- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.292
- 158
Daha cok az zaman olmuş. Tabii kolay olmuyor ki sizin evlatlariniz da var Allah bagislasin. Ama bu yapi meselesi biz mutsuz oldugu yerde durmayan kadinlariz, surmesi icin eminim siz de elinizden geleni yapmissinizdir ama olmuyorsa da noktayi koymak gerekli.Bizde de fiziksel siddet yoktu ama geri kalan hersey vardi.
2 hafta oldu ayrılalı ben istedim bosandım ama bi sızı var icimde belki yeni oldugu icindir.
Bi tarafımda kelebekler uçuşuyo bi tarafım 2 çocugumla zor bi hayat bizi bekliyo diyo
Alışacagız ama
Hayat ne kadar zor olsa da hic bir zorluk beni duygusal hayal kirikligi kadar orselemiyor. Yasamda zorluklar oluyor, aşıyorsunuz ve bu ozguveninizi artiriyor.
Ama koca olayinda caresizlik oldu mu bu asilamayacak bir zorluk yani artik bizim yapabilecegimiz bisey de kalmiyor katlanmaktan baska. Ama hayatimizi kocamiza vakfetmek icin gelmedik ki bu dunyaya. Bir tek omrumuz var.
Inanin ne kadar zor olsa da evlilikteki mutsuzluk gibi olmuyor. Cunku hayat arkadsindan affedersin ama kazik yemek kadar acitan bisey yok. Nedir yani diger hersey herkesin basina gelecek ve cozulecek seyler ama en yakinim dedigin, en buyuk destekcin olmasi gereken kiside bekledigini bulamayinca o insani bitiriyor.
Icini ferah tut, rahat ol, zaman ilac olacak, hersey guzel gelicek :)