Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var

Bu hikaye bana o kadar tanıdık geldi ki
2 ay boyunca flört döneminde olduğum, kimi zaman cok ilgili kimi zaman cok ilgisiz, ilgisiz olmasının sebebini sürekli benim hareketlerime davranıslarıma bağlayan liste uzar gider.
En son adam bi haftaya yanına geliyorum diyip, sonra peşine arıza cıkartıp gelmemesi ve beni her yerden cıkartıp eski sevgilisiyle barışıp biosuna tarih falan atmıştı.
O yüzden sallama derim. Sanal flörtlerede kapılma, yanımızdaki adamları çözemiyorken bu kadar mesafede ki tipleri hic çözemeyiz

Bu hikaye bana o kadar tanıdık geldi ki
2 ay boyunca flört döneminde olduğum, kimi zaman cok ilgili kimi zaman cok ilgisiz, ilgisiz olmasının sebebini sürekli benim hareketlerime davranıslarıma bağlayan liste uzar gider.
En son adam bi haftaya yanına geliyorum diyip, sonra peşine arıza cıkartıp gelmemesi ve beni her yerden cıkartıp eski sevgilisiyle barışıp biosuna tarih falan atmıştı.
O yüzden sallama derim. Sanal flörtlerede kapılma, yanımızdaki adamları çözemiyorken bu kadar mesafede ki tipleri hic çözemeyiz
Teşekkür ederim, bu da ihtimal dahilinde biliyorum her zaman bu durum da aklımın köşesinde var

Evet o cümleler sadece iki adet tartışma için geçerli çünkü başka bir tartışmamız olmadı. Eksik yazmış olabilirim acele ile, dellendiğim zamanlarda da kendi içimde dellendim ona birşey belli etmedim. Ben soğuk biriyim bunu defalarca söyledim hemen alışamam diye, o yüzden iltifatların karşılığını hemen alamayacağının da bilincindeydi ama son zamanlarda o da söylendi bu duruma.
Yanlış anlamaların sonunda bir kavga etmedik, sorunu hep çözdük ha öyle mi tamam falan gibi uzatmadık yani.
Şu ana kadar iki kez tartıştık dediğim gibi sonuncusu da buydu, tatile gittiğimde de merak eşiğinin azalması zaten saçma bir durum çünkü normal seyrinde gitmesi gerekir azalması anlamsız
Bir ayda iki kavga etmişsiniz hepsi ilgi isteginizden. Üçüncü kavgada yine aynı ilgi isteginizden engellemişsiniz.
Yani normalde iyi olabilirsiniz ama iyi olmadiginiz ve ilişkiyi bitirdiginiz nokta da tam burası.
Üstelik sizin konunuzda ilginç olan çocuk da sizden ilgi bekliyor.
Ama siz bunu göremiyorsunuz, 'ay benim yapım soguk' diye kestirip atıyorsunuz ama ondan ilgi beklemeye devam ediyorsunuz.
Üstelik size bunu - yani sizden sevgi gördükçe daha ilgili olacağını hem sözle hem davranışla gösterdiği halde
Elinizi vicdaniniza koyun yani, adil mi bu sizce?

Son olarak şunu da farkindayim; Aslında 'bitti' lafi, engellemek falan...hepsi ilgi isteğinden kaynakli. Karşı taraf sevdiğini göstersin diye yapılan davranışlar. Karşı taraf üstümüze düşsün, kaybetmekten korksun, ne kadar sevdiğini dile getirsin... Hatta bir kadın bir erkekte tam da konuyla alakalı kucuk bir video var

Bir ayda iki kavga etmişsiniz hepsi ilgi isteginizden. Üçüncü kavgada yine aynı ilgi isteginizden engellemişsiniz.
Yani normalde iyi olabilirsiniz ama iyi olmadiginiz ve ilişkiyi bitirdiginiz nokta da tam burası.
Üstelik sizin konunuzda ilginç olan çocuk da sizden ilgi bekliyor.
Ama siz bunu göremiyorsunuz, 'ay benim yapım soguk' diye kestirip atıyorsunuz ama ondan ilgi beklemeye devam ediyorsunuz.
Üstelik size bunu - yani sizden sevgi gördükçe daha ilgili olacağını hem sözle hem davranışla gösterdiği halde
Elinizi vicdaniniza koyun yani, adil mi bu sizce?

Son olarak şunu da farkindayim; Aslında 'bitti' lafi, engellemek falan...hepsi ilgi isteğinden kaynakli. Karşı taraf sevdiğini göstersin diye yapılan davranışlar. Karşı taraf üstümüze düşsün, kaybetmekten korksun, ne kadar sevdiğini dile getirsin... Hatta bir kadın bir erkekte tam da konuyla alakalı kucuk bir video var

Evet haklısınız, bende de büyük sorun var ve adil değil bu durum biliyorum yaptığım da şu aşamada yanlıştı ondan da eminim.
Videoyu da izleyeceğim şimdi teşekkür ederim, engellemek derken sadece telefon numarası dışında sosyal hesaptan çıkardım onda da pişmanım zaten. Sosyal medya herşeyi mahvediyor diye gördüğüm için belki de bilemiyorum tam

Yüzyüze gelmedikçe her şey boş bana göre. Karşılıklı oturunca hislerin değişebilir. Ya daha çok alevlenir ya da aaa bu muydu dersin. O yüzden her şeyi irdelemeden önce bir görüş derim
kesinlikle ya sogursun yada baglanirsin uzaktan kavga edip yakında çok iyi de anlaşabilirsin

Teşekkürler evet çok haklısınız, çok ilerlemeden görüşmek gerekiyor
Ben beden diline önem veririm mesela. Sofrada adap bilmemek eksi puandır benim açımdan. Ya da ilk görüşmede temas eder miyiz... şimdilik fazla kaptırma bence, önce görüş belki tiki var da rahatsız olacaksın. Karşı tarafa da çok umut verme bu sebepten

Ben beden diline önem veririm mesela. Sofrada adap bilmemek eksi puandır bence. Ya da ilk görüşmede temas eder miyiz... şimdilik fazla kaptırma bence, önce görüş belki tiki var da rahatsız olacaksın. Karşı tarafa da çok umut verme bu sebepten
Evet belki de ben karşılaşınca farklı hissedeceğim, ya da o bilemiyorum sonuçta birbirimizi sade yazışmalardan ve sesli konuşmadan tanımaya çalışan insanlarız. Karşılaşınca neler olabileceğinin hiç garantisi yok haklısınız

Yüzyüze görüşmeden nasıl bir ilişki yaşadığınızı düşünebiliyorsunuz hiç anlamıyorum. 🤷

Kanlı canlı görmediğiniz, karşılıklı etkilenip etkilenmeyeceğiniz meçhul olan bir insanın ettiği iltifatın ne kadar gerçekçiliği olabilir mesela?

İnternetten tanışabilirsiniz ama yüzyüze gelmedikçe boşa yaşıyorsunuz şuan ki gelgitleri.

Yüzyüze görüşmeden nasıl bir ilişki yaşadığınızı düşünebiliyorsunuz hiç anlamıyorum. 🤷

Kanlı canlı görmediğiniz, karşılıklı etkilenip etkilenmeyeceğiniz meçhul olan bir insanın ettiği iltifatın ne kadar gerçekçiliği olabilir mesela.

İnternetten tanışabilirsiniz ama yüzyüze gelmedikçe boşa yaşıyorsunuz şuan ki gelirleri.
İşte evet en başta zaten internetten olması hala garip geliyor diye belirttiğim de bu yüzden, bunları yaşıyoruz ama zaman zaman aklımda garip bir durum olduğu. Belki de sorun sadece bu yani görüşmemiş olmak. Tek eksik bu bile olabilir yani şuan..
İltifat derken aslında benim için sıradan olan şey yani her erkek diyebilir bunları onlara normal geliyordur, ben söyleyemiyorum bunun sebebi de görmediğim ve emin olmadığım için de olabilir bu arada.

Neden bu kadar kasıyorsunuz ki? İçinizden geldiği gibi konuşup, davranın.
Karşı taraf sonra sizden daha fazla konuşmaya başlıyor, bizzat yaşadım.
Ben bu tarz duyguları doğal yaşamayı tavsiye ediyorum.

yüzyüze gelmemişsiniz bile..bukadar düşünmeye değer mi bilemedim.Karşınıza geldıgınde begenmeyeceksınız belkı yemek yemesı hosunuza gıtmeyecek kokusunu sevmeyeceksınız garsona kötü davranacak belki hoşunuza gıtmeyecek.Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama internetten tanısıp yuzyuze gorusmedıgınız bırı ıcın bukadar irdelemeye degmez.Ayrıca eğitim sevıyesı onemlıdır ciddi ilişki yaşamak gibi ısteklerınız varsa.İlişki yönetmede sıkıntı yaşıyorsunuz sanırım ilgi bekliyorsunuz ama uzakta yaşayan bırı bunu veremez.Sosyal medya paylasımlarınızda onun ilgisini artırmaya yönelikse ters tepmiş anladıgım kadarıyla.E haklı olarak yuzyuze gorusmedıgı ne oldugunu bılmedıgı (ilişki var da denemez buna)sorgulaması da olmazdı.Bence boşverin gitsin.Reelde tanıdıgınız erkeklerın bıle başka başka yuzu cıkıyor ortaya hele bu tam süpriz yumurta .

Henuz bire bir gorusme olmadi sanirim. Sanal olarakta olsa gorusmek, konusmak iyi geliyor olabilir ama onemli olan bir araya geldiginizde ayni seyleri hissedip hissedemeyecegin. Suan onu sadece tanimak icin odaklan bence. Sevgili gibi yaklasirsan, oyleymis gibi davranirsan hayal kirikligina ugrama olasiligini da arttirmis olacaksin.

ne alakası var hanfendi benim arkadaşım ilk okul menzunu nişantaşında avcılar ve bakırköyde üç butiği var dil kursuna gitti ingilizcesi var okumakla adam olunmuyor ne yazıkki

Normalde sevmem ama siz de başkasının yorumunu alıntıladığınıza göre ben de size yazabilirim. 60 yaşındaki teyzem bu sene açık liseden mezun oldu. Yıl 2020 arkadaşınızın açıktan okumanın böylesine kolay ve zahmetsiz olduğu bir zaman diliminde hala ilkokul mezunu olarak kalmakta ısrarcı olmasının sebebini biliyor musunuz? Butik açmak- adam olmak- dil bilmek arasındaki üçlü ilişkiyi nasıl kurdunuz onu da anlamadım

Eğitim şöyle ki direk okul olarak bakılan eğitime karşıyım, ilkokul mezunu bir adam bile kendisini çift üniversite bitirmiş birinden daha iyi yetiştirebilir diye düşünüyorum örneklerini yaşadım.
İlgisiz mi yoksa benim bu tavrımdan dolayı mı ondan emin olamıyorum çünkü ben yakın davranınca o da gayet yakınlaşıyor (kendisi böyle dedi çünkü sen soğuksun o yüzden ben de böyleyim tarzında)
Sadece yazışmıyoruz aslında telefonda da konuştuk kendimizi aslında öyle daha güzel ifade ediyoruz, yazışınca sanırım yanlış anlaşılmalar oluyor ve bir aylık süreçte zaten görüşebilme imkanımız olmadı yanıma gelecekti bu ara ama tabi bu durumlardan dolayı ne olacak bilmiyorum

Ben sadece egitim kismina yorum yapmak istiyorum.
Meslegi nedir, ne degildir bilmiyoruz tabi ki, ancak egitim her sart ve kosulda onemlidir.
Bir insanin egitim alamamis, o gunun sartlarinda egitim almaya imkani olmamis vs. gibi durumlari tabii ki olabilir.
Ancak Davulun Dengi Dengine calma konusu cok dogrudur, burada bir cok kadin da bunu onaylayacaktir, en buyuk sebeplerinden bir tanesi de, evliliklerinde yasamis olduklari yillarin verdigi tecrubelerdir.
Buyuklerine kulak verip, onlarin tavsiyelerinden faydalanmalisin derim.
Hakkinda hayirlisi olsun.

Bugun bazi seyler iyi gidebilir, ancak yarin ne olacagi belli olmaz ve hic ummadigin bir noktada o egitim farki senin onune cikar gelir.

Back
X