Kızlar yorumlarını bekliyorum

Nasıl ya ya bn yanlış anlattım yada siz anlama istemiyorsunuz kp kendi ağzıyla dedi bunu bana bn yaşlaninca bi kap yemeğimi kim verecek tarla da şurda burda kim çalışacak dedi
adam yanlış bir şey dememişki. Hepimizin temennisi budur. Yaşlanınca çocuklarımız bize bi kap yemek versin isteriz. Ne var bunda.

Bir önceki konunuzu çok iyi hatırlıyorum. O konunuzda da buna benzer yorumlar almıştınız. 10 konuda açsanız birsey değişmeyecek. Böyle olduğunu bilerek evlenmissiniz. Yapacak birsey yok.

X ve y ailelerinde aynı kaderi yaşayacaktı muhtemelen zaten birçok genç benzer hayatlar yaşıyor.. okuyamiyor çalışıyor eve bakıyor.. en azından y ailesi onu evlat olarak almak istemiş elinden geldiği kadar da bakıp büyütmus.. evlat edinilince hep daha iyi bir hayat garantisi yok ki..

Kızlar merhaba daha önce açmıştım bu konuyu ama tekrar açmak istiyorum kızlar iki aile düşünün x ailenin 3 yaşında oğlu var ve baba istemedigi için evladını evlatlık veriyo y aile aliyo kendi cocuklari olmadigi icin bu iki ailesinde maddi durumları iyi değil neyse çocuk evlatlık alınan ailede büyüyor maddi sıkıntılardan dolayı başarılı olmasına rağmen okuyamıyör ve ise başlıyor eve bakmaya başlıyor bu arada anne arada çalışıyor baba da aynı şekilde sonra evleniyor bu çocuk ama birikim olmadan ve aile desteği olmadan maddi anlamda tek kendi çabasıyla evleniyor hayatı evdeki bireylere bakmakla geçiyor eşinde yardımci oluyo çalışarak kızlar benim sorum şu bu y aile hakkındaki düşünceleriniZi alabilirmiyim
x+y=z
z ailesinden uzak durulmalı

Tüm yorumları okumadım ama benim cevap net...

X ailesi vermiş bir kere çocuğu. Olay bitmiş.

Ona y de baksa z de baksa değişmez. X vermiş...verebilmiş.

Ne duymak istiyorsun?

Madem fakirdi madem maddi gucu yoktu cocugu neden evlatlik mi aldi?

Yani almislar buyutmusker. Durumlari iyi olmayan her aile gibi ogullarida calismis destek olmus. Sorun nerede? Yada neye objektif bakacagiz anlamadim.

Ne olmus yani?

Oz olup durumu kotu olan ve cocugu okulu birakip calismak zorunda kalanlarsa var. Uvey olunca bir fikir olmak zorundami.?

Kotu niyetle bakmıyorum soruna ama cokta anlamli gelmedi.

Yorumlarin bazilarini okudumda. Gelecek berseymis. Yardim etseymis.
Vs. Vs.

Iyide ailenin durumu olmadigi icin cocugu bile okutamamislar neyin destegini verecekler ??
Uvey olduğu icin gozune batmış belli ama öz de olabilirdi ve okutamayabilir destekleyemebilirdi.
Maddiyat bu, ol demekle olmuyor ki.
Yoksa 1 tl bile coktur bazen.

Back
X