Bazi arkadaslar biliyor 2 yil once esimden ailesi nedeniyle ayrildik,birkac defa tekrar denemeyi kafamizdan gecirmemize ragmen ister gurur deyin,ister baska seyler ama olmadi ve ayrilmaya karar verdik.Bu neticesinde esim ayrilmadan yurt disina gitti ve bosandik...Onu hala sevdigimi biliyorum,onun beni sevdiginden suphe duydum ozellikle yurt disina gidince ama arkadaslara mecbur oldugunu,bir gururunun oldugunu ancak ayrilmamiza pisman oldugunu soylemis.Olan oldu artik bunun uzerine tekrar gorusmedik hic haberlesmedik...Bende ona ulasmanin bir yolunu hic aramadim,1 yil sonra biriyle tanistim ve evlenme teklif etti...Benim size iste bu noktada ihtiyacim var...1 hafta once bilmedigim bir numara beni aradi cevap vermedim...1 saat sonra gizli numara aradi actim kapatti.Sonra bana o bilmedigim numaradan mesaj geldi beni aramissiniz diye,birisinin dalga gectigini dusunup cevap vermedim...Yine tam birgun sonra gece bu bilmedigim numara mesaj yazmis...Mesaji okuyunca kalbim duracak sandim...Mesaj esimin adina yazilmisti.Eski esimin adi Umut ve mesaj aynen soyle...Umut yarin evdemisin,kimseye soz vermeyin benim misafirim vb. devam ediyordu... Durdum ve cevap yazdim.Saka mi yapiyorsunuz diye,sonra bana yanlislik oldugunu ama her zaman arkadas olarak onu arayip dertlesebilecegimi yazmis.Boyle birsey istemedigimi belirtip gonderdim.Ama kafam karmakarisik oldu,eski esimi tekrar ne kadar cok sevdigimi hatirladim,gorustugum kisiye gidip butun duygularimi soyledim.Hala eski eski esimi sevdigimi ve bir daha gorusmek istemedigimi...Belki bu isim buyuk tesaduf oldu bilmiyorum ama ben bir isaret olarak algiladim..Yaniliyor da olabilirim bilmiyorum siz olsaydiniz ne dusunurdunuz?