Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var...Yanlış mı yaptım !!

hopebenay

Bana sen lazımsın
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
128
6
296
İstanbul
Bazi arkadaslar biliyor 2 yil once esimden ailesi nedeniyle ayrildik,birkac defa tekrar denemeyi kafamizdan gecirmemize ragmen ister gurur deyin,ister baska seyler ama olmadi ve ayrilmaya karar verdik.Bu neticesinde esim ayrilmadan yurt disina gitti ve bosandik...Onu hala sevdigimi biliyorum,onun beni sevdiginden suphe duydum ozellikle yurt disina gidince ama arkadaslara mecbur oldugunu,bir gururunun oldugunu ancak ayrilmamiza pisman oldugunu soylemis.Olan oldu artik bunun uzerine tekrar gorusmedik hic haberlesmedik...Bende ona ulasmanin bir yolunu hic aramadim,1 yil sonra biriyle tanistim ve evlenme teklif etti...Benim size iste bu noktada ihtiyacim var...1 hafta once bilmedigim bir numara beni aradi cevap vermedim...1 saat sonra gizli numara aradi actim kapatti.Sonra bana o bilmedigim numaradan mesaj geldi beni aramissiniz diye,birisinin dalga gectigini dusunup cevap vermedim...Yine tam birgun sonra gece bu bilmedigim numara mesaj yazmis...Mesaji okuyunca kalbim duracak sandim...Mesaj esimin adina yazilmisti.Eski esimin adi Umut ve mesaj aynen soyle...Umut yarin evdemisin,kimseye soz vermeyin benim misafirim vb. devam ediyordu... Durdum ve cevap yazdim.Saka mi yapiyorsunuz diye,sonra bana yanlislik oldugunu ama her zaman arkadas olarak onu arayip dertlesebilecegimi yazmis.Boyle birsey istemedigimi belirtip gonderdim.Ama kafam karmakarisik oldu,eski esimi tekrar ne kadar cok sevdigimi hatirladim,gorustugum kisiye gidip butun duygularimi soyledim.Hala eski eski esimi sevdigimi ve bir daha gorusmek istemedigimi...Belki bu isim buyuk tesaduf oldu bilmiyorum ama ben bir isaret olarak algiladim..Yaniliyor da olabilirim bilmiyorum siz olsaydiniz ne dusunurdunuz?

aşkta gurur olacağına inanmıyorum ben. bu benim fikrim tabi. seviyorsan aklından ççıkaramıyorsan ara. ara görüş onun duygularından emin ol ! ona göre hayatına yön ver derim ben!akannehir

tabi bu arada onun duygularından emin olurken kendi duygularından da emin ol. evlenme teklifine cp verdikten sonra arasaydı o numara ne olacaktı??? aklında o varken başkasnı hayatına sokma derim. önce aklınd bitir onu sonra başka aşklara yelken aç. sürekli aklını kurcalamasına izin veme!! kendine ezietten başka bişey olmaz :olmaz:

tabi bu arada onun duygularından emin olurken kendi duygularından da emin ol. evlenme teklifine cp verdikten sonra arasaydı o numara ne olacaktı??? aklında o varken başkasnı hayatına sokma derim. önce aklınd bitir onu sonra başka aşklara yelken aç. sürekli aklını kurcalamasına izin veme!! kendine ezietten başka bişey olmaz :olmaz:
Yazdiklarina katiliyorum, ben onu sevmekten vazgecmeyecegim bunu biliyorum ama onunla da bir daha olmayacagina inandim hep.Bu nedenle belki tekrar sevebilirim diye dusundum ama olmuyormus...Tek basina yaslanmak degil derdim,sevmek...Megersem bunu bir kere yasiyormus zaten...Bu arada bilmiyorum dogru mu yaptim zaten bende dusunuyordum,senin dedigin gibi biraz once mail attim ona,sonucunda olumsuz seyler yasansa da icimde kalmayacak artik arkadasim...

Ben anlayamadım bu bilmediğiniz numara aslında eski eşinize mi aitmiş, o mu arıyormuş sizi?

MonaPisa o numarayi tanimiyorum,mesaj yazan kisiye sordum Umut benim amcam diyor,amcaniza ismiyle mi hitap edersiniz dedim.Arkasindan iste ozur diledigini herzaman dertlesebilecegimi yazmis.Ama dedigim gibi biri benimle dalga mi geciyor,yoksa gercekten tesaduf mu? Kafam karisti cokkk.Eski esim yurt disinda diye biliyorum burada olmadigi icin ona aittir diyemiyorum.

Yazdiklarina katiliyorum, ben onu sevmekten vazgecmeyecegim bunu biliyorum ama onunla da bir daha olmayacagina inandim hep.Bu nedenle belki tekrar sevebilirim diye dusundum ama olmuyormus...Tek basina yaslanmak degil derdim,sevmek...Megersem bunu bir kere yasiyormus zaten...Bu arada bilmiyorum dogru mu yaptim zaten bende dusunuyordum,senin dedigin gibi biraz once mail attim ona,sonucunda olumsuz seyler yasansa da icimde kalmayacak artik arkadasim...[/

en önemlisi o zaten cnm benim !!! ileride her aklına geldiğinde içinde tarifi olmayan bi pişmanlık duygusuyla yanlış mı yapıyorum duygusuyl yaşamaktansa şuan elinden geleni yap!! sonradan en azından elimden geleni yaptım dersin için rahat olur!! olumunekankayizsmile

MonaPisa o numarayi tanimiyorum,mesaj yazan kisiye sordum Umut benim amcam diyor,amcaniza ismiyle mi hitap edersiniz dedim.Arkasindan iste ozur diledigini herzaman dertlesebilecegimi yazmis.Ama dedigim gibi biri benimle dalga mi geciyor,yoksa gercekten tesaduf mu? Kafam karisti cokkk.Eski esim yurt disinda diye biliyorum burada olmadigi icin ona aittir diyemiyorum.

Ben de orayı anlamamıştım, tanımadığınız insan niye her zaman dertleşebiliriz dedi diye.
Neyse konuyla ilgili yorumum şu ki bence doğru olanı yapmışsınız.
İçinizde halen eski eşinize bu kadar sevgi varken başka birinin teklifine evet demek o kişiye de çok büyük haksızlık olurdu.
Kaldı ki hem kendinizi hem de o insanı istemeyerek de olsa çok mutsuz edebilirdiniz.
Demek ki halen zamana ihtiyacınız var ve bu zamanı tanıyın kendinize.

ben neden ayrıldıgınızı anlayamadım
madem sız onu sevıyorsunuz, eskı esınızde sonrasında sızınle tekrar denemek ıstedı ve aılesıne kulak asmayabılırdı
neden ayrıldıgınızı bılmedıgımızden tekrar olur mu olmaz mı bırsey dıyemıyorum
sonucta bırseyler yasanmıs ve evlılık bıtırılmıs
kı bu cok zor bır karardır

ben eski ese geri dönmeyi pek dogru bulmuyorum
sonucta bitirmissiniz sebeb her ne olursa olsun cok iyi olsaydi
bitmezdi her iki taraf acisindanda
hayat karsiniza yeni birini cikarmis elbette sevmiyorsaniz evlenmeyin
ama eski esinizede dönmeyin derim ben

arkadaşım bende minikkalimero ya aynen katılıyorum ayrılma nedeniniz neydi? şu an en doğru şeyi yapmışsın hala eski eşini severken diğer kişiye evet dememen çok iyi bence aç açık açık sor anla dıygularını eski eşinin kim bilir belki oda hala seviyordur seni konuşmadan anlayamazsın bence tabibenneyaptımki

mesaj konusunu pek anlamadım.
umut benim amcam diyor ama siz eski eşinizin yeğenini tanımıyor musun?
neyse detay nasılsa bu sadece..

siz 2 sene önce ayrılmışsınız, defalarca bir araya gelip tekrar denemişsiniz ama başaramamışsınız.
sizin birlikte olmanızı engelleyeci sorunlar ortadan kalktı mı?
kalkmadıysa gene sonunda hüsran olur, önceki denemelerde olduğu gibi.
eğer o sorunlar aşılacak şeyler olsaydı bu kadar severken zaten boşanmazdınız.

ben neden ayrıldıgınızı anlayamadım
madem sız onu sevıyorsunuz, eskı esınızde sonrasında sızınle tekrar denemek ıstedı ve aılesıne kulak asmayabılırdı
neden ayrıldıgınızı bılmedıgımızden tekrar olur mu olmaz mı bırsey dıyemıyorum
sonucta bırseyler yasanmıs ve evlılık bıtırılmıs
kı bu cok zor bır karardır

2 yil once benim ayrilik kararimla ve bosanma surecimle ilgili cok tartisma yasanmisti,arkadaslar barisacagimiza bile inaniyorlardi.Neden ayrildik size elle tutlur bir sebep gosteremiyorum,esimin ailesi baska birini istedikleri icin beni hic bir zaman istemediler.Cok sevdik gercekten sevdik zorluklara karsin evlendik ancak evliligimiz daha ilk haftasinda ailesinin baskisi baslamisti,ikimiz de cok yiprandik.Ben uzulmeyeyim diye esim yalanlar soylemeye basladi.Cunku ailesi onu her yerde istiyorlar ama beni istemiyorlardi.Pasif bir yapisi vardi ama benim daha baskin bir yapim vardi.Beni ailesine karsi ezdirdi,yeri geldiginde sen cevap ver onlara beni karistirma diyordu.En son ayrilma sebebimiz ise tum bunlarin ustune,abisinin dugunune davet edilmedim ve esim benden habersiz gitmisti.Benim hic haberim olmadi.Bu hep boyle gidecekti ayrilmak istedim,itiraz etti,aileleri cagirdim,bana bizimkileri karistirmaycaktin dedi!!Ailesi destek olacagina kina yakti.Ayrilirken eski esimle gorusmelerimiz oldu,sacmalamistik cok,
kacip gitmeler,ayrilip tekrar evlenmek, ayrildik deyip ayrilmamak kafamizdan neler gecti neler...Ama artik yeter dedim,oyun degil bu tamam bitsin..Bunun uzerine gitti yurt disina.Kisaca ozet bu ama ayrintilar bi dunya sey barindiriyor.
Ben biten bitmistir diyorum ama o mesaj ve telefon olayi bilmiyorum bana kendimi farkli hissettirdi.İnanmadim sanki yanlis olduguna,yanlis da olsa tesaduf beni cok sasirtti.

ıyi de canım, diyelim ki barıştınız, ne değişecek?
Onun ailesi yine aile aile, farklı insanlar değil ki... aynı şeyleri tekrar yaşamayı göze alıyor musun?
Şu anda çok özlediğin ve halen sevdiğin için duygularınla hareket ediyorsun ama gerçekler insanı çok çabuk ele geçiriyor, iyi düşün.

mesaj konusunu pek anlamadım.
umut benim amcam diyor ama siz eski eşinizin yeğenini tanımıyor musun?
neyse detay nasılsa bu sadece..

siz 2 sene önce ayrılmışsınız, defalarca bir araya gelip tekrar denemişsiniz ama başaramamışsınız.
sizin birlikte olmanızı engelleyeci sorunlar ortadan kalktı mı?
kalkmadıysa gene sonunda hüsran olur, önceki denemelerde olduğu gibi.
eğer o sorunlar aşılacak şeyler olsaydı bu kadar severken zaten boşanmazdınız.

O sorunlar asla ortadan kalkmaz,ailesi...Bunu o donemde de konusmustuk ve ben bana yapilanlari asla unutamadigimi soylemistim.Bir araya gelmelerimiz sadece konusmak icindi,ayni evde yasamadik tekrar.Dedigin dogru o sorunlari asamadigimiz icin ayrildik,benim niyetim esimle tekrar barismak degil cunku olmayacagini biliyorum.O aile onda oldugu surece bizim hicbirsey hayirli gitmez.Sadece acaba bu mesaj olayi bir tesaduf mudur,isaret midir cozemedim?Cok mu paranoyak davraniyorum.?

2 yil once benim ayrilik kararimla ve bosanma surecimle ilgili cok tartisma yasanmisti,arkadaslar barisacagimiza bile inaniyorlardi.Neden ayrildik size elle tutlur bir sebep gosteremiyorum,esimin ailesi baska birini istedikleri icin beni hic bir zaman istemediler.Cok sevdik gercekten sevdik zorluklara karsin evlendik ancak evliligimiz daha ilk haftasinda ailesinin baskisi baslamisti,ikimiz de cok yiprandik.Ben uzulmeyeyim diye esim yalanlar soylemeye basladi.Cunku ailesi onu her yerde istiyorlar ama beni istemiyorlardi.Pasif bir yapisi vardi ama benim daha baskin bir yapim vardi.Beni ailesine karsi ezdirdi,yeri geldiginde sen cevap ver onlara beni karistirma diyordu.En son ayrilma sebebimiz ise tum bunlarin ustune,abisinin dugunune davet edilmedim ve esim benden habersiz gitmisti.Benim hic haberim olmadi.Bu hep boyle gidecekti ayrilmak istedim,itiraz etti,aileleri cagirdim,bana bizimkileri karistirmaycaktin dedi!!Ailesi destek olacagina kina yakti.Ayrilirken eski esimle gorusmelerimiz oldu,sacmalamistik cok,
kacip gitmeler,ayrilip tekrar evlenmek, ayrildik deyip ayrilmamak kafamizdan neler gecti neler...Ama artik yeter dedim,oyun degil bu tamam bitsin..Bunun uzerine gitti yurt disina.Kisaca ozet bu ama ayrintilar bi dunya sey barindiriyor.
Ben biten bitmistir diyorum ama o mesaj ve telefon olayi bilmiyorum bana kendimi farkli hissettirdi.İnanmadim sanki yanlis olduguna,yanlis da olsa tesaduf beni cok sasirtti.
iyi de tatlım şimdi eger eski eşin hadi gel tekrar deneyelim unutamadım derse napıcaksın sizi çok yıpratmış ailesi yene bir araya gelseniz yene aynı sorunlar yaşanmicakmı? bu sefer daha bir cephe alıcaklar size ee eşinde şu saatten sonra değişmeyeceğine göre bence sen bu msj olayına çok takılma boş ver geçmişi geleceğe bak ve kendine yeni bir yön çiz:1closedeyes:

ızabelle esimde bende buna cesaret edemeyiz,o da goze alamaz tekrar denemeyi,ama bir tarafinda beni merak ettigini hissediyorum.Ozellikle bu aralar cok yogun hissediyorum,boyle olmamistim hic.Tamam artik onemli degil bitti deyip kendime bir yol bile cizmistim ama birden dagildim.Bilmiyorum inanin ki bilmiyorum,Allah'im nasil istiyorsa oyle yapsin,artik istemekten de korkuyorum.

O sorunlar asla ortadan kalkmaz,ailesi...Bunu o donemde de konusmustuk ve ben bana yapilanlari asla unutamadigimi soylemistim.Bir araya gelmelerimiz sadece konusmak icindi,ayni evde yasamadik tekrar.Dedigin dogru o sorunlari asamadigimiz icin ayrildik,benim niyetim esimle tekrar barismak degil cunku olmayacagini biliyorum.O aile onda oldugu surece bizim hicbirsey hayirli gitmez.Sadece acaba bu mesaj olayi bir tesaduf mudur,isaret midir cozemedim?Cok mu paranoyak davraniyorum.?

siz eski eşinizi hala sevdiğiniz için tekrar biraraya gelme ihtimalini nedenlere bağlamaya çalışıyorsunuz.
bir tesadüfü ilahi işaret olarak görüyorsunuz.
yanlış anlamayın sakın bu yanlıştır diye söylemiyorum..
bana göre sorunuzun cevabı evet; çok paranoyak davranıyorsunuz.

hee demin yazmayı unutmuşum; tekrar birarayta gelme ihtimaliniz olmasa da birini severken başka biriyle evlenmeyin sakın

İzabelle esimde bende buna cesaret edemeyiz,o da goze alamaz tekrar denemeyi,ama bir tarafinda beni merak ettigini hissediyorum.Ozellikle bu aralar cok yogun hissediyorum,boyle olmamistim hic.Tamam artik onemli degil bitti deyip kendime bir yol bile cizmistim ama birden dagildim.Bilmiyorum inanin ki bilmiyorum,Allah'im nasil istiyorsa oyle yapsin,artik istemekten de korkuyorum.
canım tabikide hala sevdiğin için bu duyguları hissediyosun ben olsam bende senin gibi olurdum kendine biraz zaman ver inan zaman en iyi laç asla unutmicam denilenler bile unutuluyor inan allah öyle bir güç ve sabır veriyorki zaman sadece şimdi sen hep acabalardasın biliyorum eski eşinde farkındaysa olmicanı hiç zorlamamak gerek unutmaya çalış ayy canım yaa allah yardımcın olsun ne diyeyim:1hug:

Back
X