eşin sana hak verdi ve sonunda onlarla görüşmedi vicdanın sızlamaz mı

Ne diyorsun tatlım sen yaa.Evlenmişsin.Evlendiğin insanın hayatını sorgulayıp kafasını karıuştırıp suçlu arama.Olaya ters yönüyle bakıyorsun.
Öz babası tarafından istenmeyen çocuk,başka bir aile tarafından evlatlık alınmış.Durumları olmamasına rağmen.Çocukluğundan beri ev geçindirmiyor herhalde.Herkes ailesiyle oturduğu evde çalışıyor çabalıyor.Niye olaya parasal açıdan bakıyorsun.Öz babasının kabul etmediği evladı,alıp büyütmüşler.Evlenecek yaşa getirmişler.Kimseden bir beklentisi olmaması lazım kimsenin.Sen kocanın ailesine güvenerek mi evlendin. Ve her ne olursa olsun kocanla kendi ailesi arasındaki mevzu.Benim evlatlık aldığım çocuk kalkıp bana ne verdiniz ne yaptınız derse suratına tükürürüm,o çocuğun karısı da beni eleştirme hakkını vermem kapa çeneni otur yereine git çalış kocanla kazan.Kocaya gitmeyi biliyorsun git kendi anan babandan iste derim.

Nereye varmak istiyorum söyle bn kp ve KV yaptıkları iyiliğin karşılıklı olduğunu düşünüyorum çünkü benim eşime kendilerine yaşlaninca baksınDie kullandığını düşünüyorum
Minicik bir düşünce yapın var.Dinin ,imanın para olmuş.İşte böyle baba evinde görmeyip,kocadan medet uman kızlar gelir koca evini karıştırır.
Hee ya adamlar teeeeee ilerde ölmeyiz garantimiz var yaşlanırızda bize bakar diye elin çocuğunu alıp yok halimizle büyütelimde yaşlanınca kesin bize bakar diye düşündüler.

Öz anne babasının istemediği bir çocuğa bakmışlar. Yetimhanelerde sürünmemiş eşiniz, oradan çıkanların bir çoğu dağılıyorlar, hayata tutunamıyorlar.
Eşiniz büyüyüp eli ekmek tutana kadar ne yemiş ne içmişler acaba. Eşiniz 5 yaşından beri çalışıp evi geçindirmiyor değil mi? Ellerinde olmadığı halde eşinizi büyütmüşler ve eşinizde onları sevmiş.
Ayrıca her aile çocuğum yaşlanınca bana baksın düşüncesindedir bunu unutmayın.
Siz olayın maddiyatındasınız ya pes diyorum. Eşinizin ailesi parasız olunca bu size rahatsızlık vermiş. Yazık ya.

Sonuç ıtıbari ile ondan bundan beklentı içine gurecegınıze kendı kendınıze bakın çalışın beraber bırseyler yapın x y Allah razı olsun bu kadar olan olmuş sanki y nin çoook parası varda vermıyo yokki garipler işte yani sen esınle bir ol boşver gerısını

Nasıl ya ya bn yanlış anlattım yada siz anlama istemiyorsunuz kp kendi ağzıyla dedi bunu bana bn yaşlaninca bi kap yemeğimi kim verecek tarla da şurda burda kim çalışacak dedi

Bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…